Виробництво рослинного замінника молока АК Д’яконова, ВС Степанова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 13 | 2016 |
Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини ВС Степанова | 8 | 2018 |
Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі АК Д’яконова, ВС Степанова Харчова наука та технологія 9 (4), 2015 | 8 | 2015 |
Напої з горіхоплідної сировини СВС Д’яконова А.К. East European Science Journal, 21 - 27, 2017 | 6* | 2017 |
Usage of the nut raw materials and chia seeds to improve fatty acid composition of the smoothies VS Andgela Dyakonova Ukrainian Food Journal, 713 - 724, 2016 | 6 | 2016 |
Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks A Dyakonova, V Stepanova, E Shtepa Харчова наука і технологія, 71-79, 2017 | 5 | 2017 |
Розробка універсальної композиції інгредієнтів для приготування соусної продукції ВС Степанова | 4 | 2016 |
Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання СВС Д'яконова А.К. Харчова промисловість, 40-45, 2016 | 3 | 2016 |
Активація горіхоплідної сировини ВС Степанова, І Зісько | 1 | 2017 |
Напій на горіховій основ ВС Степанова | 1 | 2017 |
Використання волоського горіху у складі здорових продуктів харчування АК Д’яконова, ВС Степанова | 1 | 2017 |
Переваги вживання насіння чіа для здоров'я людини ВС Степанова | 1 | 2016 |
Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції СВС Д’яконова А.К. Вісник Херсонського національного технічного університету, 76 - 83, 2016 | 1 | 2016 |
СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ЯК ОСНОВА ДЛЯ СТВОРЕННЯ НОВИХ ДІЄТИЧНИХ СОУСІВ НА Дзюба, ВС Степанова Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 45-55, 2022 | | 2022 |
ВЕГЕТАРІАНСТВО ЯК ВЕКТОР РОЗВИТКУ WELLNESS-ІНДУСТРІЇ ВС СТЕПАНОВА, ВВ АТАНАСОВА, ЮО КОЗОНОВА, АА МЕНЧИНСЬКА, ... Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | | 2022 |
Автохтонна мікробіота мінеральних природних вод україни, як фактор збереження здоров’я С Ніколенко, С Гуща, В Степанова, А Новікова, М Арабаджи Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021 | | 2021 |
ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ ПРИМЕНЕНИЯ МИНЕРАЛЬНОЙ ВОДЫ С ПОВЫШЕННЫМ СОДЕРЖАНИЕМ ОРГАНИЧЕСКИХ ВЕЩЕСТВ ПРИ ОЖОГОВОЙ ТРАВМЕ В ЭКСПЕРИМЕНТЕ БА Насибуллин, СГ Гуща, АЛ Плакида, ТВ Польщакова, ВС Степанова САНКТ-ПЕТЕРБУРГСКИЕ ДЕРМАТОЛОГИЧЕСКИЕ ЧТЕНИЯ, 85-87, 2021 | | 2021 |
Проєктування рецептур аерованих десертів для сфери HoReCa МІ Олійник, НА Дзюба, ВС Степанова Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute, 2021 | | 2021 |
Визначення наявності впливу природної столової мінеральної води на неспецифічну резистентність організму в експерименті СГ Гуща, БА Насібуллін, ІБ Заболотна, ВС Степанова, ІК Тагунова | | 2020 |
Корелятивний зв'язок між гіпертрофією язикової мигдалини і хірургічного вилучення піднебних мигдалин при тонзилітах вірусної етіології ОВ Андрєєв, ІК Тагунова, ВС Степанова, СГ Гуща | | 2020 |