Подписаться
Михайлик Вячеслав, Mykhailyk Viacheslav, Mikhailik V, V.A. Michajlik, V. A. Mikhailik, Mykhailik V.A
Михайлик Вячеслав, Mykhailyk Viacheslav, Mikhailik V, V.A. Michajlik, V. A. Mikhailik, Mykhailik V.A
пров. н.с., к.т.н.
Подтвержден адрес электронной почты в домене nas.gov.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Impact of pulsed electric fields on physical properties of freeze-dried apple tissue
A Lammerskitten, V Mykhailyk, A Wiktor, S Toepfl, M Nowacka, M Bialik, ...
Innovative Food Science & Emerging Technologies 57, 102211, 2019
802019
The effects of pulsed electric fields on the quality parameters of freeze-dried apples
A Lammerskitten, A Wiktor, C Siemer, S Toepfl, V Mykhailyk, E Gondek, ...
Journal of Food Engineering 252, 36-43, 2019
682019
Application of differential scanning calorimetry to estimate quality and nutritional properties of food products
O Parniakov, O Bals, FJ Barba, V Mykhailyk, N Lebovka, E Vorobiev
Critical reviews in food science and nutrition 58 (3), 362-385, 2018
602018
Pulsed electric field pre-treatment improves microstructure and crunchiness of freeze-dried plant materials: Case of strawberry
A Lammerskitten, A Wiktor, V Mykhailyk, K Samborska, E Gondek, ...
Lwt 134, 110266, 2020
352020
The effect of different methods of mango drying assisted by a pulsed electric field on chemical and physical properties
A Lammerskitten, I Shorstkii, O Parniakov, V Mykhailyk, S Toepfl, K Rybak, ...
Journal of Food Processing and Preservation 44 (12), e14973, 2020
312020
Влияние кавитационного воздействия на углеводородное топливо
АФ Немчин, ВА Михайлик, ГТ Тодорашко, ЕВ Щепкин
Пром. теплотехника 24 (6), 60-63, 2002
242002
Specific heat of apple at different moisture contents and temperatures
V Mykhailyk, N Lebovka
Journal of Food Engineering 123, 32-35, 2014
232014
Исследование состояния воды в сахаросодержащем растительном сырье при его обезвоживании
ВА Михайлик, ЕО Давыдова
Промышленная теплотехника 22 (5-6), 50-54, 2000
222000
Unfreezable water in apple treated by pulsed electric fields: impact of osmotic impregnation in glycerol solutions
O Parniakov, O Bals, V Mykhailyk, N Lebovka, E Vorobiev
Food and bioprocess technology 9, 243-251, 2016
182016
Вивчення впливу стану води в харчових рослинних матеріалах на теплоту випаровування
НВ Дмитренко, НС Дубовікова, ЮФ Снєжкін, ВА Михайлик, ЛВ Декуша, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 71-75, 2011
172011
Исследование гидратации сахарозы методом низкотемпературной сканирующей калориметрии
ВА Михайлик, ЕО Давыдова, ВВ Манк
Термодинамика органических соединений, 76-80, 1989
161989
Change in the specific heat capacity of parenchymal tissues of apples due to dehydration
VA Mikhailik, NV Dmitrenko, YF Snezhkin
Journal of Engineering Physics and Thermophysics 87, 48-53, 2014
132014
Investigation of the influence of hydration on the heat of evaporation of water from sucrose solutions
VA Mikhailik, NV Dmitrenko, YF Snezhkin
Journal of Engineering Physics and Thermophysics 92, 916-922, 2019
122019
Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні
ЮФ Снєжкін, ВА Михайлик, НВ Дмитренко
Промышленная теплотехника, 2011
122011
Investigation of the state of water in energy trees in the process of drying by differential scanning calorimetry
VA Mykhailyk, YF Snezhkin, NV Dmitrenko
Journal of Engineering Physics and Thermophysics 88, 1093-1099, 2015
102015
Влияние термического воздействия на состояние воды в растительных тканях
ВА Михайлик, НВ Дмитренко, ТА Михайлик
Промышленная теплотехника, 2007
102007
Экспериментальное исследование гидратации сахарозы
ВА Михайлик
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій.–2006.–Вип …, 2006
102006
Калориметрические исследования сахаров и сахаросодержащих материалов
ВА Михайлик
Промышленная теплотехника 20 (1), 25-31, 1998
101998
PEF as an alternative tool to prevent thermolabile compound degradation during dehydration processes
A Wiktor, AP Singh, O Parniakov, V Mykhailyk, R Mandal, ...
Pulsed electric fields to obtain healthier and sustainable food for tomorrow …, 2020
92020
Удельная теплоемкость и теплопроводность теплоаккумулирующих материалов на основе парафина, буроугольного и полиэтиленового восков
ЮФ Снежкин, ВА Михайлик, ТВ Коринчевская, ЛИ Воробьѐв, ...
Проблемы региональной энергетики, 38-46, 2014
72014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20