Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ВО Коваленко, ВВ Євлаш, СП Антоненко, ... Харків: ХДУХТ, 2015 | 9 | 2015 |
Культивирование Dunaliella salina Teod. при субоптимальных концентрациях азота и фосфора и исключении их из среды ВП Комаристая, СП Антоненко, АН Рудась Альгология, 42-55, 2010 | 6 | 2010 |
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products. I Shurduk, M Serik, S Antonenko, N Fedak | 5 | 2014 |
ИЗМЕНЧИВОСТЬ МОРФОМЕТРИЧЕСКИХ ПРИЗНАКОВ DUNALIELLA SALINA В УСЛОВИЯХ КУЛЬТУРЫ СП Антоненко, ТВ Догадина, ВП Комаристая Экология моря 81, 5-12, 2010 | 4 | 2010 |
Variability of cultural and morphological traits of Dunaliella salina Teod. from different habitats ОС Пасюга, СП Антоненко, ВП Комариста, АН Рудась The Journal of VN Karazin Kharkiv National University. Series «Biology» 18 …, 2013 | 3 | 2013 |
Получение масляного экстракта каротиноидов из микроводоросли dunaeliella salina Teod ЛА Чернова, ВГ Горбань, СП Антоненко, ИН Гудвилович, АБ Боровков Бюллетень Государственного Никитского ботанического сада, 63-69, 2013 | 3 | 2013 |
Найдовша спільна підпослідовність в задачі визначення схожості гідрологічних рядів даних А Батурінець, С Антоненко Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 62-64, 2021 | 1 | 2021 |
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної ІВ Шурдук, МЛ Серік, АІ Шурдук, СП Антоненко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 1 | 2019 |
Nutrient stored inside Dunaliella salina cells prevents beta-carotene accumulation under its medium deficiency VP Komaristaya, SP Antonenko, AN Rudas Kherson State University, 2015 | 1 | 2015 |
Активность каталазы у микроводоросли Dunaliella salina Teod. при индукции каротиногенеза дефицитом азота и фосфора СП Антоненко, ВП Комаристая Харків: Харківський національний аграрний університет ім. ВВ Докучаєва, 2010 | 1 | 2010 |
Подовження рядів даних за значеннями показників схожих рядів АГ Батурінець, СВ Антоненко Вісник Черкаського державного технологічного університету, 78-86, 2021 | | 2021 |
LONGEST COMMON SUBSEQUENCE IN THE PROBLEM OF DETERMINING THE SIMILARITY OF HYDROLOGICAL DATA SERIES А Батурінець, С Антоненко Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 62-64, 2021 | | 2021 |
НАШ ДОСВІД ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В ДНУ С Антоненко, А Батурінець, М Ізмайлова Матеріали конференцій МЦНД, 32-42, 2020 | | 2020 |
Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм МЛ Серік, СП Антоненко, ІВ Шурдук Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
Дослідження функціонально-технологічних показників рибних фаршевих систем з використанням білкових добавок БО Старостенко, НВ Дуденко, СП Антоненко Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (30)), 48-51, 2016 | | 2016 |
The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina СП Антоненко, МЛ Серік, ІА Буряк Харків: ХДУХТ, 2014 | | 2014 |
Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колагеновмісної сировини НВ Дуденко, ВО Коваленко, ЛО Чернова, БО Панікарова, ... | | 2014 |
Реалізація прийомів інтерактивного навчання в системі вищих навчальних закладів НВ Дуденко, СП Антоненко, БО Панікарова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | | 2013 |
ПОЛУЧЕНИЕ КАРОТИНСОДЕРЖАЩЕЙ ДИЕТИЧЕСКОЙ ДОБАВКИ ИЗ МИКРОВОДОРОСЛИ DUNALIELLA SALINA НВ Дуденко, ВГ Горбань, СП Антоненко, ИН Гудвилович, АБ Боровков Наука о питании: технологии, оборудование и безопасность пищевых продуктов …, 2013 | | 2013 |
Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавки ВО Коваленко, БО Панікарова, СП Антоненко Харків: ХДУХТ, 2011 | | 2011 |