Розробка технології безглютенових макаронних виробів ОВ Рожно | 8 | 2018 |
Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta O Rozhno, O Podobiy, V Yurchak | 5 | 2016 |
Технологические свойства кукурузной муки, их влияние на качество полуфабрикатов и безглютеновых макаронных изделий ВГ Юрчак, АВ Рожно Вестник Алматинского технологического университета, 13-19, 2017 | 4 | 2017 |
Исследование свойств сырья для изготовления безглютеновых макаронных изделий. АВ Рожно, К Дзензеливська, ОЛ Купчина, ВГ Юрчак | 2 | 2015 |
Исследование влияния разных структурообразователей на качество безглютеновых макаронных изделий АВ Рожно, СС Юненко, ВГ Юрчак | 1 | 2015 |
Вплив порошку топінамбура на технологію та якість готових макаронних виробів ОВ Рожно | 1 | 2014 |
Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтаке ВГ Юрчак, ДМ Кравчук, НО Шаркова, ГВ Декуша | | 2019 |
Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна ОВ Рожно, ВГ Юрчак, ВП Рак | | 2017 |
Порівняльна характеристика різних способів сушіння безглютенових кукурудзяних макаронних виробів ОВ Рожно, ВО Казьміришен, ІВ Дубковецький, ВГ Юрчак | | 2017 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ, ТЕПЛО-І МАСООБМІННИХ ХАРАКТЕРИСТИК БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ОВ Рожно, ВО Казьміришен Київ НУХТ 2016, 130, 2016 | | 2016 |
Використання карбоксиметилцелюлози для виготовлення безглютенових макаронних виробів СС Юненко, ОВ Рожно, ВГ Юрчак | | 2016 |
Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна ВО Казьміришен, ОВ Рожно, ВГ Юрчак | | 2016 |
Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану ОВ Рожно, ОВ Подобій, ВГ Юрчак | | 2016 |
Дослідження процесу сушіння, тепло-та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів ІВ Дубковецький, ВГ Юрчак, ОВ Рожно, ВО Казьміришен Харчова промисловість, 130, 2016 | | 2016 |
Використання структуроутворювачів для безглютенових макаронних виробів ОВ Рожно, Х Дзензелівська, ВГ Юрчак | | 2015 |
Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель№ 101981) ВГ Юрчак, ОВ Рожно | | 2015 |
Исследование свойств кукурузной муки как сырья для безглютеновых макаронных изделий АВ Рожно, ОЛ Купчина, ВГ Юрчак | | 2015 |
Impact of artichoke powder on pasta technology and quality O Rozhno, I Dovgun | | 2015 |