1, 7, 9, 10‐Tetrasubstituted PMIs Accessible through Decarboxylative Bromination: Synthesis, Characterization, Photophysical Studies, and Hydrogen Evolution Catalysis D Costabel, A Skabeev, A Nabiyan, Y Luo, JB Max, A Rajagopal, ... Chemistry–A European Journal 27 (12), 4081-4088, 2021 | 22 | 2021 |
Intensification of the process of sorption of copper ions by yeast of Saccharomyces cerevisiae 1968 by means of a permanent magnetic field S Gorobets, O Gorobets, A Ukrainetz, T Kasatkina, I Goyko Journal of magnetism and magnetic materials 272, 2413-2414, 2004 | 21 | 2004 |
Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії ІЮ Гойко, ІО Сімахіна Наукові праці Національного університету харчових технологій, 219-226, 2014 | 16 | 2014 |
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів Г Сімахіна, І Гойко, Н Стеценко Товари і ринки, 70-85, 2014 | 16 | 2014 |
Визначення окислювально-відновлювального потенціалу для характеристики антиоксидантної активності нетрадиційної рослинної сировини ІЮ Гойко Харчова промисловість, 6-9, 2013 | 14 | 2013 |
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців ІЮ Гойко, ГО Сімахіна, НО Стеценко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 197-203, 2015 | 11 | 2015 |
Effect of a magnetic field on the etching of steel in nitric acid solutions SV Gorobets, MI Donchenko, OY Gorobets, IY Goiko Russian journal of physical chemistry 80 (5), 791-794, 2006 | 11 | 2006 |
Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостями ІЮ Гойко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 240-247, 2014 | 10 | 2014 |
Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення ІЮ Гойко, ВД Іванова, НВ Шнайдер | 8 | 2013 |
Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною ІЮ Гойко Харчова наука і технологія, 52-55, 2013 | 6 | 2013 |
Розробка безалкогольного напою оздоровчого призначення ІЮ Гойко, НО Стеценко, НВ Шнайдер Харчова наука і технологія, 75-79, 2012 | 6 | 2012 |
Magnetohydrodynamic mixer of an electrolyte solution S Gorobets, O Gorobets, I Goyko, S Mazur Physica status solidi (c) 1 (12), 3455-3457, 2004 | 6 | 2004 |
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів Н Стеценко, І Гойко Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 316-329, 2021 | 5 | 2021 |
Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної дії ІЮ Гойко, НО Стеценко | 5 | 2020 |
Застосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломолочного сиру І Гойко, М Пришепа Збірник міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові …, 2014 | 5 | 2014 |
Перспективи розроблення фітоекстрактів з лікарської рослинної сировини антиоксидантної дії ІЮ Гойко Лікарське рослинництво: від досвіду минулого до новітніх технологій …, 2014 | 5 | 2014 |
Овочево-горіховий батончик для раціонів військовослужбовців НО Стеценко, ГО Сімахіна, ІЮ Гойко | 4 | 2018 |
Новий кисломолочний напій оздоровчого призначення ІЮ Гойко, ІА Івасенко Харчова наука і технологія, 16-18, 2011 | 4 | 2011 |
УСКОРЕНИЕ БИОСОРБЦИИ ИОНОВ МЕДИ ИЗ РАСТВОРА В МАГНИТНОМ ПОЛЕ ДРОЖЖАМИ Saccharomyces cerevisiae 1968 СВ Горобец, ОЮ Горобец, ИЮ Гойко, ТП Касаткина Биофизика 51 (3), 504-508, 2006 | 4 | 2006 |
Intensification of copper and chrome ions sorption by yeast of Saccharomyces cerevisiae in the magnetic field SV Gorobets, TP Kasatkina, GO Yu, GI Yu Kharchova promyslovist 3, 107-109, 2004 | 4 | 2004 |