Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 21384 | 8964 |
h-індекс | 75 | 44 |
i10-індекс | 252 | 180 |
Доступні для всіх
Переглянути всі47 статей
14 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Lars NørgaardFOSS, Data & Algorithms in R&DПідтверджена електронна адреса в foss.dk
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorПідтверджена електронна адреса в food.ku.dk
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinПідтверджена електронна адреса в polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в food.ku.dk
- Klavs M. SørensenPrincipal Scientist, Front End Innovation, FOSS Analytical A/SПідтверджена електронна адреса в foss.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в food.ku.dk
- Nanna ViereckAssociate Professor, University of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в food.ku.dk
- Serge PerezCNRS-Grenoble University. Centre de Recherche sur les Maromolécules VégétalesПідтверджена електронна адреса в cermav.cnrs.fr
- Violetta AruUniversity of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в food.ku.dk
- Morten Arendt RasmussenUniversity of Copenhagen, Dept Food Science and COPSACПідтверджена електронна адреса в dbac.dk
- Arne AstrupProfessor, MD, DMSc, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden & previosly University of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в novo.dk
- Hanne Christine BertramProfessorПідтверджена електронна адреса в food.au.dk
- Henrik jørgen AndersenArla Fooods ambaПідтверджена електронна адреса в arlafoods.com
- Lisbeth G. ThygesenProfessor, University of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в ign.ku.dk
- Birger Lindberg MøllerDepartment of Plant and Environmental Sciences, University of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в plen.ku.dk
- Alessia TrimignoUniversity of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в food.ku.dk
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenПідтверджена електронна адреса в plen.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryПідтверджена електронна адреса в ehu.eus
- Anders H KarlssonProfessorПідтверджена електронна адреса в slu.se
- Mads Vendelbo LindUniversity of Copenhagen & Chalmers University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в nexs.ku.dk
Підписатись
Søren Balling Engelsen
Professor of Plant Food Science, University of Copenhagen
Підтверджена електронна адреса в food.ku.dk