Вікторія Коляденко (Kolyadenko Viktoriya) / ORCID 0000-0002-0949-1374
Вікторія Коляденко (Kolyadenko Viktoriya) / ORCID 0000-0002-0949-1374
Таврійський державний агротехнологічний університет
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достигання
ВФ Жукова, ВФ Жукова, НА Гаприндашвили, НА Гапріндашвілі, ...
Мелітополь: ТДАТУ, 2019
22019
Вплив екстракту вівса посівного на псування гарбуза при зберіганні
ОО Данченко, ЛМ Здоровцева, ММ Данченко, ДО Майборода, ...
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
12019
Зберігання зелені коріандру (coriandrum sativum l.) в живильному середовищі
ОП Прісс, ОП Присс, ОІ Сухаренко, ЕИ Сухаренко, ВВ Коляденко, ...
12019
Зберігання плодових овочів з використанням екзогенних антиоксидантів
ОП Прісс, МЄ Сердюк, ОІ Сухаренко, ВВ Коляденко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
12019
Зберігання зелені шпинату в живильному середовищі
ОП Прісс, КВ Булавицька, ВВ Коляденко
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 8 (2), 2018
12018
Прогнозування товарної якості плодів груші за критерієм ідентифікації
МЄ Сердюк, ОІ Сухаренко, ВВ Коляденко
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018
12018
Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та консервованих рослинних продуктів (підсумковий)
МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, НА Гаприндашвили, НА Гапріндашвілі, ...
ТДАТУ, 2020
2020
ХРАНЕНИЕ ПЛОДОВЫХ ОВОЩЕЙ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЭКЗОГЕННЫХ АНТИОКСИДАНТОВ
ОП Прісс, МЄ Сердюк, ОІ Сухаренко, ВВ Коляденко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 2 (19), 137-145, 2019
2019
Вітамін Е як інгібітор окисного псування м’яса гусей під час зберігання
ОО Данченко, ЕА Данченко, ГВ Рубан, ЛМ Здоровцева, ...
Білоцерківський НАУ, 2019
2019
EFFECT OF ANTIOXIDANT TREATMENT OF FRUITS ON THE QUALITY PRESERVATION OF TOMATO HETEROROSIS SORT WITH GENES OF LOWER REDUCTION
В Жукова, Н Гапріндашвілі, О Сухаренко, В Коляденко
Proceedings of the Tavria State agrotechnological university, 2019
2019
ВЛИЯНИЕ АНТИОКСИДАНТНОЙ ОБРАБОТКИ ПЛОДОВ НА СОХРАННОСТЬ КАЧЕСТВА ГЕТЕРОЗИСНЫЙ СОРТА ТОМАТОВ С ГЕНАМИ ЗАМЕДЛЕННОГО СОЗРЕВАНИЯ
ВФ Жукова, НА Гапріндашвілі, ОІ Сухаренко, ВВ Коляденко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 3 (19), 268-275, 2019
2019
ВЛИЯНИЕ ЭКСТРАКТА овса посевного на порчу ТЫКВЫ ПРИ ХРАНЕНИИ
ОО Данченко, ЛМ Здоровцева, ММ Данченко, ДО Майборода, ...
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 3 (19), 194-200, 2019
2019
Витамин Е как ингибитор окислительной порчи мяса гусей при хранении
ОО ДАнчЕНКО, ГВ РУБАН, ЛМ ЗДОРОВЦЕВА, ММ ДАНЧЕНКО, ...
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 137-144, 2019
2019
Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберігання
ДО Ємельянов, ВВ Коляденко, ВВ Коляденко
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
На шляху до великого медозбору
МВ Андрущенко, НВ Андрущенко, ВВ Коляденко, ВВ Коляденко
2017
Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний)
МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, СС Байбєрова, СС Байберова, ...
Мелітополь: ТДАТУ, 2017
2017
Изменения физико-механических показателей плодов перца в процессе замораживания и длительного хранения
ВФ Ялпачик, ВФ Ялпачик, НП Загорко, НП Загорко, ВВ Коляденко, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2017
2017
Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусей
ОО Данченко, ЕА Данченко, ЛМ Здоровцева, ЛН Здоровцева, ...
Вінниця: ВНУ, 2017
2017
Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології»
НП Загорко, НП Загорко, ВВ Коляденко, ВВ Коляденко
2017
Динамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростации
НП Загорко, НП Загорко, ВВ Коляденко, ВВ Коляденко
ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20