The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits O Samohvalova, N Grevtseva, T Brykova, A Grigorenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 61-66, 2016 | 30 | 2016 |
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits. AG T. Brykova, O. Samohvalova, N. Grevtseva, K. Kasabova Харчова наука і технологія: зб. наук. пр. – Одеса: ОНАХТ, 2018 | 7* | 2018 |
Social and Economic Potential of the EU Countries’ Tourism and Hospitality Industry TS Tetiana Brykova, Valentyna Postova, Iryna Mazurkevych, Alla Kiziun Sport and Tourism Central European Journal 6 (2), 133-151, 2023 | 5 | 2023 |
Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання ТМ Брикова, НВ Гревцева, ОВ Самохвалова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 4 | 2016 |
The Use of Wine Waste as a Source of Biologically Active Substances in Confectionery Technologies SG N Grevtseva, O Gorodyska, T Brykova Bioconversion of Wastes to Value-added Products, 69-112, 2023 | 3 | 2023 |
Сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу ТМ Брикова Харків: ХДУХТ, 2012 | 3 | 2012 |
Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. Монографія ЛП Малюк, ОГ Терешкін, ОЮ Давидова, ТП Кононенко, НВ Полстяна, ... Харків: ХДУХТ, 2019 | 2 | 2019 |
Використання інтернет-маркетингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу Т Брикова, О Романовська Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції …, 2023 | 1 | 2023 |
Комплаєнс готельного бізнесу в умовах пандемії: наукова обгрунтованість та порядок здійснення ТМ Брикова Вчені записки Університету «КРОК» : зб. наук. праць., С. 58-66., 2022 | 1 | 2022 |
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції НВ Гревцева, ТМ Брикова, ОВ Городиська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 1 | 2020 |
Основи наукових досліджень ТМ Брикова, ОГ Терешкін Харків: ХДУХТ, 2020 | 1 | 2020 |
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18. 01–Технологія хлібопекарських продуктів … ТМ Брикова Харків, 2019 | 1 | 2019 |
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ТЕНДЕНЦІЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ КРИЗОВИХ ЯВИЩ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПОВОЄННОГО РОЗВИТКУ Т Брикова Вісник ЧТЕІ. Економічні науки, С. 53-67., 2023 | | 2023 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В БУДІВНИЦТВІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ РЕЛОКАЦІЇ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ Т Брикова Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції …, 2023 | | 2023 |
Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировини. ТМ Брикова Науково-практичний журнал «АгроСвіт»., С. 32-39., 2022 | | 2022 |
Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сиру ТМ Брикова Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, С. 110-118, 2022 | | 2022 |
Вплив пандемії COVID-19 на стан готельно-ресторанного бізнесу в Україні ТМ Брикова МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ЖУРНАЛ «ІНТЕРНАУКА»., С. 9-16, 2022 | | 2022 |
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку ВФ Кифяк, КВ Паламарек, ВО Ореховський, ТС Незвещук-Когут, ... Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку …, 2021 | | 2021 |
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах : стан та перспективи розвитку КВФ Т. М. Брикова Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2021 | | 2021 |
Застосування інноваційних процесів у системі освіти ТМ Брикова Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |