Підписатись
Гойко Ірина Юріївна / Гойко Ирина Юрьевна / Goyko Irina
Гойко Ірина Юріївна / Гойко Ирина Юрьевна / Goyko Irina
кафедра технології оздоровчих продуктів, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
1, 7, 9, 10‐Tetrasubstituted PMIs Accessible through Decarboxylative Bromination: Synthesis, Characterization, Photophysical Studies, and Hydrogen Evolution Catalysis
D Costabel, A Skabeev, A Nabiyan, Y Luo, JB Max, A Rajagopal, ...
Chemistry–A European Journal 27 (12), 4081-4088, 2021
222021
Intensification of the process of sorption of copper ions by yeast of Saccharomyces cerevisiae 1968 by means of a permanent magnetic field
S Gorobets, O Gorobets, A Ukrainetz, T Kasatkina, I Goyko
Journal of magnetism and magnetic materials 272, 2413-2414, 2004
212004
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів
ГО Сімахіна, ІЮ Гойко, НО Стеценко
162014
Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії
ІЮ Гойко, ГО Сімахіна
142014
Визначення окислювально-відновлювального потенціалу для характеристики антиоксидантної активності нетрадиційної рослинної сировини
ІЮ Гойко
132013
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців
ІЮ Гойко, ГО Сімахіна, НО Стеценко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 197-203, 2015
112015
Effect of a magnetic field on the etching of steel in nitric acid solutions
SV Gorobets, MI Donchenko, OY Gorobets, IY Goiko
Russian journal of physical chemistry 80 (5), 791-794, 2006
112006
Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення
ІЮ Гойко, ВД Іванова, НВ Шнайдер
82013
Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостями
ІЮ Гойко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 240-247, 2014
72014
Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною
ІЮ Гойко
Харчова наука і технологія, 52-55, 2013
62013
Розробка безалкогольного напою оздоровчого призначення
ІЮ Гойко, НО Стеценко, НВ Шнайдер
Харчова наука і технологія, 75-79, 2012
62012
Magnetohydrodynamic mixer of an electrolyte solution
S Gorobets, O Gorobets, I Goyko, S Mazur
Physica status solidi (c) 1 (12), 3455-3457, 2004
62004
Застосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломолочного сиру
І Гойко, М Пришепа
Збірник міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові …, 2014
52014
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів
Н Стеценко, І Гойко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 316-329, 2021
42021
Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної дії
ІЮ Гойко, НО Стеценко
42020
Овочево-горіховий батончик для раціонів військовослужбовців
НО Стеценко, ГО Сімахіна, ІЮ Гойко
42018
Ускорение биосорбции ионов меди из раствора в магнитном поле дрожжами Saccharomyces cerevisiae 1968
СВ Горобец, ОЮ Горобец, ИЮ Гойко, ТП Касаткина
42006
Intensification of copper and chrome ions sorption by yeast of Saccharomyces cerevisiae in the magnetic field
SV Gorobets, TP Kasatkina, GO Yu, GI Yu
Kharchova promyslovist 3, 107-109, 2004
42004
Intensification of the extraction process of copper and chromium (VI) ions from the solutions in a magnetic field
S Gorobets, O Gorobets, I Goyko, T Kasatkina
42004
The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter
T Rashevska, I Gulyy, L Bobrovnik, I Goyko
41998
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20