Підписатись
Олена Очколяс
Олена Очколяс
Olena Ochkolyas, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м´ясних, рибних та
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Sensory analysis of semi-finished minced fish products by the flavour profile method
I Prasol, N Golembovskaya, N Slobodyanyuk, E Ochkolyas
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 83-87, 2017
92017
Study of dietary fiber properties in dairy mixes containing modified fat compositions
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-13, 2019
62019
Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності
ОМ Очколяс
62018
Оценка возможности использования БАД из ламинарии и фукуса в качестве ингредиентов для питания оздоровительного назначения
ЕН Очколяс, ТК Лебская
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
62014
Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору
ІЮ Прасол, НВ Голембовська, НМ Слободянюк, ОМ Очколяс
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
52017
Сенсорный анализ рыбных котлет с добавлением нетрадиционного сырья методом профиля флейвора
ИЮ Прасол, НВ Голембовская, НМ Слободянюк, ЕН Очколяс
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
52017
Use of laminaria and fucus biologically active additivesas ingredients for healthy nutrition
EN Ochkolyas, TK Lebskaya
SWorldJournal 1110, 129-132, 2016
52016
Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya
S Tsygankov, O Grek, O Krasulya, O Onopriichuk, L Chubenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-62, 2018
42018
The influence of chitosan on the raspberry quality during the storage process
A Blahopoluchna, M Mushtruk, N Slobodyanyuk, N Liakhovska, ...
32023
Methods for determining the characterization of mashes with fiber for semi-finished products on the milk-protein base
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Onopriichuk, O Savchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 50-56, 2019
32019
Використання морських водоростей спіруліни та цистозіри для збагачення вершкового масла
ОМ Очколяс, ТК Лебська
32018
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями
О Очколяс, Л Тищенко, Т Лебська
Товари і ринки, 149–158-149–158, 2016
32016
Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні
О Очколяс, Т Лебська
Продовольча індустрія АПК, 3-7, 2016
32016
Перспективы использования фукуса в технологии функциональных пищевых продуктов
ЕН Очколяс, ЛН Тищенко, ТК Лебская
ИННОВАЦИИ В НАУКЕ, ОБРАЗОВАНИИ И БИЗНЕСЕ-2013, 236-238, 2013
32013
Research of quality indicators in protein-blueberry concentrates
O Grek, T Pshenychna, A Tymchuk, A Savchenko, O Ochkolyas
22020
Determination methods of food fibers characteristics in milk mixtures with the modified fat composition
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ...
EUREKA: Life Sciences, 45-53, 2019
22019
Research of recipe components influence on the properties of dairy-protein mashes for semi-finished products
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Onopriichuk, O Savchenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 41-48, 2019
22019
Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом
О Очколяс, Т Лебська, Л Тищенко
Продовольча індустрія АПК, 15-17, 2014
22014
Antimicrobial susceptibility of mastitis pathogens of dairy cows in Ukraine.
Y Zhuk, R Zaritskyi, D Dreval, S Derkach, V Kovpak, Y Masalovych, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
12022
Fat effect of standardized milk on qualimetric indicators of protein-blueberry concentrates.
O Grek, T Pshenychna, S Tsygankov, O Savchenko, O Ochkolyas
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20