Follow
Kateryna O. Havriushenko, Катерина О. Гаврюшенко
Kateryna O. Havriushenko, Катерина О. Гаврюшенко
National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute". UKRAINE
Verified email at kpi.kharkov.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
The technology of modification of fats (acylglycerols) by changing the composition of the alkyl group
FFG K. O. Havriushenko, O. O. Udovenko
Nauka i studia, 44-58, 2020
8*2020
Новий ефективний компонент косметичних продуктів
КО Гаврюшенко, ВА Федоров, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
НТУ" ХПІ", 2018
52018
Analysis of the ethyl stearate properties as a new alternative to cocoa butter
K Havriushenko, F Gladkiy
Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020
42020
Technology of culinary (frying) fats
O Udovenko, F Gladkiy, I Shkredov, K Havriushenko, O Litvinenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(3), 10-17, 2020
42020
Технологія поверхнево-активних похідних рицинової кислоти
K Havriushenko, F Gladkiy
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2020
42020
Удосконалення технології етанолізу жирів
КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий, ОА Литвиненко
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2018
22018
Вплив етилстеарату на організм при вживанні його в якості харчового продукту
КО Гаврюшенко, ТВ Горбач, ФФ Гладкий
Матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції магістрантів та …, 2020
12020
Кристалізація суміші какао-масла та нових модифікованих жирів
КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий, ВМ Баумер, ВС Мазаєва
Norwegian Journal of development of the International Science, 10-19, 2020
12020
Новий емульгатор і консервант на основі рицинової кислоти
КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий
Norwegian Journal of development of the International Science, 5-11, 2020
12020
Показники якості модифікованих жирів нового покоління
O Udovenko, F Gladkiy, I Shkredov, K Havriushenko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2020
12020
Нова альтернатива маслу-какао–етилові ефіри стеаринової кислоти
ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко
Національний університет харчових технологій, 2019
12019
Дослідження можливості використання ацилгліцинату натрія в якості консерванта
НМ Любченко, КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
12019
Дослідження в'язкості жирових систем
ВЕ Акимченко, ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
12019
Отримання ацилгліцеринів амінокислот шляхом переетерифікації
КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий
НТУ" ХПІ", 2017
12017
Новий спосіб рафінації модифікованих жирів
ДВ Калініченко, ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко
ТОВ" Планета-Прінт", 2021
2021
Раціональна технологія похідних кон'югованої лінолевої кислоти
ІС Шкредов, ЄО Гончаров, ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021
2021
ГЛІЦИНАТ НАТРІЮ ЯК НЕЙТРАЛІЗУЮЧИЙ АГЕНТ В ТЕХНОЛОГІЇ РАФІНАЦІЇ МОДИФІКОВАНИХ ЖИРІВ
КО Гаврюшенко, ДВ Калініченко, ФФ Гладкий
Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 40-44, 2021
2021
Нові модифіковані жири для кондитерських виробів. Технологія, властивості, використання
КО Гаврюшенко
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021
2021
Технологія модифікованих кулінарних жирів
ТГ Конюшенко, КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020
2020
Синтез поверхнево-активних речовин з рицинової олії та натрієвої солі гліцину
ВВ Скляр, КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020
2020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20