Підписатись
Ірина Романчук, Iryna Romanchuk
Ірина Романчук, Iryna Romanchuk
Доктор технічних наук, НААН України, Інститут продовольчих ресурсів
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові основи агропромислового виробництва в зоні Лісостепу України
МВЗ ін.
К.:Аграрна наука, ISBN 978-966-540-290-9, 2010
134*2010
Protein composition and technological properties of milk whey concentrates
SPV A.V. Minorova, I.O. Romanchuk, N.L. Krushelnytska
Agricultural Science and Practice 4 (2), 52-58, 2017
192017
Якість молока і молочних продуктів
ГО Єресько, ІО Романчук
Вісник аграрної науки, 87-88, 2006
152006
Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів оброблення
ОП Гондар, ІО Романчук
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
142015
Physical-chemical composition and technological properties of demineralized milk whey received by membrane methods
I Romanchuk, A Minorova, N Krushelnytska
Agricultural science and practice 5 (3), 33-39, 2018
132018
Enhancing national standards for meat and dairy industry
NP I. Romanchuk, K. Kopylova, S. Verbytskyi, O. Kozachenko
Продовольчі ресурси 9 (№16), 150-163, 2021
12*2021
Milk whey processing: prospects in Ukraine.
M Sychevskyi, I Romanchuk, A Minorova
Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019
122019
Rysove boroshno, yak stabilizator u skladi kyslomolochnykh produktiv.[Rice flour as a stabilizer in the composition of dairy products]
IO Romanchuk, TV Rudakova, LO Moiseyeva, OP Hondar
Prodovolchi resursy.[Food Resources]. K.: In-t prod. resursiv NAAN 7, 46-52, 2016
112016
Yefektyvnist hidrolizu laktozy u vtorynnii molochnii syrovyni.[Efficiency of lactose hydrolysis in secondary dairy raw materials]. Prodovolchi resursy.[Food Resources]. № 17 …
IO Romanchuk, TI Yudina, AV Minorova, LO Moiseieva, AA Serenko, ...
72021
Zakonomirnosti fermentatyvnoho hidrolizu laktozy u molochniy syrovyni.[Regularities of enzymatic hydrolysis of lactose in raw milk]
L Moiseyeva, I Romanchuk, A Minorova, T Rudakova
Prodovolʹchi resursy.[Food resources] 14, 165-174, 2020
72020
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині
ЛО Романчук, І.О., Мінорова А.В., Рудакова Т.В., Моісеєва
Продовольчі ресурси, 165-174, 2020
72020
Kharakterystyky sukhykh molochno-vuhlevodnykh sumishei rozpyliuvalnoho sushinnia.[Characteristics of dry milk-carbohydrate mixtures of spray drying]. Prodovolchi resursy.[Food …
A Minorova, I Romanchuk, N Krushelnytska
72018
Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації
АВ Мінорова, ІО Романчук, НЛ Крушельницька, ЛМ Мацько
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
72015
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021
62021
Стан і перспективи гармонізації національних стандартів харчової галузі з міжнародними та європейськими
КОБ Романчук І.О.,Копилова К.В., Вербицький С.Б.
"Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі" 91, 71-80, 2019
62019
Kliuchovi draivery tekhnichnoho rehuliuvannia u molochnii ta miasnii haluziakh [Key drivers of technical regulation in dairy and meat industry]
MP Sychevskiy, IO Romanchuk, KV Kopylova, SB Verbytskyi, ...
Standartyzatsiia. Sertyfikatsiia. Yakist [Standardization. Certification …, 2019
62019
Vykorystannya zernovykh dobavok u vyrobnytstvi molochnykh produktiv z kombinovanym skladom syrovyny.[The use of grain additives in the production of dairy products with a …
IO Romanchuk, LO Moiseyeva, TV Rudakova
Zernovi produkty i kombikormy.[Cereal products and compound feeds] 17, 24-28, 2017
62017
Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів
Романчук І.О., Рудакова Т.В. Моісеєва Л.О., Гондар О.П.
Продовольчі ресурси : зб. наук. пр. / НААН України: Ін-т прод. ресурсів НААН …, 2017
62017
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки
АВ Мінорова, ІО Романчук, ОП Недорізанюк, НЛ Крушельницька
Вісник аграрної науки, 58-60, 2010
62010
Instruktsiia shchodo orhanizatsii vyrobnychoho mikrobiolohichnoho kontroliu na pidpryiemstvakh molochnoi promyslovosti/NAAN; In–t prod. resursiv NAAN.–K.: NTTs «IAE», 372
HO Yeresko, NF Kihel, IO Romanchuk, OV Naumenko, SH Danylenko, ...
52014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20