Подписаться
Elena Pavliuchenko, Павлюченко Олена Станіславівна, Павлюченко Елена Станиславовна, ОС Павлюченко
Elena Pavliuchenko, Павлюченко Олена Станіславівна, Павлюченко Елена Станиславовна, ОС Павлюченко
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ФРГБ, кафедра ТРіАП
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інноваційні технології в ресторанному господарстві [Електронний ресурс]: Конспект лекцій для студ. спец. 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» денної форми навчання
ОС Павлюченко
ОС Павлюченко–К.: НУХТ, 2014
102014
Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials
O Kuzmin, V Kucherenko, I Sylka, V Isaienko, Y Furmanova, ...
72020
Гігієна та санітарія: Курс лекцій для студ. напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форм навч
ЛО Шаран, ВВ Цирульнікова, ОС Павлюченко
К.: НУХТ, 2013
72013
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства: навч. посіб./Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
ОС Павлюченко, АВ Гавриш, ЛО Шаран
Київ: НУХТ, 2017
62017
Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет
ОС Павлюченко, НП Лазоренко, ІА Григоренко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 232-236, 2015
52015
Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в Україні
ОС Павлюченко, ВО Губеня, АГ Бровко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 35-41, 2013
52013
Экспресс анализатор параметров функциональных материалов на основе метода импедансной спектроскопии
ОЛ Кукла, АВ Мамикін, АС Майстренко, ОС Павлюченко
Сенсорна електроніка і мікросистемні технології 9 (3), 2012
42012
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins
O Shapovalenko, E Pavliuchenko, Y Furmanova, L Sharan, O Kuzmin
32020
Нова продукція на основі спельти для ресторанного господарства
ОС Сахно, ОО Грищук, ЮП Фурманова, ОС Павлюченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
32019
Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном
ОС Павлюченко, НП Бондар, ЮД Соцька, ДВ Лисенко
Вісник аграрної науки Причорномор'я, 102-107, 2018
32018
Дослiдження впливу екструзiйного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумiшей з насiнням льону
ОI Шаповаленко, МА Перегуда, ОС Павлюченко, ОЮ Супрун-Крестова, ...
Хранение и переработка зерна, 46-47, 2009
32009
Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна
ОС Павлюченко, АС Погорельська
22022
Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів
ОС Павлюченко, ІВ Дочинець, МЮ Машовець
22017
Кекси з гарбузом на основі безглютенового борошна
ОС Басай, ОС Павлюченко
22017
Перспективи створення бутік-готелів в україні
АВ Спаська, ОС Павлюченко, ТП Голікова
Научные труды SWorld 11 (3), 71-75, 2015
22015
Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів
ВА Друцька, ОС Павлюченко, ЄІ Ковалевська, ЛО Шаран
22011
Насіння різних сортів льону як компонент для виробництва комбікормів
ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова, ОС Павлюченко
22008
Теоретичні аспекти доцільності створення безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для закладів ресторанного господарства
АС Погорельська, ОС Павлюченко, ОВ Кузьмін, ВВ Польовик, ІМ Силка
12023
ПЕЧИВО ПІСОЧНЕ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
ОС Павлюченко, ВВ Польовик, МО Новаторська
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 147-158, 2023
12023
Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення
ОС Павлюченко, ЛГ Дейниченко, АВ Кравчук, ОВ Матиящук, ІМ Силка
12022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20