Підписатись
Светлана Антоненко
Светлана Антоненко
Харьковский государственный университет питания и торговли, кафедра химии, микробиологии и гигиены
Підтверджена електронна адреса в hduht.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення
НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ВО Коваленко, ВВ Євлаш, СП Антоненко, ...
Харків: ХДУХТ, 2015
92015
Культивирование Dunaliella salina Teod. при субоптимальных концентрациях азота и фосфора и исключении их из среды
ВП Комаристая, СП Антоненко, АН Рудась
Альгология, 42-55, 2010
62010
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products.
I Shurduk, M Serik, S Antonenko, N Fedak
52014
ИЗМЕНЧИВОСТЬ МОРФОМЕТРИЧЕСКИХ ПРИЗНАКОВ DUNALIELLA SALINA В УСЛОВИЯХ КУЛЬТУРЫ
СП Антоненко, ТВ Догадина, ВП Комаристая
Экология моря 81, 5-12, 2010
42010
Variability of cultural and morphological traits of Dunaliella salina Teod. from different habitats
ОС Пасюга, СП Антоненко, ВП Комариста, АН Рудась
The Journal of VN Karazin Kharkiv National University. Series «Biology» 18 …, 2013
32013
Получение масляного экстракта каротиноидов из микроводоросли dunaeliella salina Teod
ЛА Чернова, ВГ Горбань, СП Антоненко, ИН Гудвилович, АБ Боровков
Бюллетень Государственного Никитского ботанического сада, 63-69, 2013
32013
Найдовша спільна підпослідовність в задачі визначення схожості гідрологічних рядів даних
А Батурінець, С Антоненко
Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 62-64, 2021
12021
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної
ІВ Шурдук, МЛ Серік, АІ Шурдук, СП Антоненко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Nutrient stored inside Dunaliella salina cells prevents beta-carotene accumulation under its medium deficiency
VP Komaristaya, SP Antonenko, AN Rudas
Kherson State University, 2015
12015
Активность каталазы у микроводоросли Dunaliella salina Teod. при индукции каротиногенеза дефицитом азота и фосфора
СП Антоненко, ВП Комаристая
Харків: Харківський національний аграрний університет ім. ВВ Докучаєва, 2010
12010
Подовження рядів даних за значеннями показників схожих рядів
АГ Батурінець, СВ Антоненко
Вісник Черкаського державного технологічного університету, 78-86, 2021
2021
LONGEST COMMON SUBSEQUENCE IN THE PROBLEM OF DETERMINING THE SIMILARITY OF HYDROLOGICAL DATA SERIES
А Батурінець, С Антоненко
Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 62-64, 2021
2021
НАШ ДОСВІД ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В ДНУ
С Антоненко, А Батурінець, М Ізмайлова
Матеріали конференцій МЦНД, 32-42, 2020
2020
Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
МЛ Серік, СП Антоненко, ІВ Шурдук
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Дослідження функціонально-технологічних показників рибних фаршевих систем з використанням білкових добавок
БО Старостенко, НВ Дуденко, СП Антоненко
Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (30)), 48-51, 2016
2016
The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina
СП Антоненко, МЛ Серік, ІА Буряк
Харків: ХДУХТ, 2014
2014
Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колагеновмісної сировини
НВ Дуденко, ВО Коваленко, ЛО Чернова, БО Панікарова, ...
2014
Реалізація прийомів інтерактивного навчання в системі вищих навчальних закладів
НВ Дуденко, СП Антоненко, БО Панікарова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
2013
ПОЛУЧЕНИЕ КАРОТИНСОДЕРЖАЩЕЙ ДИЕТИЧЕСКОЙ ДОБАВКИ ИЗ МИКРОВОДОРОСЛИ DUNALIELLA SALINA
НВ Дуденко, ВГ Горбань, СП Антоненко, ИН Гудвилович, АБ Боровков
Наука о питании: технологии, оборудование и безопасность пищевых продуктов …, 2013
2013
Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавки
ВО Коваленко, БО Панікарова, СП Антоненко
Харків: ХДУХТ, 2011
2011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20