Підписатись
Elena Pavliuchenko, Павлюченко Олена Станіславівна, Павлюченко Елена Станиславовна, ОС Павлюченко
Elena Pavliuchenko, Павлюченко Олена Станіславівна, Павлюченко Елена Станиславовна, ОС Павлюченко
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ФРГБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials
O Kuzmin, V Kucherenko, I Sylka, V Isaienko, Y Furmanova, ...
82020
Гігієна та санітарія: Курс лекцій для студ. напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форм навч
ЛО Шаран, ВВ Цирульнікова, ОС Павлюченко
К.: НУХТ, 2013
72013
Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в Україні
ОС Павлюченко, ВО Губеня, АГ Бровко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 35-41, 2013
52013
Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет
ОС Павлюченко, НП Лазоренко, ІА Григоренко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 232-236, 2015
42015
Экспресс анализатор параметров функциональных материалов на основе метода импедансной спектроскопии
ОЛ Кукла, АВ Мамикін, АС Майстренко, ОС Павлюченко
Сенсорна електроніка і мікросистемні технології 9 (3), 2012
42012
Нова продукція на основі спельти для ресторанного господарства
ОС Сахно, ОО Грищук, ЮП Фурманова, ОС Павлюченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
32019
Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном
ОС Павлюченко, НП Бондар, ЮД Соцька, ДВ Лисенко
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
32018
Інноваційні технології в ресторанному господарстві: конспект лекцій
ОС Павлюченко
Київ: НУХТ, 2014
32014
Інноваційні технології в ресторанному господарстві: конспект лекцій
ОС Павлюченко
Київ: НУХТ, 2014
32014
Дослiдження впливу екструзiйного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумiшей з насiнням льону
ОI Шаповаленко, МА Перегуда, ОС Павлюченко, ОЮ Супрун-Крестова, ...
Хранение и переработка зерна, 46-47, 2009
32009
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins
O Shapovalenko, E Pavliuchenko, Y Furmanova, L Sharan, O Kuzmin
22020
Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів
ОС Павлюченко, ІВ Дочинець, МЮ Машовець
22017
Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів
ВА Друцька, ОС Павлюченко, ЄІ Ковалевська, ЛО Шаран
22011
Насіння різних сортів льону як компонент для виробництва комбікормів
ОІ Шаповаленко, ОЮ Супрун-Крестова, ОС Павлюченко
22008
Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна
ОС Павлюченко, АС Погорельська
12022
Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam
I Sylka, O Nemirich, O Kyrpichenkova, O Matyiashchuk, O Pavliuchenko, ...
Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 2021
12021
Перспективи виготовлення та використання напою з кокосу у технології крему для закладів ресторанного господарства
МС Пенкальська, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова
12020
Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства
ВЮ Мельник, ВР Юринець, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова
12020
Можливості використання вітчизняної рослинної сировини в технологіях напоїв аюрведичного спрямування
ЮП Фурманова, ОС Павлюченко, КО Лукіянишен
12020
Фруктове смузі з вівсяним відваром як функціональний напій для закладів ресторанного господарства
ОС Павлюченко, ЮП Фурманова, ГМ Вовк
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20