Sensory analysis of semi-finished minced fish products by the flavour profile method I Prasol, N Golembovskaya, N Slobodyanyuk, E Ochkolyas Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 83-87, 2017 | 9 | 2017 |
Study of dietary fiber properties in dairy mixes containing modified fat compositions O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-13, 2019 | 6 | 2019 |
Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності ОМ Очколяс | 6 | 2018 |
Оценка возможности использования БАД из ламинарии и фукуса в качестве ингредиентов для питания оздоровительного назначения ЕН Очколяс, ТК Лебская Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014 | 6 | 2014 |
Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору ІЮ Прасол, НВ Голембовська, НМ Слободянюк, ОМ Очколяс Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 5 | 2017 |
Сенсорный анализ рыбных котлет с добавлением нетрадиционного сырья методом профиля флейвора ИЮ Прасол, НВ Голембовская, НМ Слободянюк, ЕН Очколяс Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 5 | 2017 |
Use of laminaria and fucus biologically active additivesas ingredients for healthy nutrition EN Ochkolyas, TK Lebskaya SWorldJournal 1110, 129-132, 2016 | 5 | 2016 |
Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya S Tsygankov, O Grek, O Krasulya, O Onopriichuk, L Chubenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-62, 2018 | 4 | 2018 |
The influence of chitosan on the raspberry quality during the storage process A Blahopoluchna, M Mushtruk, N Slobodyanyuk, N Liakhovska, ... | 3 | 2023 |
Methods for determining the characterization of mashes with fiber for semi-finished products on the milk-protein base O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Onopriichuk, O Savchenko, ... EUREKA: Life Sciences, 50-56, 2019 | 3 | 2019 |
Використання морських водоростей спіруліни та цистозіри для збагачення вершкового масла ОМ Очколяс, ТК Лебська | 3 | 2018 |
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями О Очколяс, Л Тищенко, Т Лебська Товари і ринки, 149–158-149–158, 2016 | 3 | 2016 |
Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні О Очколяс, Т Лебська Продовольча індустрія АПК, 3-7, 2016 | 3 | 2016 |
Перспективы использования фукуса в технологии функциональных пищевых продуктов ЕН Очколяс, ЛН Тищенко, ТК Лебская ИННОВАЦИИ В НАУКЕ, ОБРАЗОВАНИИ И БИЗНЕСЕ-2013, 236-238, 2013 | 3 | 2013 |
Research of quality indicators in protein-blueberry concentrates O Grek, T Pshenychna, A Tymchuk, A Savchenko, O Ochkolyas | 2 | 2020 |
Determination methods of food fibers characteristics in milk mixtures with the modified fat composition O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ... EUREKA: Life Sciences, 45-53, 2019 | 2 | 2019 |
Research of recipe components influence on the properties of dairy-protein mashes for semi-finished products O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Onopriichuk, O Savchenko, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 41-48, 2019 | 2 | 2019 |
Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом О Очколяс, Т Лебська, Л Тищенко Продовольча індустрія АПК, 15-17, 2014 | 2 | 2014 |
Antimicrobial susceptibility of mastitis pathogens of dairy cows in Ukraine. Y Zhuk, R Zaritskyi, D Dreval, S Derkach, V Kovpak, Y Masalovych, ... Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022 | 1 | 2022 |
Fat effect of standardized milk on qualimetric indicators of protein-blueberry concentrates. O Grek, T Pshenychna, S Tsygankov, O Savchenko, O Ochkolyas | 1 | 2020 |