Follow
Александра Валериевна Никитина
Title
Cited by
Cited by
Year
Chemical composition of Agaricus bisporus and Pleurotus ostreatus fruting bodies and their morphological parts
NK Cherno, SA Osolina, AV Nikitina
Food and Environment Safety, 291-299, 2013
29*2013
Мясные полуфабрикаты функционального назначения
АВ Никитина, НГ Азарова, ММ Ткачук
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій 2 (46), 168-171, 2014
5*2014
Preparation and characterization of iron complexes based on polysaccharides from Agaricus bisporus
N Cherno, S Ozolina, O Nikitina
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 52-57, 2014
42014
Биологически активная добавка на основе биополимеров гриба шампиньон двуспоровый
Черно НК, Никитина АВ
Известия вузов. Пищевая наука и технология, 66-69, 2014
2*2014
The optimization of conditions for obtaining food supple-ment with the adaptogenic activity from Agaricus bisporus
N Cherno, G Stankevych, S Osolina, O Nikitina
Ukrainian Journal of Food Science, 43-51, 2014
22014
Functional food ingredients on the basis of polysaccharides
N Cherno, K Shapkina, A Nikitina, E Lomaka, S Osolina
Book of Abs. The Second North and East European Congress on Food, Kyiv, 213, 2013
2*2013
Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць
ЛС Гураль, НК Черно, ОВ Нікітіна
Харчова наука і технологія, 31-35, 2011
22011
Расширение ассортимента вафельных изделий оздоровительного назначения
ВА Хаванов, АВ Никитина
12016
Технологія отримання залізовмісного комплексу на основі полісахаридів печериці двоспорової
НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна
Харчова наука і технологія, 42-49, 2016
12016
Дослідження умов вилучення спирто-та водорозчинних речовин із культивованих грибів
НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Фракціонування полісахаридів гливи звичайної Pleurotus ostreatus
НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна
Харчова наука і технологія, 30-34, 2013
12013
Наноразмерные структуры на основе желчных кислот для адресной доставки биологически активных веществ
АВ Никитина, НК Черно, СА Озолина
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
2017
Количественное определения фенольных и коричных кислот методом ВЭЖХ со спектрофотометрическим детектированием
СИ Садретдинова, АВ Никитина, НЮ Сипкина, ЮА Скорик
Химия и химическое образование XXI века, 113-113, 2015
2015
Технологія функціональних інгредієнтів на основі біополімерів культивованих грибів
АВ Никитина, ОВ Нікітіна
2015
Використання піноутворювачів грибного походження в технології бісквіта
ОЮ Бондар, ОВ Нікітіна
Матер. всеукр. наук.-практ. конф. молод. уч. і студ., Харків 1, 62, 2015
2015
Дієтична добавка з адаптогенною активністю на основі біополімерів печериці двоспорової
НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна
Зб. матер. 75-ї наук. викл. ОНАХТ, Одеса, 93-94, 2015
2015
Вафельные изделия функционального назначения
О.В. Макарова, А.С. Лымарь, А.В. Никитина, Е.С. Алексеева
Матер. десятой межд. науч. конф. студ. и асп. «Техника и технология пищевых …, 2015
2015
Диетическая добавка с антилиполитической активностью
НК Черно
2015
Залізовмісні комплекси на основі бета-глюкану печериці двоспорової
Н Черно, С Озоліна, О Нікітіна
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015
2015
Визначення оптимальних умов отримання дієтичної добавки комплексної дії з печериці двоспорової (Agaricus bisporus)
НК Черно, ГМ Станкевич, СО Озоліна, ОВ Нікітіна
Харчова наука та технологія 8 (5), 2014
2014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20