Chemical composition of Agaricus bisporus and Pleurotus ostreatus fruting bodies and their morphological parts NK Cherno, SA Osolina, AV Nikitina Food and Environment Safety, 291-299, 2013 | 29* | 2013 |
Мясные полуфабрикаты функционального назначения АВ Никитина, НГ Азарова, ММ Ткачук Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій 2 (46), 168-171, 2014 | 5* | 2014 |
Preparation and characterization of iron complexes based on polysaccharides from Agaricus bisporus N Cherno, S Ozolina, O Nikitina Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 52-57, 2014 | 4 | 2014 |
Биологически активная добавка на основе биополимеров гриба шампиньон двуспоровый Черно НК, Никитина АВ Известия вузов. Пищевая наука и технология, 66-69, 2014 | 2* | 2014 |
The optimization of conditions for obtaining food supple-ment with the adaptogenic activity from Agaricus bisporus N Cherno, G Stankevych, S Osolina, O Nikitina Ukrainian Journal of Food Science, 43-51, 2014 | 2 | 2014 |
Functional food ingredients on the basis of polysaccharides N Cherno, K Shapkina, A Nikitina, E Lomaka, S Osolina Book of Abs. The Second North and East European Congress on Food, Kyiv, 213, 2013 | 2* | 2013 |
Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць ЛС Гураль, НК Черно, ОВ Нікітіна Харчова наука і технологія, 31-35, 2011 | 2 | 2011 |
Расширение ассортимента вафельных изделий оздоровительного назначения ВА Хаванов, АВ Никитина | 1 | 2016 |
Технологія отримання залізовмісного комплексу на основі полісахаридів печериці двоспорової НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна Харчова наука і технологія, 42-49, 2016 | 1 | 2016 |
Дослідження умов вилучення спирто-та водорозчинних речовин із культивованих грибів НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | 1 | 2014 |
Фракціонування полісахаридів гливи звичайної Pleurotus ostreatus НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна Харчова наука і технологія, 30-34, 2013 | 1 | 2013 |
Наноразмерные структуры на основе желчных кислот для адресной доставки биологически активных веществ АВ Никитина, НК Черно, СА Озолина Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | | 2017 |
Количественное определения фенольных и коричных кислот методом ВЭЖХ со спектрофотометрическим детектированием СИ Садретдинова, АВ Никитина, НЮ Сипкина, ЮА Скорик Химия и химическое образование XXI века, 113-113, 2015 | | 2015 |
Технологія функціональних інгредієнтів на основі біополімерів культивованих грибів АВ Никитина, ОВ Нікітіна | | 2015 |
Використання піноутворювачів грибного походження в технології бісквіта ОЮ Бондар, ОВ Нікітіна Матер. всеукр. наук.-практ. конф. молод. уч. і студ., Харків 1, 62, 2015 | | 2015 |
Дієтична добавка з адаптогенною активністю на основі біополімерів печериці двоспорової НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна Зб. матер. 75-ї наук. викл. ОНАХТ, Одеса, 93-94, 2015 | | 2015 |
Вафельные изделия функционального назначения О.В. Макарова, А.С. Лымарь, А.В. Никитина, Е.С. Алексеева Матер. десятой межд. науч. конф. студ. и асп. «Техника и технология пищевых …, 2015 | | 2015 |
Диетическая добавка с антилиполитической активностью НК Черно | | 2015 |
Залізовмісні комплекси на основі бета-глюкану печериці двоспорової Н Черно, С Озоліна, О Нікітіна Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015 | | 2015 |
Визначення оптимальних умов отримання дієтичної добавки комплексної дії з печериці двоспорової (Agaricus bisporus) НК Черно, ГМ Станкевич, СО Озоліна, ОВ Нікітіна Харчова наука та технологія 8 (5), 2014 | | 2014 |