Подписаться
Вовкодав Наталія Іванівна
Вовкодав Наталія Іванівна
доцент кафедри інформатики,НУХТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Моделювання процесу сушіння ніжок печериці
ТО Роман, ОГ Мазуренко, ОО Кубайчук
22015
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
АВ Згурський, ГЄ Поліщук, НІ Вовкодав, НМ Бреус
Наука та інновації, 2012
22012
Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива
АВ Згурський, ГЄ Поліщук, НІ Вовкодав, НМ Бреус
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
12011
Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива
ГЄ Поліщук, ОВ Гулак, НМ Бреус, ФВ Перцевой
12010
Алгоритм-перший крок до розв’язання задачі
ТО Кривець
2015
Математичне моделювання процесу екстрагування у системах «вода/рослинна сировина»
НМ Бреус, ГЄ Поліщук, ОВ Гулак
2012
ДЕМПФІРУВАННЯ ЗГИННИХ КОЛИВАНЬ КРУГЛОЇ В’ЯЗКОПРУЖНОЇ ПЛАСТИНКИ П’ЄЗОЕЛЕКТРИЧНИМИ АКТУАТОРАМИ З ВРАХУВАННЯМ ДЕФОРМАЦІЇ ЗСУВУ
НІ Вовкодав, ІФ Киричок, ВВ Михайленко
Вісник ЖДТУ. Серія" Технічні науки", 11-16, 2007
2007
ПРО ЗГИННІ КОЛИВАННЯ ТА РОЗІГРІВ КІЛЬЦЕВОЇ П’ЄЗОКЕРАМІЧНОЇ ПЛАСТИНКИ ПРИ КЕРОВАНОМУ ПІДВОДІ ГАРМОНІЧНОГО ЕЛЕКТРИЧНОГО ЗБУДЖЕННЯ
НІ Вовкодав, ІФ Киричок, ВВ Михайленко
Вісник ЖДТУ. Серія" Технічні науки", 3-8, 2005
2005
Про резонансні радіальні коливання та дисипативний розігрів п’єзокерамічної порожнистої кул
НІ Вовкодав, ІФ Киричок, ВВ Михайленко
Вісник ЖДТУ. Серія" Технічні науки" 1 (4), 2004
2004
Наші автори
НМ Бреус, АВ Згурський, ГЄ Поліщук
ОБ¥ РУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РЕЖИМІВ ОДЕРЖАННЯ РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ ДЛЯ Х ЗАСТОСУВАННЯ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВА
ОВ Гулак, НІ Вовкодав, НМ Бреус, ФВ Перцевий
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–11