Подписаться
Тетяна Приліпко
Тетяна Приліпко
доктор сільськогосподарських наук, професор, завдувач кафедри технології виробництва і переробки
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Показники безпеки тваринницької продукції
Т Приліпко
Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2012
102012
Ефективність різних рівнів селену в раціоні сухостійних корів
ЛС Дьяченко, ТМ Приліпко
Наук. Вісник ЛДАВМ 2 (2 ч 3), 45-48, 2000
82000
Підвищення ефективності використання кормів бичками на відгодівлі шляхом балансування раціонів за селеном
ЛС Дяченко, ТМ Приліпко
Корми і кормовиробництво, 143-149, 2004
62004
Modeling of microbiologicaln and biochemical processes under the conditions of steam contact sterilization in containers of turkey meat pate. Independent journal of management …
KT Prylipko T., Kostash V.
Independent journal of management & production. 3 (12), 318-334, 2021
5*2021
Перетравність поживнихречовин за використання різних селеновмісних добавок в раціоні Бичків
ТМ Приліпко, ПБ Захарчук, ВБ Косташ, ОП Шулько
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
52016
Експериментальне обґрунтування доз селену в раціонах молочної худоби: дис... докт. с.-г. наук: 06.02. 02./Приліпко Тетяна Миколаївна
ТМ Приліпко
Біла Церква, 2006
52006
Підвищення якості молока та продуктивності лактуючих корів на основі етологічних принципів
Н Букалова, Т Приліпко
Тваринництво України, 15-18, 2013
42013
Перетравність поживних речовин, обмін азоту та мінеральних елементів за різних джерел селену в раціоні
ЛС Дяченко, ТМ Приліпко
Таврійський науковий вісник–Херсон, 136, 2005
42005
Вміст селену в кормах зони Поділля України за використання в раціонах великої рогатої худоби
ТМ Приліпко, ПБ Захарчук
Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2019
32019
Ефективність годівлі бичків різних порід та їх помісей при виробництві яловичини в умовах Буковини
Т Приліпко, О Шутяк
ББК 65.9 (4укр)-55 А 25, 265, 2018
32018
Сучасні пакувальні матеріали та їх екологічна характеристика
Т Приліпко
Продовольча індустрія АПК, 2011
32011
МЕТОДИ СУЧАСНИХ ВИДІВ ЕКСПЕРТИЗИ ЯКОСТІ, ІДЕНТИФІКАЦІЇ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
ТМ Приліпко, ВМ Федорів
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 43-48, 2023
22023
Амінокислотний склад м’ясної сировини за тривалого холодильного зберігання
ТМ Приліпко, ВМ Федорів, ВБ Косташ
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 82-87, 2022
22022
Вплив різних рецептів раціонів на продуктивність молодняку м’ясного комолого сименталу жуйних у зоні карпатського регіону Буковини
АК Калинка, ОБ Лесик, ТМ Приліпко, ІВ Корх
Таврійський науковий вісник, 121-130, 2022
22022
Adaptive changes in the ornithine cycle and amino acid synthesis in sheep liver with different meat productivity
SA Prylipko T., Koval T., Kostash V., Shuliar A., Tkachuk V.
Independent Journal of Management & Production, S632-S645, 2021
2*2021
Біохімічний і мікробіологічний контроль якості харчових продуктів
ТМ Приліпко, ТВ Коваль, НВ Букалова
22020
Хімічний склад продуктів забою бичків симентальської породи залежно від згодовування в раціоні добавок «Е-селен» і «Девівіт»
ТМ Приліпко, ПБ Захарчук
Херсонський державний аграрний університет, 2018
22018
Аналіз патології продуктів забою тварин, виявленої за проведення ветеринарно-санітарної експертизи в умовах агропромислового ринку
НВ Букалова, ТМ Приліпко, РА Якубаш
Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2016
22016
Якісні показники пельменів залежно від виду м’ясної сировини
ТМ Приліпко, ОМ Булатович, ВО Кадиш, ВБ Косташ
Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2014
22014
Мікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберігання
ТМ Приліпко, ВІ Гончар, ОВ Овчарук, ОП Шулько
Подільський державний аграрно-технічний університет, 2014
22014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20