Підписатись
Проценко Лідія Василівна, Проценко Л.В.,Lidia Protsenko,Protsenko L.,ORCID:0000-0002-7746-0270
Проценко Лідія Василівна, Проценко Л.В.,Lidia Protsenko,Protsenko L.,ORCID:0000-0002-7746-0270
Інститут сільського господарства Полісся НААН, завідувач відділу, к.т.н, с.н.с
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові основи агропромислового виробництва в зоні Полісся і Західного регіону України
Урожай Київ, 2004
34*2004
Науковi основи агропромислового виробництва в зонi Полiсся i захiдного регiону України
ЛВ Проценко, АВ Проценко, ...
F, 944, 2010
29*2010
Biochemical composition of the hops and quality of the finished beer
M Bober, A., Liashenko, M., Protsenko, L., Slobodyanyuk, N., Matseiko, L ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 307-317. https://doi.org …, 2020
21*2020
Пивоварна якість сортів хмелю української селекції
ЛВ Проценко, МІ Ляшенко
Агропромислове виробництво Полісся, 2011
82011
Ефективність використання гранульованого хмелю в пивоварінні
МІ Ляшенко, ЛВ Проценко, МГ Михайлов
Хмелярство.—2006.—Вип 23, 45-59, 2006
82006
Investigation of properties of biologically active substances and their content in cones of Ukrainian hop varieties
OOD L. V. Protsenko, M. I. Liashenko, A. S. Vlasenko, T. P. Hryniuk
Agricultural Science and Practice, 52-63, 2018
5*2018
Influence of the constituent alpha acids of Ukrainian varieties of hops and hop preparations on quality indicators of mash and beer
SL Lidiya Protcenko, Tetiana Grynuk
Ukrainian food journal, 389-396, 2014
52014
Дослідження сортів хмелю як вихідної сировини екстракту з підвищеним вмістом пренілових флавоноїдів
ОО Добровольний, АС Шаламай, ОП Шматенко, ЛВ Проценко
Фармацевтичний часопис, 11-17, 2014
52014
Beer enrichment with biologically active hop compounds
OO Lidia Protsenko, Ruslan Rudyk, Tetiana Hryniuk, Aliona Vlasenko Alona ...
Ukrainian Food Journal, 65-78, 2018
4*2018
Комплексна програма розвитку сільського господарства Житомирської області у 2009-2010 роках та на період до 2015 року
Є.М.Данкевич, М.М. Дейсон, Ю.І.Савченко, М.І.Ляшенко, Л.В.Проценко
Житомир, Рута, 2009, 304, 2009
4*2009
Повертаємося до призабутої технології випікання хліба на хмелевих заквасках
ВГ Юрчак, ВП Рак, БО Дахно, СБ Церковна
42009
Influence of alpha acids hop homologues of bitter and aromatic varieties on beer quality
LP Lidia Protsenko, Serhii Ryzhuk, Mykola Liashenko, Oleksandr Shevchenko ...
Ukrainian food journal, 9 (2), DOI: 10.24263/2304-974X-2020-9-2-13 9 (2), pp …, 2020
3*2020
Сучасні методи аналізу при визначенні оцінки якості ефірної олії хмелю
ТП Гринюк, ЛВ Проценко, МІ Ляшенко, РІ Рудик, АС Власенко, ...
Агропромислове виробництво Полісся, 69-74, 2018
32018
Сплоченность студенческих групп как фактор результативности обучения
ТА Виноградова, СВ Виноградов
Гродно: ГГАУ, 2017
32017
Features of using hops and СО СО2- extract in brewing
L Protsenko, S Litvynchuk
Ukrainian Food Journal, 77-84, 2017
32017
Competitiveness of Ukrainian pellet hops production
L Protsenko, S Litvynchuk
Ukrainian Journal of Food Science, 51-59, 2015
32015
Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
АЄ Мелетьєв, ЛВ Проценко, ОІ Дерій
Харчова наука і технологія, 67-68, 2010
32010
Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів
ЛВ Проценко, МІ Ляшенко, МС Бармаков, АЄ Мелетьєв
32007
Технологическая оценка украинских сортов хмеля
РИ Рудик, ЛВ Проценко
Сельское хозяйство- проблемы и перспективы, 141-148, 2012
2*2012
Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами
ВП Рак, ВГ Юрчак, ЛВ Проценко, ІО Пасічник
22010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20