Підписатись
Олександр Васильович Рожно
Олександр Васильович Рожно
Національний університет харчових технологій, Навчально-науковий інститут харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розробка технології безглютенових макаронних виробів
ОВ Рожно
82018
Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta
O Rozhno, O Podobiy, V Yurchak
52016
Технологические свойства кукурузной муки, их влияние на качество полуфабрикатов и безглютеновых макаронных изделий
ВГ Юрчак, АВ Рожно
Вестник Алматинского технологического университета, 13-19, 2017
42017
Исследование свойств сырья для изготовления безглютеновых макаронных изделий.
АВ Рожно, К Дзензеливська, ОЛ Купчина, ВГ Юрчак
22015
Исследование влияния разных структурообразователей на качество безглютеновых макаронных изделий
АВ Рожно, СС Юненко, ВГ Юрчак
12015
Вплив порошку топінамбура на технологію та якість готових макаронних виробів
ОВ Рожно
12014
Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтаке
ВГ Юрчак, ДМ Кравчук, НО Шаркова, ГВ Декуша
2019
Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна
ОВ Рожно, ВГ Юрчак, ВП Рак
2017
Порівняльна характеристика різних способів сушіння безглютенових кукурудзяних макаронних виробів
ОВ Рожно, ВО Казьміришен, ІВ Дубковецький, ВГ Юрчак
2017
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ, ТЕПЛО-І МАСООБМІННИХ ХАРАКТЕРИСТИК БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
ОВ Рожно, ВО Казьміришен
Київ НУХТ 2016, 130, 2016
2016
Використання карбоксиметилцелюлози для виготовлення безглютенових макаронних виробів
СС Юненко, ОВ Рожно, ВГ Юрчак
2016
Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна
ВО Казьміришен, ОВ Рожно, ВГ Юрчак
2016
Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану
ОВ Рожно, ОВ Подобій, ВГ Юрчак
2016
Дослідження процесу сушіння, тепло-та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів
ІВ Дубковецький, ВГ Юрчак, ОВ Рожно, ВО Казьміришен
Харчова промисловість, 130, 2016
2016
Використання структуроутворювачів для безглютенових макаронних виробів
ОВ Рожно, Х Дзензелівська, ВГ Юрчак
2015
Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель№ 101981)
ВГ Юрчак, ОВ Рожно
2015
Исследование свойств кукурузной муки как сырья для безглютеновых макаронных изделий
АВ Рожно, ОЛ Купчина, ВГ Юрчак
2015
Impact of artichoke powder on pasta technology and quality
O Rozhno, I Dovgun
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–18