Зажигание модельных смесевых топливных композиций одиночной, нагретой до высоких температур частицей АВ Захаревич, ВТ Кузнецов, ГВ Кузнецов, ВИ Максимов Физика горения и взрыва 44 (5), 54-57, 2008 | 82 | 2008 |
Вплив імпульсного електромагнитного поля на життєздатність Escherichia Coli в модельному розчині води РС Святненко, АІ Маринін, АІ Українець, О Кочубей-Литвиненко | 14 | 2016 |
Пакувальні матеріали для хлібобулочних виробів ВБ Захаревич, ОМ Гавва, МІ Юхно Харчова наука і технологія, 104-106, 2012 | 13 | 2012 |
Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів РС Святненко, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко | 11 | 2017 |
Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения АИ Украинец, ОВ Кочубей-Литвиненко, ЕА Билык, ВБ Захаревич, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 32-41, 2016 | 6 | 2016 |
Інноваційні технології у створенні нового покоління пакувальних машин ОМ Гавва, ВБ Захаревич, ОО Кохан | 6 | 2013 |
Влияние импульсного электромагнитного поля на жизнеспособность Escherichia coli в модельном растворе молочной сыворотки РС Святненко, АІ Маринін, ОВ Кочубей-Литвиненко, ВБ Захаревич Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 5 | 2016 |
Пивной порошок–нетрадиционное сырье в продлении срока хранения хлебобулочных изделий ЕА Билык, ЭФ Халикова, АИ Маринин, ВБ Захаревич | 3 | 2014 |
Исследование психофизиологической деятельности оператора в среде виртуальной реальности В Захаревич, И Сурженко, В Сапрунов, В Шаповал Международная конференция Graphicon, 2001 | 3 | 2001 |
Виробництво і використання стевії (Stevіa rebaudіana Bertonі) у світі МВ Роїк, ІВ Кузнєцова, ВБ Захаревич Наукові праці Національного університету харчових технологій, 202-207, 2015 | 2 | 2015 |
Відновлювальна функція реверсивної логістики для пакувальної галузі ЛО Кривопляс-Володіна, ВБ Захаревич | 2 | 2014 |
Перспективы использования бетаина свеклы при производстве мясопродуктов СВ Иванов, ВН Пасечный, АИ Маринин | 2 | 2014 |
Функціонально-модульне проектування пакувальних машин ОМ Гавва, ЛО Кривопляс-Володіна, СВ Токарчук, ОО Кохан, ... | 1 | 2015 |
Дослідження ефективності очисної дії реагентів в нанорозмірному стані в процесі попередньої дефекації дифузійного соку ММ Пушанко, ВВ Олішевський, АІ Маринін, ВБ Захаревич | 1 | 2014 |
Наукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару СВ Токарчук, ВБ Захаревич | 1 | 2014 |
Параметричні моделі технологічних процесів харчових виробництв ЛО Кривопляс-Володіна, ОМ Гавва, ВБ Захаревич | 1 | 2013 |
Использование наноэмульсий при производстве хлебобулочных изделий В Олишевский, И Корецкая, А Маринин, В Захаревич, А Марченко Хранителна наука, техника и технологии–2013, 18-19, 0 | 1 | |
STUDIES OF SOME ASPECTS IN THE PROCESS OF AROMA RESTORATION ГЄ Дубова, ВО Сукманов, АІ Маринін, ВБ Захаревич, ВІ Воскобойник | | 2016 |
Дослідження впливу імпульсного електромагнітного поля на Escherichia coli в воді РС Святненко, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко, ВБ Захаревич | | 2016 |
Вплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність культури ESCHERICHIA COLI в модельному розчині молочної сироватки АІ Українець, АІ Маринін, ОВ Кочубей-Литвиненко, РС Святненко, ... | | 2016 |