Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit VP Tetiana Lisovska, Nina Chorna, Igor Stadnik Ukrainian Food Journal 9 (1), 159-174, 2020 | 14 | 2020 |
Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням ектрудованого кукурдзяного борошна ТО Лісовська, НВ Чорна, ОГ Дьяков Восточно-европейский журнал передовых технологий, 19-23, 2016 | 14 | 2016 |
Investigation of water binding in sponge cake with extruded corn meal T Lisovska, O Rybak, M Kuhtyn, N Chorna Ukrainian food journal 4 (3), 413-422, 2015 | 10 | 2015 |
Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei biskvitnoho tista z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna.[Investigation of rheological properties of biscuit dough … TO Lisovska, NV Chorna, OH Diakov Skhidno-Ievropeiskyi zhurnal peredovykh tekhnolohii [Eastern European …, 2016 | 9 | 2016 |
Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна НВ Чорна ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 01/НВ Чорна.—Харків, 1998.—24 с, 1998 | 6 | 1998 |
Study the structural and mechanical properties dough of flour mixture wiht extruded corn flour TA Lisowska, N Chorna, V Yukalo Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016 | 5 | 2016 |
Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста НВ Чорна, ББ Ботштейн, ТМ Хаустова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 3 | 2012 |
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого ТО Лісовська, НВ Чорна Харків: ХДУХТ, 2020 | 2 | 2020 |
Вивчення структурно–механічних характеристик тіста на основі борошняних сумішей з екструдованим кукурудзяним борошном TA Lisowska, N Chorna, V Yukalo Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 2 | 2016 |
Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикатуз кукурудзяним борошном у процесі зберігання Т Лісовська, О Рибак, О Вічко, Н Чорна Продовольча індустрія АПК, 23-28, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста ТО Лісовська, Н Чорна, О Шпилик Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 2 | 2015 |
Вивчення можливості використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітного напівфабрикату ТО Лісовська, ОС Покотило, НВ Чорна Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 2 | 2014 |
Технологiчне проектування пiдприємств харчування: навч. посiб ОI Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касiлова, ЖА Крутовий, ЛД Манилова, ... Харк. держ. ун-т харч. та торгiвлi, 295, 2005 | 2 | 2005 |
Research of rheological properties of egg sponge with extruded corn flour T Lisovska, N Chorna, A Dyakov Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 19-23, 2016 | 1 | 2016 |
Изучение структурно-механических характеристик теста на основе мучных смесей с экструдированой кукурузной мукой ТО Лісовська, НВ Чорна, ВГ Юкало Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 1 | 2016 |
Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції ОВ Котляр, СБ Омельченко, НВ Федак, НВ Чорна, ОО Лісніченко Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки НВ Чорна Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Розробка комбінованих рибо-рослинних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності Н Чорна, О Кітугін Scientific Collection «InterConf», 341-344, 2023 | | 2023 |
Перспективи використання соргового борошна як замінника какао-порошку в бісквітних напівфабрикатах Н Чорна Scientific Collection «InterConf+», 470-478, 2023 | | 2023 |
Обґрунтування складу борошняної суміші в технології безглютенових бісквітних напівфабрикатів Н Чорна, А Ткачова Scientific Collection «InterConf», 301-303, 2023 | | 2023 |