Підписатись
Олена Довга (Козачишена)
Олена Довга (Козачишена)
Київський національний університет культури і мистецтв, факультет готельно-ресторанного і
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
322017
МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД КОНЦЕНТРАТІВ СУПІВ-ПЮРЕ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ
ОК Діна ФЕДОРОВА
Товари і ринки 2, 2012
82012
Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів для харчування дітей
АВ Антоненко, ОО Довга, ОС Ліфіренко
Научный взгляд в будущее: международное периодическое научное издание, 4-11, 2016
62016
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ З БІОЛОГІЧНОАКТИВНИМИ КОМПОНЕНТАМИ
СНМ Антоненко А.В., Бровенко Т.В., Бобось О.Л., Довга О.О., Ліфіренко О.С ...
SWorld, 2016
32016
Інноваційні технології супів для військовослужбовців із використанням мікрокластерної води
МІ Пересічний, ДВ Федорова, ОО Козачишена
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 444-448, 2012
12012
Соус-майонез" FAVOLSA"
О Дзюндзя, А Антоненко, О Довга, О Лефіренко, М Кизима
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018
2018
Композиція сухої пряно-ароматичної суміші (Патент на винахід№ 113239)
ВВ Польовик, ІЛ Корецька, ДБ Рахметов, ГМ Бандуренко, ЯЮ Бендас
2016
PROSPECTS FOR THE PRODUCTION OF CHEESE PUDDING FOR PRESCHOOLERS
DOO Sobko A.B., lefirenko O.S.
SWorld, 2016
2016
Новітні технології соусів з використанням йод-активу
А Корольчук
2015
Методичні рекомендації до розроблення оздоровчих харчових раціонів для військовослужбовців
МІ Пересічний, І Магалецька
2015
РЕКОМЕНДАЦИИ К РАЗРАБОТКЕ ОЗДОРОВИТЕЛЬНЫХ ПИЩЕВЫХ РАЦИОНОВ ДЛЯ ВОЕННОСЛУЖАЩИХ
ДЕО Пересичный М.И., Магалецкая И.А.
SWorld, 2015
2015
Концентрати супів-пюре оздоровчого призначення
МІ Пересічний, ДВ Федорова, ОО Козачишена
Харків: ХДУХТ, 2014
2014
Суп-пюре “гарбузовий” з продуктами переробки сої та морських водоростей
ФДВ Козачишена Олена Олександрівна, Пересічний Михайло Іванович
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–13