Подписаться
Гойко Ірина Юріївна / Гойко Ирина Юрьевна / Goyko Irina
Гойко Ірина Юріївна / Гойко Ирина Юрьевна / Goyko Irina
кафедра технології оздоровчих продуктів, Національний університет харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
1, 7, 9, 10‐Tetrasubstituted PMIs Accessible through Decarboxylative Bromination: Synthesis, Characterization, Photophysical Studies, and Hydrogen Evolution Catalysis
D Costabel, A Skabeev, A Nabiyan, Y Luo, JB Max, A Rajagopal, ...
Chemistry–A European Journal 27 (12), 4081-4088, 2021
222021
Intensification of the process of sorption of copper ions by yeast of Saccharomyces cerevisiae 1968 by means of a permanent magnetic field
S Gorobets, O Gorobets, A Ukrainetz, T Kasatkina, I Goyko
Journal of magnetism and magnetic materials 272, 2413-2414, 2004
212004
Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії
ІЮ Гойко, ІО Сімахіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 219-226, 2014
162014
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів
Г Сімахіна, І Гойко, Н Стеценко
Товари і ринки, 70-85, 2014
162014
Визначення окислювально-відновлювального потенціалу для характеристики антиоксидантної активності нетрадиційної рослинної сировини
ІЮ Гойко
Харчова промисловість, 6-9, 2013
142013
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців
ІЮ Гойко, ГО Сімахіна, НО Стеценко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 197-203, 2015
112015
Effect of a magnetic field on the etching of steel in nitric acid solutions
SV Gorobets, MI Donchenko, OY Gorobets, IY Goiko
Russian journal of physical chemistry 80 (5), 791-794, 2006
112006
Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостями
ІЮ Гойко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 240-247, 2014
102014
Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення
ІЮ Гойко, ВД Іванова, НВ Шнайдер
82013
Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною
ІЮ Гойко
Харчова наука і технологія, 52-55, 2013
62013
Розробка безалкогольного напою оздоровчого призначення
ІЮ Гойко, НО Стеценко, НВ Шнайдер
Харчова наука і технологія, 75-79, 2012
62012
Magnetohydrodynamic mixer of an electrolyte solution
S Gorobets, O Gorobets, I Goyko, S Mazur
Physica status solidi (c) 1 (12), 3455-3457, 2004
62004
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів
Н Стеценко, І Гойко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 316-329, 2021
52021
Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної дії
ІЮ Гойко, НО Стеценко
52020
Застосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломолочного сиру
І Гойко, М Пришепа
Збірник міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові …, 2014
52014
Перспективи розроблення фітоекстрактів з лікарської рослинної сировини антиоксидантної дії
ІЮ Гойко
Лікарське рослинництво: від досвіду минулого до новітніх технологій …, 2014
52014
Овочево-горіховий батончик для раціонів військовослужбовців
НО Стеценко, ГО Сімахіна, ІЮ Гойко
42018
Новий кисломолочний напій оздоровчого призначення
ІЮ Гойко, ІА Івасенко
Харчова наука і технологія, 16-18, 2011
42011
УСКОРЕНИЕ БИОСОРБЦИИ ИОНОВ МЕДИ ИЗ РАСТВОРА В МАГНИТНОМ ПОЛЕ ДРОЖЖАМИ Saccharomyces cerevisiae 1968
СВ Горобец, ОЮ Горобец, ИЮ Гойко, ТП Касаткина
Биофизика 51 (3), 504-508, 2006
42006
Intensification of copper and chrome ions sorption by yeast of Saccharomyces cerevisiae in the magnetic field
SV Gorobets, TP Kasatkina, GO Yu, GI Yu
Kharchova promyslovist 3, 107-109, 2004
42004
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20