Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру ДС Матяс, ЮВ Камбулова, АМ Дорохович, ІВ Мандзюк | 13 | 2018 |
Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів ЮВ Камбулова, ІО Соколовська Харчова наука і технологія, 68-73, 2014 | 12 | 2014 |
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка ЮВ Камбулова, ІО Соколовська | 11 | 2013 |
Аналіз якості плодових і ягідних пюре для виробництва мармеладу ЮВ Камбулова, НО Оверчук Харчова промисловість, 46-50, 2015 | 9 | 2015 |
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ... Харчова наука і технологія, 24-31, 2016 | 5 | 2016 |
Реологічні властивості вершкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів Ю КАМБУЛОВА, ОВ Кобилінська, ВМ ЯЦЕНКО, В ПАСІЧНИЙ, ... Продовольча індустрія АПК, 10-18, 2017 | 4 | 2017 |
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ... Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017 | 4 | 2017 |
Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, НО Оверчук Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 4-11, 2016 | 4 | 2016 |
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ... Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 75-82, 2017 | 3 | 2017 |
Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою ЮВ Камбулова, ДС Матяс, НО Оверчук, ТC Федій Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 3 | 2017 |
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014 | 3 | 2014 |
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова | 2 | 2013 |
Перспективи виробництва вершкового крему ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ОВ Кобилінська | 1 | 2015 |
КРИОСКОПИЧЕСКАЯ ТЕМПЕРАТУРА СЛИВОЧНЫХ КРЕМОВ ПОНИЖЕННОЙ ЖИРНОСТИ ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ... Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (18), 75-82, 2017 | | 2017 |
ИЗУЧЕНИЕ СОРБЦИОННЫХ ПРОЦЕССОВ В БЕЛКОВЫХ КРЕМАХ ПОНИЖЕННОЙ САХАРОВМЕСТИМОСТИ ВО ВРЕМЯ ХРАНЕНИЯ ЮВ Камбулова, ІО Соколовська Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (2), 145-150, 2017 | | 2017 |
Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, НО Ємельянова, ... | | 2012 |
Теоретичні та практичні передумови використання добавок для поліпшення структурно-механічних властивостей борошняного тіста та готової продукції ОМ Сафонова, ТВ Гавриш, ЮВ Камбулова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 131-136, 2011 | | 2011 |
Харчові технології Д Матяс, Ю Камбулова, О Гончарук | | |
кандидат технічних наук, доцент* kambulova. julya@ yandex. ua ЮВ Камбулова | | |