Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 32 | 2017 |
МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД КОНЦЕНТРАТІВ СУПІВ-ПЮРЕ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ОК Діна ФЕДОРОВА Товари і ринки 2, 2012 | 8 | 2012 |
Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів для харчування дітей АВ Антоненко, ОО Довга, ОС Ліфіренко Научный взгляд в будущее: международное периодическое научное издание, 4-11, 2016 | 6 | 2016 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ З БІОЛОГІЧНОАКТИВНИМИ КОМПОНЕНТАМИ СНМ Антоненко А.В., Бровенко Т.В., Бобось О.Л., Довга О.О., Ліфіренко О.С ... SWorld, 2016 | 3 | 2016 |
Інноваційні технології супів для військовослужбовців із використанням мікрокластерної води МІ Пересічний, ДВ Федорова, ОО Козачишена Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 444-448, 2012 | 1 | 2012 |
Соус-майонез" FAVOLSA" О Дзюндзя, А Антоненко, О Довга, О Лефіренко, М Кизима ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018 | | 2018 |
Композиція сухої пряно-ароматичної суміші (Патент на винахід№ 113239) ВВ Польовик, ІЛ Корецька, ДБ Рахметов, ГМ Бандуренко, ЯЮ Бендас | | 2016 |
PROSPECTS FOR THE PRODUCTION OF CHEESE PUDDING FOR PRESCHOOLERS DOO Sobko A.B., lefirenko O.S. SWorld, 2016 | | 2016 |
Новітні технології соусів з використанням йод-активу А Корольчук | | 2015 |
Методичні рекомендації до розроблення оздоровчих харчових раціонів для військовослужбовців МІ Пересічний, І Магалецька | | 2015 |
РЕКОМЕНДАЦИИ К РАЗРАБОТКЕ ОЗДОРОВИТЕЛЬНЫХ ПИЩЕВЫХ РАЦИОНОВ ДЛЯ ВОЕННОСЛУЖАЩИХ ДЕО Пересичный М.И., Магалецкая И.А. SWorld, 2015 | | 2015 |
Концентрати супів-пюре оздоровчого призначення МІ Пересічний, ДВ Федорова, ОО Козачишена Харків: ХДУХТ, 2014 | | 2014 |
Суп-пюре “гарбузовий” з продуктами переробки сої та морських водоростей ФДВ Козачишена Олена Олександрівна, Пересічний Михайло Іванович | | 2014 |