Подписаться
Ірина Романчук, Iryna Romanchuk
Ірина Романчук, Iryna Romanchuk
Доктор технічних наук, НААН України, Інститут продовольчих ресурсів
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Наукові основи агропромислового виробництва в зоні Лісостепу України
МВЗ ін.
К.:Аграрна наука, ISBN 978-966-540-290-9, 2010
126*2010
Protein composition and technological properties of milk whey concentrates
SPV A.V. Minorova, I.O. Romanchuk, N.L. Krushelnytska
Agricultural Science and Practice 4 (2), 52-58, 2017
152017
Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів оброблення
ОП Гондар, ІО Романчук
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
142015
Якість молока і молочних продуктів
ГО Єресько, ІО Романчук
Вісник аграрної науки, 87-88, 2006
142006
Physical-chemical composition and technological properties of demineralized milk whey received by membrane methods
I Romanchuk, A Minorova, N Krushelnytska
Agricultural science and practice 5 (3), 33-39, 2018
122018
Milk whey processing: prospects in Ukraine.
M Sychevskyi, I Romanchuk, A Minorova
Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019
102019
Rysove boroshno, yak stabilizator u skladi kyslomolochnykh produktiv.[Rice flour as a stabilizer in the composition of dairy products].«
IO Romanchuk, TV Rudakova, LO Moiseyeva, OP Hondar
Prodovolchi resursy.[Food Resources]. K.: In-t prod. resursiv NAAN 7, 46-52, 2016
82016
Yefektyvnist hidrolizu laktozy u vtorynnii molochnii syrovyni.[Efficiency of lactose hydrolysis in secondary dairy raw materials]. Prodovolchi resursy.[Food Resources]. № 17 …
IO Romanchuk, TI Yudina, AV Minorova, LO Moiseieva, AA Serenko, ...
72021
Enhancing national standards for meat and dairy industry
NP I. Romanchuk, K. Kopylova, S. Verbytskyi, O. Kozachenko
Продовольчі ресурси 9 (№16), 150-163, 2021
7*2021
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині
ЛО Романчук, І.О., Мінорова А.В., Рудакова Т.В., Моісеєва
Продовольчі ресурси, 165-174, 2020
62020
Kharakterystyky sukhykh molochno-vuhlevodnykh sumishei rozpyliuvalnoho sushinnia.[Characteristics of dry milk-carbohydrate mixtures of spray drying]. Prodovolchi resursy.[Food …
A Minorova, I Romanchuk, N Krushelnytska
62018
Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів
Романчук І.О., Рудакова Т.В. Моісеєва Л.О., Гондар О.П.
Продовольчі ресурси : зб. наук. пр. / НААН України: Ін-т прод. ресурсів НААН …, 2017
62017
Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації
АВ Мінорова, ІО Романчук, НЛ Крушельницька, ЛМ Мацько
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
62015
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки
АВ Мінорова, ІО Романчук, ОП Недорізанюк, НЛ Крушельницька
Вісник аграрної науки, 58-60, 2010
62010
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021
52021
Kliuchovi draivery tekhnichnoho rehuliuvannia u molochnii ta miasnii haluziakh [Key drivers of technical regulation in dairy and meat industry]
MP Sychevskiy, IO Romanchuk, KV Kopylova, SB Verbytskyi, ...
Standartyzatsiia. Sertyfikatsiia. Yakist [Standardization. Certification …, 2019
52019
Vykorystannya zernovykh dobavok u vyrobnytstvi molochnykh produktiv z kombinovanym skladom syrovyny.[The use of grain additives in the production of dairy products with a …
IO Romanchuk, LO Moiseyeva, TV Rudakova
Zernovi produkty i kombikormy.[Cereal products and compound feeds] 17, 24-28, 2017
52017
Instruktsiia shchodo orhanizatsii vyrobnychoho mikrobiolohichnoho kontroliu na pidpryiemstvakh molochnoi promyslovosti/NAAN; In–t prod. resursiv NAAN.–K.: NTTs «IAE», 372
HO Yeresko, NF Kihel, IO Romanchuk, OV Naumenko, SH Danylenko, ...
52014
Переработка кислой сыворотки с применением комплекса мембранных методов
МАВ Гондарь О.П., Романчук И.О.
Пищевая промышленность: наука и технологи 30 (4), 85-88, 2015
4*2015
Підвищення біологічної цінності кисло-молочних продуктів для харчування дітей
РТВ Моісеєва Л.О., Романчук І.О.
Збірник наукових праць Він-ницького національного агра-рного університету …, 2015
42015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20