Якубчак Ольга Миколаївна
Якубчак Ольга Миколаївна
НУБіП ,кафедра ветеринарно-санітарної експертизи
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва
ОМ Якубчак, ВІ Хоменко, СД Мельничук
К.: Біопром, 799, 2005
332005
До питання діагностики туберкульозу в тварин
Ю Колос, В Стець, В Титаренко, М Зелінський, О Якубчак, В Хоменко
Ветеринарна медицина України, 10-12, 2006
312006
Ветеринарно-санiтарна експертиза з основами технологiї i стандартизацiї продуктiв тваринництва та iн.; За ред. ОМ Якубчак, ВI Хоменка
ОМ Якубчак, ВI Хоменко, СД Мельничук
К.: Бiопром, 799, 2005
212005
Якість і безпека продукції тваринництва: сучасний стан і перспективи
СД Мельничук, ГО Хмельницький, ОМ Якубчак
Сучасна ветеринарна медицина Київ, 6-7, 2005
202005
Проблеми щодо отримання молока високої санітарної якості
ОМ Якубчак, В Хоменко, О Джміль
Ветеринарна медицина України, 36-38, 2002
142002
Методи визначення якості м’яса
ОМ Якубчак, ВВ Кравчук, ВІ ХОМЕНКО
Ветеринарна медицина України, 27-29, 2003
122003
Сучасні підходи до забезпечення безпечності м’яса в Україні
ОМ Якубчак
М’ясні технології світу 7, 2011
112011
Ефективність використання нанокомпозиту порошку феромагнетика в якості мікродобавки до корму для курчат-бройлерів
ОМ Якубчак, ЛВ Коваленко, ЛВ Бусол
Науковий Вісник НУБіП України.–2010.–Вип 151, 366-370, 2010
112010
Молочна ферма найближчого майбутнього
ПЗ Столярчук, ОС Наумюк, ІП Голодюк, ВЛ Матеуш
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
11*2008
Вимоги до безпеки та якості меду
ОМ Якубчак, АВ Коновалова
Ветеринарна медицина України, 19-22, 2014
102014
Функціонально-технологічні властивості м’ясної сировини
ОМ Якубчак
Мясной бизнес, 100-102, 2006
102006
НАССР-ефективна превентивна система гарантії безпеки продуктів харчування
О Якубчак, С Мельничук, А Звон
Ветеринарна медицина України, 37-39, 2003
102003
Вплив гамма-гхцг на жирнокислотний склад м’яса курчат-бройлерів
ОМ Якубчак, ПП Почтаренко, ТВ Таран
Научный взгляд в будущее 10 (2), 24-29, 2016
92016
Порівняльна оцінка методів дослідження якості м’яса
ОМ Якубчак, ВВ Кравчук
Науковий електронний журнал, 36, 2008
92008
Фізичні та біохімічні властивості молока
ОМ Якубчак
Молочное дело, 36-38, 2005
92005
Шляхи підвищення ефективності виробництва високоякісного молока з урахуванням ДСТУ 3662–97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі»
ОМ Якубчак, ВІ Хоменко
Ветеринарна медицина України, 30-31, 2000
92000
Забезпечення виробництва молока належної якості у НДГ НУБіП України/Якубчак ОМ, Кобиш АІ, Данилін ОБ
ОМ Якубчак
Науковий Вісник НУБіП України, 132-135, 2011
82011
та ін. Ветеринарносанітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва
ОМ Якубчак, ВІ Хоменко, СД Мельничук
Київ: Тов.«Біопром, 2005
82005
Особливостi ветеринарно-санiтарної експертизи продуктiв забою курчат-бройлерiв за впливу ГАММА-ГХЦГ
ОМ Якубчак, ПП Почтаренко, ТВ Таран, ВС Баранчук
72016
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини: монографія
ВО Загребельний, ОМ Якубчак, ТВ Таран
К.: Компринт 94, 2012
72012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20