Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials O Kuzmin, V Kucherenko, I Sylka, V Isaienko, Y Furmanova, ... | 7 | 2020 |
Інноваційні технології в ресторанному господарстві [Електронний ресурс]: Конспект лекцій для студ. спец. 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» денної форми навчання ОС Павлюченко ОС Павлюченко–К.: НУХТ, 2014 | 7 | 2014 |
Гігієна та санітарія: Курс лекцій для студ. напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форм навч ЛО Шаран, ВВ Цирульнікова, ОС Павлюченко К.: НУХТ, 2013 | 7 | 2013 |
Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в Україні ОС Павлюченко, ВО Губеня, АГ Бровко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 35-41, 2013 | 5 | 2013 |
Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет ОС Павлюченко, НП Лазоренко, ІА Григоренко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 232-236, 2015 | 4 | 2015 |
Экспресс анализатор параметров функциональных материалов на основе метода импедансной спектроскопии ОЛ Кукла, АВ Мамикін, АС Майстренко, ОС Павлюченко Сенсорна електроніка і мікросистемні технології 9 (3), 2012 | 4 | 2012 |
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins O Shapovalenko, E Pavliuchenko, Y Furmanova, L Sharan, O Kuzmin | 3 | 2020 |
Нова продукція на основі спельти для ресторанного господарства ОС Сахно, ОО Грищук, ЮП Фурманова, ОС Павлюченко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 3 | 2019 |
Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном ОС Павлюченко, НП Бондар, ЮД Соцька, ДВ Лисенко Вісник аграрної науки Причорномор'я, 102-107, 2018 | 3 | 2018 |
Дослiдження впливу екструзiйного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумiшей з насiнням льону ОI Шаповаленко, МА Перегуда, ОС Павлюченко, ОЮ Супрун-Крестова, ... Хранение и переработка зерна, 46-47, 2009 | 3 | 2009 |
Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів ОС Павлюченко, ІВ Дочинець, МЮ Машовець | 2 | 2017 |
Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів ВА Друцька, ОС Павлюченко, ЄІ Ковалевська, ЛО Шаран | 2 | 2011 |
Насіння різних сортів льону як компонент для виробництва комбікормів ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова, ОС Павлюченко | 2 | 2008 |
ПЕЧИВО ПІСОЧНЕ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ОС Павлюченко, ВВ Польовик, МО Новаторська Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 147-158, 2023 | 1 | 2023 |
Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна ОС Павлюченко, АС Погорельська | 1 | 2022 |
Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення ОС Павлюченко, ЛГ Дейниченко, АВ Кравчук, ОВ Матиящук, ІМ Силка | 1 | 2022 |
Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam I Sylka, O Nemirich, O Kyrpichenkova, O Matyiashchuk, O Pavliuchenko, ... Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 2021 | 1 | 2021 |
Перспективи виготовлення та використання напою з кокосу у технології крему для закладів ресторанного господарства МС Пенкальська, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова | 1 | 2020 |
Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства ВЮ Мельник, ВР Юринець, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова | 1 | 2020 |
Можливості використання вітчизняної рослинної сировини в технологіях напоїв аюрведичного спрямування ЮП Фурманова, ОС Павлюченко, КО Лукіянишен | 1 | 2020 |