Композиционные добавки в производстве сыровяленых колбас ЮГ Костенко, ГИ Солодовникова, МЮ Минаев, ГО Ересько, ... Мясная индустрия, 37-39, 2006 | 9 | 2006 |
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів ЛМ Борсолюк, ЛІ Войцехівська, СБ Вербицький, ВЮ Лизова Продовольчі ресурси, 126-135, 2017 | 7 | 2017 |
ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПАШТЕТНИХ ПРОДУКТІВ, ПРИЗНАЧЕНИХ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ТА ШКІЛЬНОГО ВІКУ ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ОВ Франко, ТВ Шелкова Продовольчі ресурси, 49-62, 2018 | 5 | 2018 |
CRITERIAL FEATURES OF THE STRUCTURAL CHARACTERISTICS OF FINE-TEXTURED POULTRY MEAT. M Sychevskyi, L Voitsekhivska, K Kopylova, S Verbytskyi, Y Okhrimenko Food Science & Technology (2073-8684) 15 (1), 2021 | 4 | 2021 |
Вивчення компонентного складу типових паштетних виробів і оцінювання можливості долучення до нього м’яса птиці механічно відокремленого С Бондар, Л Войцехівська, С Вербицький Продовольчі ресурси 4 (06), 113-122, 2016 | 4 | 2016 |
Удосконалення технології виробництва ферментованих ковбас з використанням композиційних добавок ЛУВ Єресько, Г.О, Вероніка Юріївна Лизова, Олександр Миколайович Старчевой Вісник аграрної науки, 66-69, 2007 | 3 | 2007 |
Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу мяса птиці механічного обвалювання під час зберігання ТВШ Л.У. Войцехівська, Л.М. Борсолюк, Ю.І. Охріменко, С.Б. Вербицький Вісник аграрної науки 98 (9), с.68-74, 2020 | 2 | 2020 |
Дослідження жирнокислотного складу м’ясних паштетів та їх стійкості до окислення ТВШ Лариса Миколаївна Борсолюк, Сергій Борисович Вербицький, Любов ... Вісник аграрної науки, 67-72, 2019 | 2* | 2019 |
Влияние конструкции и технологических режимов работы сепарирующих устройств на качество мяса птицы механически отделенного СБВ Светлана Витальевна Бондарь, Любовь Устиновна Войцеховская, Юрий ... Механика и технологии, 78-89, 2018 | 2 | 2018 |
Research ofphysical, chemical and technological parameters of plant raw materials in formulations of functional pates LM Borsolyuk, LI Voitsekhivska, SB Verbytskyi, VY Lyzova Food Resources 9, 126-135, 2017 | 2 | 2017 |
Тенденції розвитку виробництва м’яса птиці в Україні ЛІ Войцехівська, ОІ Скоромна, ТЛ Голубенко Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 61-68, 2016 | 2 | 2016 |
Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном’язового продукту зі свинини ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, ЛП Недорізанюк Вісник аграрної науки, 59-62, 2013 | 2 | 2013 |
Вплив біотехнологічної обробки м’яса на смакоароматичні властивості шинкових виробів ЛУ Войцехівська, ОМ Старчевой, ВЮ Лизова, СІ Середюк Вісник аграрної науки, 59-62, 2008 | 2 | 2008 |
Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров’ялених ковбас ЛУВ Георгій Олексійович Єресько, Вероніка Юріївна Лизова, Олександр ... Вісник аграрної науки, с.55-57, 2005 | 2 | 2005 |
О возможности использования эфирных масел пряно-ароматических растений при производстве пищевых продуктов: материалы Междунар. симпозиума «Новые и нетрадиционные растения и … НВ Глумова, ЛВ Галух, ЛУ Войцеховская | 2 | 1997 |
Research of safety and quality parameters of the mechanically separated poultry meat Л Войцехівська, Л Борсолюк, С Вербицький, Ю Охрименко ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 46-53, 2021 | 1 | 2021 |
Вплив природніх антиоксидантів на тривалість зберігання мяса птиці механічного обвалювання ШТВ Войцехівська Л.І., Охріменко Ю.І., Соколова С.Я. Продовольчі ресурси, с.50-57, 2019 | 1 | 2019 |
Оценивание микробиологических характеристик новых функциональных мясных паштетов ЛН Борсолюк, ЛУ Войцеховская, СБ Вербицкий, ТВ Шелковая Гродно: ГГАУ, 2019 | 1 | 2019 |
Effect of design and technological regimes of functioning of separating appliances on quality of mechanically separated poultry meat S Bondar, L Voitsekhivska, Y Okhrimenko, S Verbytskyi МЕХАНИКА ЖӘНЕ ТЕХНОЛОГИЯЛАР, 89, 2018 | 1 | 2018 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ ВИХОДУ ТА ВМІСТУ КІСТКОВИХ ВКЛЮЧЕНЬ М’ЯСА ПТИЦІ МЕХАНІЧНО ВІДОКРЕМЛЕНОГО ВІД ТЕМПЕРАТУРИ ТА ВИДУ СИРОВИНИ СВ Бондар, ЛІ Войцехівська, СБ Вербицький, ЮІ Охріменко, ... Продовольчі ресурси, 86-92, 2017 | 1 | 2017 |