Follow
Романовська Тетяна   (Romanovska Tetiana: orcid.org 0000-0003-3364-2408),          D-8674-2019
Романовська Тетяна (Romanovska Tetiana: orcid.org 0000-0003-3364-2408), D-8674-2019
НУХТ
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products
Oseyko Mykola, Tetiana Romanovska, Vasyl Shevchyk
Ukrainian food journal 9 (2), с. 394-403, 2020
14*2020
Improving the nutritional value of grains by biological activation
S Bazhay-Zhezherun, T Romanovska, M Antonіuk
Ukrainian food journal 5 (3), C. 476-484, 2016
122016
Functional products and preparations in the systemic concept of health
M Oseiko, V Shevchyk, T Romanovska
Ukrainian food journal, 661-673, 2017
82017
Функціональний продукт в концепції ендоекології здоров’я
МІ Осейко, ТІ Романовська, ВІ Шевчик
72017
Фізико-хімічні аспекти харчових технологій
ТІ Романовська
К.: Наукова думка, 2006
72006
Зв'язок між фізичними параметрами березового соку
ІЯ Романовський
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 58-59, 2006
62006
Peculiarities of the lipid composition of sunflower wax
M Oseyko, T Romanovska, V Shevchyk
Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 236-245, 2021
42021
Інноваційні олійножирові продукти з введенням ліпідів овечої вовни.
МІ Осейко, ТІ Романовська
42019
Застосування ліпідів овечої вовни для функціональних косметичних засобів та фармацевтичних препаратів.
МІ Осейко, ТІ Романовська
42019
Aspects of wet wool cleaning
OM Romanovska T.
Ukrainian journal of food science 5 (1), C. 25-31., 2017
32017
The features of primary processing of wool
T Romanovska, N Oseico
Modern Technologies in the Food Industry, 266-267, 2016
32016
Ліпіди овечої вовни у інноваційних харчових продуктах
ТІ Романовська, МІ Осейко
22020
Сучасне виробництво і розвиток добування ліпідів з вовни
ТІ Романовська, МІ Осейко
22020
Дослідження пігментів гарбузової олії
ТІ Романовська, МІ Осейко, МП Березіна
22014
Вибір методу визначення вмісту фосфору
ТІ Романовська, ІА Паламарчук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 412-414, 2012
22012
Оптико-акустичний критерій визначення концентрації сухих розчинних речовин у рослинних соках
ІЯ Романовський, ТІ Романовська, ІІ Побережець, ВІ Побережець
Електрифікація та автоматизація сільського господарства, 22, 2008
22008
Исследование сорбционных свойств целюлози
ТИ Романовская
ТИ Романовская, ИЯ Романовский, ОМ Левчук, 60-61, 2007
2*2007
Український ринок мяса птиці
НІ Левчук, ОМ Левчук, ТІ Романовська
Наукові праці Національного університету харчових технологій.–Київ: НУХТ …, 2006
22006
Властивості майонезу, збагаченого білком
Т Романовська, Н Романовський
Науковий вісник Міжнародної асоціації науковців. Серія: економіка …, 2022
12022
Застосування восків у харчових продуктах
ТІ Романовська, МІ Осейко
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022
12022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20