Follow
Євгенія Шубіна, Yevheniia Shubina, Yevgeniia Shubina
Євгенія Шубіна, Yevheniia Shubina, Yevgeniia Shubina
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, YA Shubina, OB Kyselov, ...
102021
Development of meat-containing breads with hemp seed flour and turkey meat of mechanical crumbing
N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 34-42, 2021
52021
Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.)
N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021
42021
Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном
ВВ Цигура, ЄА Шубіна, ВВ Цигура, ЕА Шубина
ХДУХТ, 2019
42019
Study of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausages
V Pasichnyi, N Bozhko, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ...
EUREKA: Life Sciences,(1), 25-31, 2022
32022
Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages
V Pasichnyi, N Bozhko, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 115, 2022
22022
Протеїн насіння коноплі у технології варено-копчених ковбас
Є Шубіна, В Тищенко
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
12021
Продукти переробки технічної коноплі у технології січених напівфабрикатів
Є Шубіна, В Тищенко
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
12021
Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас
ВІ Тищенко, НВ Божко, ЄА Шубіна, ВИ Тищенко, НВ Божко, ЕА Шубина
НУХТ, 2020
12020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАРИНОВАНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
ІО Данилевич, ЄА Шубіна
Київ НУХТ 2023, 82, 2023
2023
Physico-chemical and rheological properties of meat pates with corn starch suspensions prepared on electrochemically activated water.
A Marynin, V Shpak, V Pasichnyi, R Svyatnenko, Y Shubina
2023
ВПЛИВ ЕЛЕКТРОХІМІЧНО АКТИВОВАНОЇ ВОДИ НА ФУНКЦІОНАЛЬНО–ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА РЕОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ
А Маринін, В Шпак, В Пасічний, Є Шубіна, Р Святненко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
2023
ВПЛИВ ПРОТЕЇНУ З НАСІННЯ КОНОПЕЛЬ НА ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ФАРШІВ
ВМ Пасічний, ЄА Шубіна
Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023
2023
Вплив заморожування на характеристики напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням нетрадиційної білокумісної сировини
V Pasichnyi, Y Shubina, R Svyatnenko, O Moroz
Animal Science and Food Technology 13 (1), 47-56, 2022
2022
The Effect of Freezing on the Characteristics of Semifinished Products in a Dough Covering Using Non-Conventional Protein-Containing Raw Materials.
V Pasichnyi, Y Shubina, R Svyatnenko, O Moroz
Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 13 (1), 2022
2022
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПРОДУКТІВ ПЕРОБКИ НАСІННЯ КОНОПЕЛЬ НА ЕМУЛЬГУЮЧУ ЗДАТНІСТЬ ФРИКАДЕЛЬОК
ЄА Шубіна, ВМ Пасічний
ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 98, 2022
2022
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВМІСТУ ВОЛОГИ У ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ
Є Шубіна, В Пасічний
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022
2022
Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах
ВМ Пасічний, ЄА Шубіна, ВІ Тищенко, НВ Божко, ОО Мороз
Національний університет харчових технологій, 2022
2022
Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель
ЄА Шубіна
Державний біотехнологічний університет, 2022
2022
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЕМУЛЬГУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ У ПРОДУКТАХ ПЕРЕРОБКИ НАСІННЯ КОНОПЕЛЬ
ВМ Пасічний, ЄА Шубіна, ВІ Тищенко
EDITORIAL BOARD, 449, 2021
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20