Підписатись
Варипаєва Людмила Миронівна
Варипаєва Людмила Миронівна
доцент кафедри готельного, ресторанного бізнесу та туризму, ХДУХТ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі
ЛП Малюк, ЛМ Варипаєва
Харків: ХДУХТ, 2017
142017
Стратегії сервісу в готельному та ресторанному сервісі
ОМ Варипаєв, ЛМ Варипаєва
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг.–2012 …, 2012
112012
Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності
ОМ Варипаєв, ЛМ Варипаєва
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 614-621, 2009
102009
Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. Монографія
ЛП Малюк, ОГ Терешкін, ОЮ Давидова, ТП Кононенко, НВ Полстяна, ...
Харків: ХДУХТ, 2019
22019
Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі
ЛП Малюк, ЛМ Варипаєва
Харків: ХДУХТ, 2015
22015
Стратегії сервісу в готельному та ресторанному бізнесі
ОМ Варипаєв, ЛМ Варипаєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
22010
Теорeтичні oснови забезпечення безпеκи в сфері пoслуг
Л Малюк, Л Варипаєва
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 134-143, 2019
12019
Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування
ОГ Терешкін, ЛП Малюк, ОЮ Давидова, НВ Полстяна, ВІ Федак, ...
Харків: ХДУХТ, 2018
12018
Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готелях
ЛП Малюк, ОМ Варипаєв, ЛМ Варипаєва
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 216-222, 2015
12015
Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачівна прикладі національного ресторану
ОМ Варипаєв, ЛМ Варипаєва
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 166-170, 2013
12013
Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в суспільстві сервісу
ОМ Варипаєв, ЛМ Варипаєва
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 325-331, 2012
12012
БЕЗПЕКА В РЕСТОРАНАХ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ COVID 19
ЛП Малюк, ЛМ Варипаєва, П Софія
The 2nd International scientific and practical conference “Modern directions …, 2021
2021
Безпечне перебування споживачів у готелях України під час пандемії
ЛП Малюк, ЛМ Варипаєва
Харків: ХДУХТ, 2021
2021
Розвиток компетентності студентів за допомогою залучення їх до роботи у НДРС
ЛМ Варипаєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
1.5. ЕТИЧНІ ТА ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
ЛП Малюк, ОД Варипаєв, ЛМ Варипаєва
імені ВН Каразіна, 2021© Бабенко ВО, Білецька ЯО, Біловодська ОА, Варіпаєв …, 2021
2021
Гостинність як детермінанта сфери обслуговування
ЛП Малюк, ЛМ Варипаєва
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Створення системи безпеки в готелях
ЛП Малюк, ЛМ Варипаєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
ПЕВНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ
Л Малюк, Л Варипаєва
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
2020
Потреби в соціально-історичному вимірі
ЛП Малюк, ЛМ Варипаєва, ОМ Варипаєв
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Науково-дослідна робота студентів як елемент самостійної роботи в процесі становлення фахівця
ЛМ Варипаєва, ОМ Варипаєв
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20