Подписаться
Виктория Степанова
Виктория Степанова
Одеський національний технологічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Виробництво рослинного замінника молока
АК Д’яконова, ВС Степанова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
132016
Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини
ВС Степанова
82018
Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі
АК Д’яконова, ВС Степанова
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
82015
Напої з горіхоплідної сировини
СВС Д’яконова А.К.
East European Science Journal, 21 - 27, 2017
6*2017
Usage of the nut raw materials and chia seeds to improve fatty acid composition of the smoothies
VS Andgela Dyakonova
Ukrainian Food Journal, 713 - 724, 2016
62016
Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks
A Dyakonova, V Stepanova, E Shtepa
Харчова наука і технологія, 71-79, 2017
52017
Розробка універсальної композиції інгредієнтів для приготування соусної продукції
ВС Степанова
42016
Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання
СВС Д'яконова А.К.
Харчова промисловість, 40-45, 2016
32016
Активація горіхоплідної сировини
ВС Степанова, І Зісько
12017
Напій на горіховій основ
ВС Степанова
12017
Використання волоського горіху у складі здорових продуктів харчування
АК Д’яконова, ВС Степанова
12017
Переваги вживання насіння чіа для здоров'я людини
ВС Степанова
12016
Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції
СВС Д’яконова А.К.
Вісник Херсонського національного технічного університету, 76 - 83, 2016
12016
СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ЯК ОСНОВА ДЛЯ СТВОРЕННЯ НОВИХ ДІЄТИЧНИХ СОУСІВ
НА Дзюба, ВС Степанова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 45-55, 2022
2022
ВЕГЕТАРІАНСТВО ЯК ВЕКТОР РОЗВИТКУ WELLNESS-ІНДУСТРІЇ
ВС СТЕПАНОВА, ВВ АТАНАСОВА, ЮО КОЗОНОВА, АА МЕНЧИНСЬКА, ...
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
Автохтонна мікробіота мінеральних природних вод україни, як фактор збереження здоров’я
С Ніколенко, С Гуща, В Степанова, А Новікова, М Арабаджи
Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021
2021
ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ ПРИМЕНЕНИЯ МИНЕРАЛЬНОЙ ВОДЫ С ПОВЫШЕННЫМ СОДЕРЖАНИЕМ ОРГАНИЧЕСКИХ ВЕЩЕСТВ ПРИ ОЖОГОВОЙ ТРАВМЕ В ЭКСПЕРИМЕНТЕ
БА Насибуллин, СГ Гуща, АЛ Плакида, ТВ Польщакова, ВС Степанова
САНКТ-ПЕТЕРБУРГСКИЕ ДЕРМАТОЛОГИЧЕСКИЕ ЧТЕНИЯ, 85-87, 2021
2021
Проєктування рецептур аерованих десертів для сфери HoReCa
МІ Олійник, НА Дзюба, ВС Степанова
Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute, 2021
2021
Визначення наявності впливу природної столової мінеральної води на неспецифічну резистентність організму в експерименті
СГ Гуща, БА Насібуллін, ІБ Заболотна, ВС Степанова, ІК Тагунова
2020
Корелятивний зв'язок між гіпертрофією язикової мигдалини і хірургічного вилучення піднебних мигдалин при тонзилітах вірусної етіології
ОВ Андрєєв, ІК Тагунова, ВС Степанова, СГ Гуща
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20