Подписаться
Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна
Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна
асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене bigmir.net
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Харчова наука і технологія, 68, 2014
122014
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру
ДС Матяс, ЮВ Камбулова, АМ Дорохович, ІВ Мандзюк
112018
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
112013
Аналіз якості плодових і ягідних пюре для виробництва мармеладу
ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Харчова промисловість, 46-50, 2015
82015
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ...
Харчова наука і технологія, 24-31, 2016
52016
Реологічні властивості вершкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів
Ю КАМБУЛОВА, ОВ Кобилінська, ВМ ЯЦЕНКО, В ПАСІЧНИЙ, ...
Продовольча індустрія АПК, 10-18, 2017
42017
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності
НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017
42017
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності
ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ...
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 75-82, 2017
32017
Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою
ЮВ Камбулова, ДС Матяс, НО Оверчук, ТC Федій
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
32017
Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 4-11, 2016
32016
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко
Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014
32014
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова
22013
Перспективи виробництва вершкового крему
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ОВ Кобилінська
12015
КРИОСКОПИЧЕСКАЯ ТЕМПЕРАТУРА СЛИВОЧНЫХ КРЕМОВ ПОНИЖЕННОЙ ЖИРНОСТИ
ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ...
Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (18), 75-82, 2017
2017
ИЗУЧЕНИЕ СОРБЦИОННЫХ ПРОЦЕССОВ В БЕЛКОВЫХ КРЕМАХ ПОНИЖЕННОЙ САХАРОВМЕСТИМОСТИ ВО ВРЕМЯ ХРАНЕНИЯ
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (2), 145-150, 2017
2017
Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, НО Ємельянова, ...
2012
Теоретичні та практичні передумови використання добавок для поліпшення структурно-механічних властивостей борошняного тіста та готової продукції
ОМ Сафонова, ТВ Гавриш, ЮВ Камбулова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 131-136, 2011
2011
Харчові технології
Д Матяс, Ю Камбулова, О Гончарук
кандидат технічних наук, доцент* kambulova. julya@ yandex. ua
ЮВ Камбулова
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–19