Подписаться
Тетяна Лазарєва (Татьяна Лазарева, Tetiana Lazarieva)
Тетяна Лазарєва (Татьяна Лазарева, Tetiana Lazarieva)
Подтвержден адрес электронной почты в домене uipa.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ
ТА Лазарєва
142018
Формування професійних умінь із загальної хімічної технології у майбутніх інженерів засобами задачного навчання
ТА Лазарєва
Луганськ, 2006
132006
Теоретичні та методичні засади креативного навчання студентів технічних дисциплін
МІ Лазарєв, НП Рубан, ТА Лазарєва
122014
Теоретичні і методичні засади підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності
ТА Лазарєва
Харків, 2014
102014
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
ЛМ Мостова, НЮ Олійник, КВ Свідло, ТА Лазарєва
Харків: УІПА, 341-348, 2013
92013
Pidhotovka majbutnikh inzheneriv-tekhnolohiv kharchovoi haluzi do tvorchoi profesijnoi diial'nosti
TA Lazarieva
Kh. 528s, 2014
82014
Doslidzhennia strukturno–mekhanichnykh pokaznykiv ta pinoutvorennia zefirnykh mas z riznymy strukturoutvoriuvachamy pry vvedenni v retsepturu kharchovoi dobavky «Mahnetofud»
IV Tsykhanovska, VV Yevlash, TA Lazarieva, AU Shynhisov
Pratsi TDAU. Tekhnichni nauky. Melitopol 2 (19), 168-189, 2019
62019
Інноваційний розвиток харчової галузі
ТА Лазарєва
Продукти. Технології. Обладнання: навч. посібник для студ. спец." Професійна …, 0
5
Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration
K Kasabova, S Sabadash, V Mohutova, V Volokh, A Poliakov, T Lazarieva, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 6-12, 2020
42020
Формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі
ТА Лазарєва
42016
Структура творчої особистості як основа для розробки системи професійної підготовки майбутнього інженера-технолога
ТА Лазарєва
Видавництво НПУ імені МП Драгоманова, 2013
42013
Теоретичні засади суб’єктно-діяльнісного підходу до професійної підготовки майбутніх інженерів
ТА Лазарєва, ДВ Коваленко
42012
Система критеріїв та параметрів удосконалення харчових продуктів, технологій, обладнання як основа формування змісту творчої професійної підготовки фахівців харчової галузі
ТА Лазарєва
Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2012
42012
Моделювання змісту креативного навчання з харчових продуктів у підготовці інженерів-технологів
ТА Лазарєва
Проблеми інженерно-педагогічної освіти, 97-105, 2012
42012
Визначення підходів навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі
ТА Лазарєва, ОО Рибакова
Проблеми інженерно-педагогічної освіти, 294-301, 2016
32016
Креативні технології навчання студентів технічних дисциплін
МІ Лазарєв, НП Рубан, ТА Лазарєва
32014
Моделювання змісту творчого навчання з технологічного обладнання харчової галузі інженерів-технологів
ТА Лазарєва
32013
Виробничі функції інженера-технолога харчової галузі як основа формування змісту творчої професійної підготовки
ТА Лазарєва
Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології, 237-246, 2013
32013
Напрями оновлення змісту навчання технологічному обладнанню харчової галузі у професійній підготовці майбутніх інженерів-технологів
ТА Лазарєва
Проблеми інженерно-педагогічної освіти, 66-72, 2011
32011
Структура професійно важливих якостей творчої особистості інженера-технолога
ТА Лазарєва
Проблеми інженерно-педагогічної освіти, 90-97, 2010
32010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20