Follow
Тетяна Лазарєва (Татьяна Лазарева, Tetiana Lazarieva)
Тетяна Лазарєва (Татьяна Лазарева, Tetiana Lazarieva)
Verified email at uipa.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі
КВ Свідло, ТА Лазарєва
Харків: Світ книг, 2013
302013
Substantiation of the mechanism of interaction between biopolymers of rye-and-wheat flour and the nanoparticles of the magnetofооd food additive in order to improve moisture …
I Tsykhanovska, V Evlash, O Alexandrov, T Lazareva, K Svidlo, T Gontar, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 70-80, 2018
282018
Substantiation of the interaction mechanism between the lipo-and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive Magnetofооd
І Tsykhanovska, V Evlash, A Alexandrov, T Lazareva, O Bryzytska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 61-68, 2018
152018
Теоретичні і методичні засади підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності
ТА Лазарева
Харків, 2014
152014
Теоретичні та методичні засади креативного навчання студентів технічних дисциплін
МІ Лазарєв, НП Рубан, ТА Лазарєва
142014
ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ
ТА Лазарєва
132018
Формування професійних умінь із загальної хімічної технології у майбутніх інженерів засобами задачного навчання
ТА Лазарєва
«Теорія та методика професійної освіти»/Тетяна Анатоліївна Лазарєва, 2006
132006
Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration
K Kasabova, S Sabadash, V Mohutova, V Volokh, A Poliakov, T Lazarieva, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 6-12, 2020
102020
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
ТАЛ ЛМ Мостова, НЮ Олійник, КВ Свідло
92013
Pidhotovka majbutnikh inzheneriv-tekhnolohiv kharchovoi haluzi do tvorchoi profesijnoi diial'nosti
TA Lazarieva
Kh. 528s, 2014
82014
Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник
ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ...
Харків: УІПА, 2012
82012
Doslidzhennia strukturno-mekhanichnykh pokaznykiv ta pinoutvorennia zefirnykh mas z riznymy strukturoutvoriuvachamy pry vvedenni v retsepturu kharchovoi dobavky “Mahnetofud”
IV Tsykhanovska, VV Yevlash, TA Lazarieva, AU Shynhisov
Pratsi TDAU. Tekhnichni nauky. Melitopol 2 (19), 168-189, 2019
62019
Teoretychni i metodychni zasady pidhotovky maibutnikh inzheneriv-tekhnolohiv kharchovoi haluzi do tvorchoi profesiinoi diialnosti
TA Lazarieva
Kharkiv: Ukrainska inzhenerno-pedahohichna akademiia 625, 2014
62014
Інноваційний розвиток харчової галузі
ТА Лазарєва
Продукти. Технології. Обладнання: навч. посібник для студ. спец." Професійна …, 2014
62014
Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія
НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ...
Харків: УІПА, 2012
62012
Моделювання змісту креативного навчання з харчових продуктів у підготовці інженерів-технологів
ТА Лазарєва
Проблеми інженерно-педагогічної освіти, 97-105, 2012
62012
Система критеріїв та параметрів удосконалення харчових продуктів, технологій, обладнання як основа формування змісту творчої професійної підготовки фахівців харчової галузі
ТА Лазарєва
Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2012
42012
Структура професійно важливих якостей творчої особистості інженера-технолога
ТА Лазарєва
Проблеми інженерно-педагогічної освіти, 90-97, 2010
42010
Functional and technological properties of food additive" Magnetofood" in production of shaped jelly marmalade on agar and pectin
I Tsykhanovska, V Yevlash, R Trishch, T Lazarieva, A Alexandrov, ...
32021
Перспективи використання високобілкової рослинної сировини у виробництві хлібобулочних виробів
ТА Лазарєва, ОС Благий
СКЛАД ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ КОНФЕРЕНЦІЇ Голова оргкомітету, 104, 2021
32021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20