Follow
Оксана Подковко
Оксана Подковко
Национальный университет пищевых технологий, Учебно-научный институт пищевых технологий, кафедра
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Исследование антиокислительных свойств масляной пасты с криопорошком из столовой свеклы
ОА Подковко, ТА Рашевская
62015
Water phase condition in the butter paste with red beet powder
O Podkovko, T RASHEVSKAYA
Food and Environment Safety Journal 14 (4), 2016
52016
Масляна паста з порошком із червоного столового буряка
ТО Рашевська, ГІ Гончаров, ОА Подковко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 7-14, 2013
42013
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами
ОА Подковко
32017
Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти
О Подковко, Г Поліщук, В Гурєєва
Технічні науки та технології, 212-216, 2016
32016
Наноструктура і властивості вершкового масла з інуліном
ТО Рашевська, СВ Іванов
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 228-238, 2014
32014
Дослідження технологічно-функціональних характеристик порошків із червоного столового буряка для застосування у складі масляної пасти
ОА Подковко, ТО Рашевська
Техніка, енергетика, транспорт АПК, 62-66, 2015
22015
Исследование показателей структуры и консистенции масляной пасты
ОА Подковко, ТА Рашевская
22014
Функціональні властивості інуліну
ЮА Ковтун, ТО Рашевська, ОА Подковко
Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2013
22013
Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка
ОА Подковко, ГЄ Поліщук
12018
Наукове обгрунтування термінів зберігання масляних паст
ОА Подковко, ГЄ Поліщук
12016
Обґрунтування технологічних режимів виробництва нових видів масляної пасти
ОА Подковко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 176-182, 2016
12016
Масляна паста з підвищеним вмістом мінеральних речовин
OA Podkovko, TO Rashevskaya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015
12015
Влияние порошка из свеклы на структуру масляной пасты
ОА Подковко, ТА Рашевская
12015
Окиснювальні процеси в масляній пасті з порошком із червоного столового буряка у процесі її зберігання
ОА Подковко, ТО Рашевська
12015
Порошок із червоного столового буряка-функціональна і технологічна харчова добавка рослинного походження
ОА Подковко, ТО Рашевська
12015
Масляна паста з мікронутрієнтами червоного столового буряка
ОА Подковко
12014
7. АКТУАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА МАСЛЯНОЇ ПАСТИ З ПОРОШКОМ ІЗ ЧЕРВОНОГО СТОЛОВОГО БУРЯКА
ОА Подковко, ТО Рашевська
ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ ТРЕТЬОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2014
12014
Heat resistance determination of butter paste with red beet powder
O Podkovko, E Smirnova, T Rashevska
12014
Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка
ОА Подковко, ТО Рашевська
12013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20