Підписатись
Валерий Захаревич
Валерий Захаревич
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в bigmir.net
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Зажигание модельных смесевых топливных композиций одиночной, нагретой до высоких температур частицей
АВ Захаревич, ВТ Кузнецов, ГВ Кузнецов, ВИ Максимов
Физика горения и взрыва 44 (5), 54-57, 2008
822008
Вплив імпульсного електромагнитного поля на життєздатність Escherichia Coli в модельному розчині води
РС Святненко, АІ Маринін, АІ Українець, О Кочубей-Литвиненко
142016
Пакувальні матеріали для хлібобулочних виробів
ВБ Захаревич, ОМ Гавва, МІ Юхно
Харчова наука і технологія, 104-106, 2012
122012
Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів
РС Святненко, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко
112017
Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения
АИ Украинец, ОВ Кочубей-Литвиненко, ЕА Билык, ВБ Захаревич, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 32-41, 2016
62016
Інноваційні технології у створенні нового покоління пакувальних машин
ОМ Гавва, ВБ Захаревич, ОО Кохан
62013
Влияние импульсного электромагнитного поля на жизнеспособность Escherichia coli в модельном растворе молочной сыворотки
РС Святненко, АІ Маринін, ОВ Кочубей-Литвиненко, ВБ Захаревич
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
52016
Пивной порошок–нетрадиционное сырье в продлении срока хранения хлебобулочных изделий
ЕА Билык, ЭФ Халикова, АИ Маринин, ВБ Захаревич
32014
Исследование психофизиологической деятельности оператора в среде виртуальной реальности
В Захаревич, И Сурженко, В Сапрунов, В Шаповал
Международная конференция Graphicon, 2001
32001
Виробництво і використання стевії (Stevіa rebaudіana Bertonі) у світі
МВ Роїк, ІВ Кузнєцова, ВБ Захаревич
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 202-207, 2015
22015
Відновлювальна функція реверсивної логістики для пакувальної галузі
ЛО Кривопляс-Володіна, ВБ Захаревич
22014
Перспективы использования бетаина свеклы при производстве мясопродуктов
СВ Иванов, ВН Пасечный, АИ Маринин
22014
Функціонально-модульне проектування пакувальних машин
ОМ Гавва, ЛО Кривопляс-Володіна, СВ Токарчук, ОО Кохан, ...
12015
Дослідження ефективності очисної дії реагентів в нанорозмірному стані в процесі попередньої дефекації дифузійного соку
ММ Пушанко, ВВ Олішевський, АІ Маринін, ВБ Захаревич
12014
Наукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару
СВ Токарчук, ВБ Захаревич
12014
Параметричні моделі технологічних процесів харчових виробництв
ЛО Кривопляс-Володіна, ОМ Гавва, ВБ Захаревич
12013
Использование наноэмульсий при производстве хлебобулочных изделий
В Олишевский, И Корецкая, А Маринин, В Захаревич, А Марченко
Хранителна наука, техника и технологии–2013, 18-19, 0
1
STUDIES OF SOME ASPECTS IN THE PROCESS OF AROMA RESTORATION
ГЄ Дубова, ВО Сукманов, АІ Маринін, ВБ Захаревич, ВІ Воскобойник
2016
Дослідження впливу імпульсного електромагнітного поля на Escherichia coli в воді
РС Святненко, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко, ВБ Захаревич
2016
Вплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність культури ESCHERICHIA COLI в модельному розчині молочної сироватки
АІ Українець, АІ Маринін, ОВ Кочубей-Литвиненко, РС Святненко, ...
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20