Георгий Федорович Пшенишнюк
Георгий Федорович Пшенишнюк
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Обгрунтування апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк
Пищевая наука и технология, 23-25, 2011
122011
Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум: навчальний посібник
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Освіта України, 2014
11*2014
Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба
ГФ Пшенишнюк, СМ Павловський, ЮС Ковпак
Тези XI Міжнародної науково-практичної конференції «Хлібопродукти – 2011», 2011
92011
Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Пищевая наука и технология, 73-77, 2010
92010
Вплив рецептур-них компонентів на якість виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів
ГФ Пшенишнюк, ІВ Солоницька, ІВ Студентова
Пищевая наука и технология, 17-20, 2010
9*2010
Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Харчова наука і технологія, 46-49, 2012
82012
Повышение качества хлеба на зерновой основе
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Зерновые продукты и комбикорма 1 (4), 38-44, 2015
62015
Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислото накопичення в тісті та якість хліба
ГФ Пшенишнюк, ЮС Ковпак
Пищевая наука и технология, 43-46, 2011
62011
Перспективи раціональної технології дрібноштучних булочних виробів в умовах підприємств торгівельної мережі
ГФ Пшенишнюк, ТЄ Лебеденко, ВВ Ковалевич
Наукові праці ОНАХТ.–Випуск 34, 160-164, 2012
52012
Покращення якості житньо-пшеничних виробів на житніх заквасках спонтанного бродіння/АБ Демченко, ЮС Ковпак
ГФ Пшенишнюк
Харчова наука і технологія, 18, 2012
52012
Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ОЄ Писанецька
Харчова наука і технологія, 11-14, 2012
52012
Изготовление макаронных изделий, обогащенных белковыми добавками
АИ Рыбак, ГФ Пшенишнюк, ДИ Шеремецкая
М.: ЦНИИТЭИПищепром, 1989
51989
Використання нетрадиційної сировини та напівфабрикатів в технології житньо-пшеничного хліба
ГФ Пшенишнюк, АБ Чабан
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 111-115, 2013
42013
Вплив рецептурних інгредієнтів на показники якості зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Зернові продукти і комбікорми, 20-23, 2013
42013
Виробництво хлібобулочних виробів за інноваційними технологіями відкладеного випікання
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ЄВ Савкова
Харчова наука і технологія, 21-24, 2013
42013
Оценка макаронных свойств зерна твердых и мягких сортов пшеницы
ГФ Пшенишнюк, АИ Рыбак, ИА Лялина
Хлебопекарная и кондитерская промышленность, 41-44, 1987
4*1987
Влияние влаготепловой обработки пшеницы на показатели качества зернового хлеба
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Пищевая наука и технология, 69-73, 2011
32011
Використання непродовольчого зерна пшениці в технології зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова, ІВ Костюченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 198-203, 2009
32009
Использование растительного сырья с антисептическими свойствами в технологии зернового хлеба
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АВ Егорова, АС Иванова
Пищевая наука и технология 26 (1), 58-62, 2014
12014
Пищевая ценность хлебных изделий на основе зерновых смесей
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 133-137, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20