Ірина Романчук, Iryna Romanchuk
Ірина Романчук, Iryna Romanchuk
Кандидат технічних наук, НААН України, Інститут продовольчих ресурсів
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові основи агропромислового виробництва в зоні Лісостепу України
МВЗ ін.
К.:Аграрна наука, ISBN 978-966-540-290-9, 2010
76*2010
Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів оброблення
ОП Гондар, ІО Романчук
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
102015
Якість молока і молочних продуктів
ГО Єресько, ІО Романчук
Вісник аграрної науки, 87-88, 2006
102006
Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації
АВ Мінорова, ІО Романчук, НЛ Крушельницька, ЛМ Мацько
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
62015
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки
АВ Мінорова, ІО Романчук, ОП Недорізанюк, НЛ Крушельницька
Вісник аграрної науки, 58-60, 2010
62010
Physical-chemical composition and technological properties of demineralized milk whey received by membrane methods
I Romanchuk, A Minorova, N Krushelnytska
Agricultural science and practice 5 (3), 33-39, 2018
42018
Protein composition and technological properties of milk whey concentrates
SPV A.V. Minorova, I.O. Romanchuk, N.L. Krushelnytska
Agricultural Science and Practice 4 (2), 52-58, 2017
42017
Технологія комбінованого молочного продукту тривалого строку зберігання
ІО Романчук, ТВ Рудакова
Молочна промисловість 2 (27), 34-35, 2006
4*2006
Оцінка якості кисломолочного продукту геродієтичного призна-чення
Романчук І.О., Гондар О.П., Моісеєва Л.О.
Проблемы старения и дол-голетия. – 2016. – Т.25. -№2. -С.269-272 25, 269-272, 2017
32017
Сиркові вироби. Загальні технічні умови. ДСТУ 4503: 2005. Видання офіційне
Н стандарт України
К.: Держспоживстандарт України, 2005
32005
Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогуртів та сметани
ІА Романчик
Дис. кан. техн.. наук 5, 2001
32001
3662: 2018
ISO DSTU
Moloko-syrovyna korov’iache. Tekhnichni umovy. Chynnyi vid 2019-01 1, 2019
22019
Підвищення біологічної цінності кисло-молочних продуктів для харчування дітей
РТВ Моісеєва Л.О., Романчук І.О.
Збірник наукових праць Він-ницького національного агра-рного університету …, 2015
22015
Применение ферментативного гидролиза лактозы в производстве напитков из сыворотки
РИО Недоризанюк О.П.
Актуальные вопросы переработки мясного и молочного сырья: сб. науч. тр., 110-116, 2014
22014
Порівняльний аналіз правового регулювання обов’язкових вимог до харчових продуктів в Україні, Митному та Європейському союзах
ІО Романчук
Продовольчі ресурси, 44-46, 2014
22014
Дослідження біологічної цінності сиру кисломолочного
ОО Кострицька, ІО Романчук
Вісник аграрної науки, 51-54, 2008
22008
Розроблення технології напоїв на основі молочної гідролізованої сироватки.
АВ Мінорова, ІО Романчук
Молочна промисловість 2 (37), 34-36, 2007
22007
Применение фермента лактазы для гидролиза молочного сахара при производстве сгущенного обезжиренного молока.
ЕД Калинина, ИО Романчук
Збірник наук. праць Луганського нац. аграрного ун-ту 49 (72), 224-228, 2005
22005
Повышение выживаемости бактериальных культур в процессе производства лиофилизированных препаратов
НГФКНФ Романчук И.О.
Вісник аграрної науки, 63-65, 1999
21999
Получение протопластов и регенерация клеток у некоторых заквасочных штаммов молочнокислых и уксуснокислых бактерий
НОВ Янковский Д.С., Дымент Г.С. Романчук И.О., Сычева-Михайлова М.С.
Прикладная биохимия и микробиология 29 (5), 751-756, 1993
21993
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20