Підписатись
Тетяна Брикова/Tetiana Brykova
Тетяна Брикова/Tetiana Brykova
к.т.н., доцент кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits
O Samohvalova, N Grevtseva, T Brykova, A Grigorenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 61-66, 2016
302016
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits.
AG T. Brykova, O. Samohvalova, N. Grevtseva, K. Kasabova
Харчова наука і технологія: зб. наук. пр. – Одеса: ОНАХТ, 2018
7*2018
Social and Economic Potential of the EU Countries’ Tourism and Hospitality Industry
TS Tetiana Brykova, Valentyna Postova, Iryna Mazurkevych, Alla Kiziun
Sport and Tourism Central European Journal 6 (2), 133-151, 2023
52023
Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання
ТМ Брикова, НВ Гревцева, ОВ Самохвалова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
42016
The Use of Wine Waste as a Source of Biologically Active Substances in Confectionery Technologies
SG N Grevtseva, O Gorodyska, T Brykova
Bioconversion of Wastes to Value-added Products, 69-112, 2023
32023
Сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу
ТМ Брикова
Харків: ХДУХТ, 2012
32012
Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. Монографія
ЛП Малюк, ОГ Терешкін, ОЮ Давидова, ТП Кононенко, НВ Полстяна, ...
Харків: ХДУХТ, 2019
22019
Використання інтернет-маркетингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу
Т Брикова, О Романовська
Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції …, 2023
12023
Комплаєнс готельного бізнесу в умовах пандемії: наукова обгрунтованість та порядок здійснення
ТМ Брикова
Вчені записки Університету «КРОК» : зб. наук. праць., С. 58-66., 2022
12022
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
НВ Гревцева, ТМ Брикова, ОВ Городиська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
12020
Основи наукових досліджень
ТМ Брикова, ОГ Терешкін
Харків: ХДУХТ, 2020
12020
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18. 01–Технологія хлібопекарських продуктів …
ТМ Брикова
Харків, 2019
12019
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ТЕНДЕНЦІЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ КРИЗОВИХ ЯВИЩ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПОВОЄННОГО РОЗВИТКУ
Т Брикова
Вісник ЧТЕІ. Економічні науки, С. 53-67., 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В БУДІВНИЦТВІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ РЕЛОКАЦІЇ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Т Брикова
Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції …, 2023
2023
Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировини.
ТМ Брикова
Науково-практичний журнал «АгроСвіт»., С. 32-39., 2022
2022
Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сиру
ТМ Брикова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, С. 110-118, 2022
2022
Вплив пандемії COVID-19 на стан готельно-ресторанного бізнесу в Україні
ТМ Брикова
МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ЖУРНАЛ «ІНТЕРНАУКА»., С. 9-16, 2022
2022
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку
ВФ Кифяк, КВ Паламарек, ВО Ореховський, ТС Незвещук-Когут, ...
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку …, 2021
2021
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах : стан та перспективи розвитку
КВФ Т. М. Брикова
Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2021
2021
Застосування інноваційних процесів у системі освіти
ТМ Брикова
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20