Follow
Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна
Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна
асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій
Verified email at bigmir.net
Title
Cited by
Cited by
Year
Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Харчова наука і технологія, 68, 2014
122014
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру
ДС Матяс, ЮВ Камбулова, АМ Дорохович, ІВ Мандзюк
112018
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
112013
Аналіз якості плодових і ягідних пюре для виробництва мармеладу
ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Харчова промисловість, 46-50, 2015
82015
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ...
Харчова наука і технологія, 24-31, 2016
52016
Реологічні властивості вершкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів
Ю КАМБУЛОВА, ОВ Кобилінська, ВМ ЯЦЕНКО, В ПАСІЧНИЙ, ...
Продовольча індустрія АПК, 10-18, 2017
42017
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності
НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017
42017
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності
ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ...
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 75-82, 2017
32017
Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою
ЮВ Камбулова, ДС Матяс, НО Оверчук, ТC Федій
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
32017
Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 4-11, 2016
32016
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко
Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014
32014
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова
22013
Перспективи виробництва вершкового крему
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ОВ Кобилінська
12015
КРИОСКОПИЧЕСКАЯ ТЕМПЕРАТУРА СЛИВОЧНЫХ КРЕМОВ ПОНИЖЕННОЙ ЖИРНОСТИ
ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ...
Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (18), 75-82, 2017
2017
ИЗУЧЕНИЕ СОРБЦИОННЫХ ПРОЦЕССОВ В БЕЛКОВЫХ КРЕМАХ ПОНИЖЕННОЙ САХАРОВМЕСТИМОСТИ ВО ВРЕМЯ ХРАНЕНИЯ
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (2), 145-150, 2017
2017
Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, НО Ємельянова, ...
2012
Теоретичні та практичні передумови використання добавок для поліпшення структурно-механічних властивостей борошняного тіста та готової продукції
ОМ Сафонова, ТВ Гавриш, ЮВ Камбулова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 131-136, 2011
2011
Харчові технології
Д Матяс, Ю Камбулова, О Гончарук
кандидат технічних наук, доцент* kambulova. julya@ yandex. ua
ЮВ Камбулова
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–19