Управление качеством мяса в условиях интенсивного выращивания свиней ВП Рыбалко, ИБ Баньковская, АА Гетя Промышленное свиноводство 4, 26-28, 2005 | 40 | 2005 |
Вплив факторів генотипу та способу утримання на морфологічний склад туш свиней ІБ Баньковська, ВМ Волощук, ИБ Баньковская Миколаївський національний аграрний університет, 2015 | 27 | 2015 |
Polymorphisms of the porcine cathepsins, growth hormone-releasing hormone and leptin receptor genes and their association with meat quality traits in Ukrainian Large White breed V Balatsky, I Bankovska, RN Pena, A Saienko, T Buslyk, S Korinnyi, ... Molecular Biology Reports 43, 517-526, 2016 | 26 | 2016 |
Качество мяса свиней новых пород ИБ Баньковская Свиноводство 2., 15-19, 1994 | 17 | 1994 |
Комплексний вплив факторів породи, статі та живої маси на показники м’ясної продуктивності свиней ІБ Баньковська Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2016 | 16 | 2016 |
Ефективність використання нового препарату–підкислювача кормів із вмістом хелатних сполук мікроелементів–у годівлі молодняку свиней ЛМ Кузьменко, ОО Висланько, ІБ Баньковська, СГ Зінов'єв, ... ПДАА, 2011 | 15 | 2011 |
Особенности формирования мясо-сальных качеств у свиней разных генотипов ИБ Баньковская, ТМ Рак Перспективы развития свиноводства: тезисы докл. Междунар. конф, 47-48, 2003 | 15 | 2003 |
Association between leptin receptor gene polymorphism and quality of both meat and back fat in large white pigs of ukrainian breeding V Balatsky, I Bankovska, A Saienko Agricultural Science and Practice 3 (2), 42-48, 2016 | 13 | 2016 |
Особливості хімічного складу розторопші плямистої МД Колесник, СО Семенов, ІБ Баньковська, МЯ Троцький СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО. ТВАРИННИЦТВО, 93, 2007 | 12 | 2007 |
Osoblyvosti khimichnoho skladu roztoropshi pliamystoi MD Kolesnyk, SO Semenov, IB Bankovska, MY Trotskyi Visnyk Poltavskoi derzhavnoi akademii 1, 93-95, 2007 | 11 | 2007 |
Обґрунтування та розробка системи оцінки, прогнозування і оптимізації виробництва якісної продукції свинарства ІБ Баньковська | 10 | 2017 |
Влияние генетических аспектов интенсивного откорма на качество свинины ИБ Баньковская Таврійський науковий вісник: збірник наукових праць ХДАУ.–Херсон: Айлант …, 2008 | 10 | 2008 |
Efektyvnist vykorystannia novoho preparatu–pidkysliuvacha kormiv iz vmistom khelatnykh spoluk mikroelementiv–u hodivli molodniaku svynei LM Kuzmenko, OO Vyslanko, IB Bankovska, SH Zinoviev, IO Martyniuk Visnyk Poltavskoi Derzhavnoi Ahrarnoi Akademii 4, 81-85, 2011 | 9 | 2011 |
Качество мяса свиней разной стрессо-чувствительности ИБ Баньковская Зоотехния, 23-25, 1996 | 9 | 1996 |
М'ясна продуктивність і якість м'яса свиней нових спеціалізованих генотипів ІБ Баньковська ступеня канд. с.-г. наук: спец. 06.02. 01 «Розведення та селекція тварин»/ІБ …, 1993 | 9 | 1993 |
Модель оптимізації виробництва якісної свинини в сучасних умовах товарного свинарства ІБ Баньковська, ВМ Волощук, ЛІ Подобєд, СЮ Смислов Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2016 | 8 | 2016 |
Связь полиморфизма генов катепсинов CTSS, CTSL, CTSB, CTSK с показателями качества мяса и сала свиней украинской крупной белой породы ИБ Баньковская, ВН Балацкий, ТВ Буслик Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства, 198-207, 2016 | 8 | 2016 |
Vplyv faktoriv henotypu ta sposobu utrymannia na morfolohichnyi sklad tush svynei [Influence of factors of genotype and method of maintenance on the morphological composition … IB Bankovska, VM Voloshchuk Visnyk ahrarnoi nauky Prychornomoria 2 (84), 91-99, 2015 | 8 | 2015 |
Carcass, meat and fat quality characteristics of Ukranian Red White Belted pigs compared to other commercial breeds J Bankovska, I., Sales Slovak Journal of Animal Science, 23-27, 2015 | 8* | 2015 |
Особливості якості туш свиней різних порід, оцінених за методами европейської системи ІБ Баньковська Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014 | 8 | 2014 |