The technology of modification of fats (acylglycerols) by changing the composition of the alkyl group FFG K. O. Havriushenko, O. O. Udovenko Nauka i studia, 44-58, 2020 | 8* | 2020 |
Новий ефективний компонент косметичних продуктів КО Гаврюшенко, ВА Федоров, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий НТУ" ХПІ", 2018 | 5 | 2018 |
Analysis of the ethyl stearate properties as a new alternative to cocoa butter K Havriushenko, F Gladkiy Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020 | 4 | 2020 |
Technology of culinary (frying) fats O Udovenko, F Gladkiy, I Shkredov, K Havriushenko, O Litvinenko, ... EUREKA: Life Sciences,(3), 10-17, 2020 | 4 | 2020 |
Технологія поверхнево-активних похідних рицинової кислоти K Havriushenko, F Gladkiy Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2020 | 4 | 2020 |
Удосконалення технології етанолізу жирів КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий, ОА Литвиненко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2018 | 2 | 2018 |
Вплив етилстеарату на організм при вживанні його в якості харчового продукту КО Гаврюшенко, ТВ Горбач, ФФ Гладкий Матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції магістрантів та …, 2020 | 1 | 2020 |
Кристалізація суміші какао-масла та нових модифікованих жирів КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий, ВМ Баумер, ВС Мазаєва Norwegian Journal of development of the International Science, 10-19, 2020 | 1 | 2020 |
Новий емульгатор і консервант на основі рицинової кислоти КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий Norwegian Journal of development of the International Science, 5-11, 2020 | 1 | 2020 |
Показники якості модифікованих жирів нового покоління O Udovenko, F Gladkiy, I Shkredov, K Havriushenko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2020 | 1 | 2020 |
Нова альтернатива маслу-какао–етилові ефіри стеаринової кислоти ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко Національний університет харчових технологій, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження можливості використання ацилгліцинату натрія в якості консерванта НМ Любченко, КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження в'язкості жирових систем ВЕ Акимченко, ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019 | 1 | 2019 |
Отримання ацилгліцеринів амінокислот шляхом переетерифікації КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий НТУ" ХПІ", 2017 | 1 | 2017 |
Новий спосіб рафінації модифікованих жирів ДВ Калініченко, ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Раціональна технологія похідних кон'югованої лінолевої кислоти ІС Шкредов, ЄО Гончаров, ФФ Гладкий, КО Гаврюшенко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021 | | 2021 |
ГЛІЦИНАТ НАТРІЮ ЯК НЕЙТРАЛІЗУЮЧИЙ АГЕНТ В ТЕХНОЛОГІЇ РАФІНАЦІЇ МОДИФІКОВАНИХ ЖИРІВ КО Гаврюшенко, ДВ Калініченко, ФФ Гладкий Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 40-44, 2021 | | 2021 |
Нові модифіковані жири для кондитерських виробів. Технологія, властивості, використання КО Гаврюшенко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021 | | 2021 |
Технологія модифікованих кулінарних жирів ТГ Конюшенко, КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020 | | 2020 |
Синтез поверхнево-активних речовин з рицинової олії та натрієвої солі гліцину ВВ Скляр, КО Гаврюшенко, ФФ Гладкий Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020 | | 2020 |