The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, YA Shubina, OB Kyselov, ... | 10 | 2021 |
Development of meat-containing breads with hemp seed flour and turkey meat of mechanical crumbing N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ... EUREKA: Life Sciences,(4), 34-42, 2021 | 5 | 2021 |
Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.) N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021 | 4 | 2021 |
Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном ВВ Цигура, ЄА Шубіна, ВВ Цигура, ЕА Шубина ХДУХТ, 2019 | 4 | 2019 |
Study of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausages V Pasichnyi, N Bozhko, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ... EUREKA: Life Sciences,(1), 25-31, 2022 | 3 | 2022 |
Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages V Pasichnyi, N Bozhko, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 115, 2022 | 2 | 2022 |
Протеїн насіння коноплі у технології варено-копчених ковбас Є Шубіна, В Тищенко Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021 | 1 | 2021 |
Продукти переробки технічної коноплі у технології січених напівфабрикатів Є Шубіна, В Тищенко Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021 | 1 | 2021 |
Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас ВІ Тищенко, НВ Божко, ЄА Шубіна, ВИ Тищенко, НВ Божко, ЕА Шубина НУХТ, 2020 | 1 | 2020 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАРИНОВАНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ ІО Данилевич, ЄА Шубіна Київ НУХТ 2023, 82, 2023 | | 2023 |
Physico-chemical and rheological properties of meat pates with corn starch suspensions prepared on electrochemically activated water. A Marynin, V Shpak, V Pasichnyi, R Svyatnenko, Y Shubina | | 2023 |
ВПЛИВ ЕЛЕКТРОХІМІЧНО АКТИВОВАНОЇ ВОДИ НА ФУНКЦІОНАЛЬНО–ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА РЕОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ А Маринін, В Шпак, В Пасічний, Є Шубіна, Р Святненко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ ПРОТЕЇНУ З НАСІННЯ КОНОПЕЛЬ НА ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ФАРШІВ ВМ Пасічний, ЄА Шубіна Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023 | | 2023 |
Вплив заморожування на характеристики напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням нетрадиційної білокумісної сировини V Pasichnyi, Y Shubina, R Svyatnenko, O Moroz Animal Science and Food Technology 13 (1), 47-56, 2022 | | 2022 |
The Effect of Freezing on the Characteristics of Semifinished Products in a Dough Covering Using Non-Conventional Protein-Containing Raw Materials. V Pasichnyi, Y Shubina, R Svyatnenko, O Moroz Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 13 (1), 2022 | | 2022 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПРОДУКТІВ ПЕРОБКИ НАСІННЯ КОНОПЕЛЬ НА ЕМУЛЬГУЮЧУ ЗДАТНІСТЬ ФРИКАДЕЛЬОК ЄА Шубіна, ВМ Пасічний ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 98, 2022 | | 2022 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВМІСТУ ВОЛОГИ У ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ Є Шубіна, В Пасічний СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022 | | 2022 |
Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах ВМ Пасічний, ЄА Шубіна, ВІ Тищенко, НВ Божко, ОО Мороз Національний університет харчових технологій, 2022 | | 2022 |
Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель ЄА Шубіна Державний біотехнологічний університет, 2022 | | 2022 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЕМУЛЬГУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ У ПРОДУКТАХ ПЕРЕРОБКИ НАСІННЯ КОНОПЕЛЬ ВМ Пасічний, ЄА Шубіна, ВІ Тищенко EDITORIAL BOARD, 449, 2021 | | 2021 |