Исследование антиокислительных свойств масляной пасты с криопорошком из столовой свеклы ОА Подковко, ТА Рашевская | 6 | 2015 |
Water phase condition in the butter paste with red beet powder O Podkovko, T RASHEVSKAYA Food and Environment Safety Journal 14 (4), 2016 | 5 | 2016 |
Масляна паста з порошком із червоного столового буряка ТО Рашевська, ГІ Гончаров, ОА Подковко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 7-14, 2013 | 4 | 2013 |
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами ОА Подковко | 3 | 2017 |
Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти О Подковко, Г Поліщук, В Гурєєва Технічні науки та технології, 212-216, 2016 | 3 | 2016 |
Наноструктура і властивості вершкового масла з інуліном ТО Рашевська, СВ Іванов Наукові праці Національного університету харчових технологій, 228-238, 2014 | 3 | 2014 |
Дослідження технологічно-функціональних характеристик порошків із червоного столового буряка для застосування у складі масляної пасти ОА Подковко, ТО Рашевська Техніка, енергетика, транспорт АПК, 62-66, 2015 | 2 | 2015 |
Исследование показателей структуры и консистенции масляной пасты ОА Подковко, ТА Рашевская | 2 | 2014 |
Функціональні властивості інуліну ЮА Ковтун, ТО Рашевська, ОА Подковко Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2013 | 2 | 2013 |
Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка ОА Подковко, ГЄ Поліщук | 1 | 2018 |
Наукове обгрунтування термінів зберігання масляних паст ОА Подковко, ГЄ Поліщук | 1 | 2016 |
Обґрунтування технологічних режимів виробництва нових видів масляної пасти ОА Подковко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 176-182, 2016 | 1 | 2016 |
Масляна паста з підвищеним вмістом мінеральних речовин OA Podkovko, TO Rashevskaya Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015 | 1 | 2015 |
Влияние порошка из свеклы на структуру масляной пасты ОА Подковко, ТА Рашевская | 1 | 2015 |
Окиснювальні процеси в масляній пасті з порошком із червоного столового буряка у процесі її зберігання ОА Подковко, ТО Рашевська | 1 | 2015 |
Порошок із червоного столового буряка-функціональна і технологічна харчова добавка рослинного походження ОА Подковко, ТО Рашевська | 1 | 2015 |
Масляна паста з мікронутрієнтами червоного столового буряка ОА Подковко | 1 | 2014 |
7. АКТУАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА МАСЛЯНОЇ ПАСТИ З ПОРОШКОМ ІЗ ЧЕРВОНОГО СТОЛОВОГО БУРЯКА ОА Подковко, ТО Рашевська ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ ТРЕТЬОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2014 | 1 | 2014 |
Heat resistance determination of butter paste with red beet powder O Podkovko, E Smirnova, T Rashevska | 1 | 2014 |
Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка ОА Подковко, ТО Рашевська | 1 | 2013 |