Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства ВМ Найченко, ВС Осадчий К.: Школяр, 177-180, 1999 | 43 | 1999 |
Технологія зберігання і переробки плодів та овочів. Навчальний посібник ВМ Найченко, ІЛ Заморська ВМ Найченко, ІЛ Заморська.–Умань. Видавець «Сочінський».–2010.–328 с. Yu …, 1998 | 12 | 1998 |
Технологiя зберiгання i переробки плодiв та овочiв ВМ Найченко, IЛ Заморська Умань: Видавець «Сочiнський», 102, 2010 | 7 | 2010 |
Теоретичне обґрунтування і розроблення технологій зберігання та консервування ягід суниці садової ІЛ Заморська | 5 | 2018 |
Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової ІЛ Заморська Технічні науки та технології, 216-221, 2018 | 4 | 2018 |
Soil mulching affects fruit quality in strawberry IL Zamorska Ecological Consequences of Increasing Crop Productivity: Plant Breeding and …, 2014 | 4 | 2014 |
Improvement of the Technology of Garden Strawberry Jam in Combination with Apple Puree MF Iryna Zamorska, Volodymyr Zamorskyi, Yuliya Halahur, Viktor Osyka ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 14-22, 0 | 4* | |
Вплив тривалості затримки з охолодженням на природні втрати маси ягід суниці ІЛ Заморська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018 | 3 | 2018 |
Втрати маси та кріорезистентність суниці залежно від черговості з врожаю та розміру ягід ІЛ Заморська, НМ Осокіна Вісник Херсонського національного технічного університету, 141-145, 2017 | 3 | 2017 |
Temperate Crop Science and Breeding: Ecological and Genetic Studies SA Bekuzarova, NA Bome, AI Opalko, LI Weisfeld CRC Press, 2016 | 3 | 2016 |
Вплив мульчування ґрунту на якість суниць під час зберігання ІЛ Заморська, ВВ Заморський Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012 | 3 | 2012 |
Хозяйственно-биологические особенности, формирование урожая и продуктивность земляники ананасной в условиях Правобережной Лесостепи Украины ИЛ Заморская Заморская Ирина Леонидовна, 2003 | 3 | 2003 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНОЇ СУНИЦІ САДОВОЇ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ІЛ Заморська, ТВ Волкова, АВ Сасс ПРАЦІ Таврійського державного агротехнологічного університету 2 (Випуск 20), 2020 | 2 | 2020 |
Зміни основних компонентів хімічного складу заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями ІЛ Заморська Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2018 | 2 | 2018 |
Анатомічна будова заморожених ягід суниці залежно від попередньої обробки ІЛ Заморська Наукові праці Національного університету харчових технологій, 195-201, 2018 | 2 | 2018 |
Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них І Заморська Технічні науки та технології, 189-194, 2017 | 2 | 2017 |
Якість і кріорезистентність заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями ІЛ Заморська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 2 | 2017 |
Формування якості ягід суниці залежно від погодних умов і сорту ВВ Заморський, ІЛ Заморська Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 56-63, 2016 | 2 | 2016 |
Phenolic substances in strawberries IL Zamorska, VV Zamorskyi Collection of scientific papers of Uman National University of Horticulture …, 2013 | 2 | 2013 |
Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні І Заморська Товари і ринки, 81-85, 2008 | 2 | 2008 |