Гойко Ірина Юріївна / Гойко Ирина Юрьевна / Goyko Irina
Гойко Ірина Юріївна / Гойко Ирина Юрьевна / Goyko Irina
кафедра технології оздоровчих продуктів, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Intensification of the process of sorption of copper ions by yeast of Saccharomyces cerevisiae 1968 by means of a permanent magnetic field
S Gorobets, O Gorobets, A Ukrainetz, T Kasatkina, I Goyko
Journal of magnetism and magnetic materials 272, 2413-2414, 2004
102004
Effect of a magnetic field on the etching of steel in nitric acid solutions
SV Gorobets, MI Donchenko, OY Gorobets, IY Goiko
Russian journal of physical chemistry 80 (5), 791-794, 2006
72006
Magnetohydrodynamic mixer of an electrolyte solution
S Gorobets, O Gorobets, I Goyko, S Mazur
Physica status solidi (c) 1 (12), 3455-3457, 2004
62004
Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною
ІЮ Гойко
Харчова наука і технологія, 52-55, 2013
52013
Визначення окислювально-відновлювального потенціалу для характеристики антиоксидантної активності нетрадиційної рослинної сировини
ІЮ Гойко
Харчова промисловість, 6-9, 2013
52013
Intensification of copper and chrome ions sorption by yeast of Saccharomyces cerevisiae in the magnetic field
SV Gorobets, TP Kasatkina, ОY Gorobets, IY Goyko
Kharchova promyslovist 3, 107-109, 2004
52004
Intensification of the extraction process of copper and chromium (VI) ions from the solutions in a magnetic field
SV Gorobets, TP Kasatkina
Functional Materials 11 (4), 793-797, 2004
42004
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів
Г Сімахіна, І Гойко, Н Стеценко
Товари і ринки, 70-85, 2014
32014
Розробка безалкогольного напою оздоровчого призначення
ІЮ Гойко, НО Стеценко, НВ Шнайдер
Харчова наука і технологія, 75-79, 2012
32012
Intensification of biosorption of copper ions from solution by the yeast Saccharomyces cerevisiae in magnetic field
SV Gorobets, OY Gorobets, IY Goiko, TP Kasatkina
Biophysics 51 (3), 452-456, 2006
32006
The self-organized quasi-periodic microstructure of a surface of the iron cylinder at corrosion in electrolytes and a magnetic field
SV Gorobets, OY Gorobets, OA Deyna, IY Goyko
Metallofizika i Noveishie Tekhnologii 28 (4), 473-479, 2006
32006
The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive
TA Rashevskaya, IS Gulyi, GA Simachina, NA Pryadko, IY Goyko, ...
UNIVERSITY OF HELSINKI-PUBLICATIONS-EKT, 202-203, 1998
31998
The Influence of Inulin Additive in the Water Composition During the Processing of Butter
TA Rashevskaya, IS Gulyi, LD Bobrovnik, IY Goyko
UNIVERSITY OF HELSINKI-PUBLICATIONS-EKT, 197-199, 1998
31998
Виробництво сухого грибного напівфабрикату для збагачення харчових раціонів
ІО Сімахіна, ІЮ Гойко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 190-196, 2015
22015
Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії
ІЮ Гойко, ІО Сімахіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 219-226, 2014
22014
Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостями
ІЮ Гойко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 240-247, 2014
22014
УСКОРЕНИЕ БИОСОРБЦИИ ИОНОВ МЕДИ ИЗ РАСТВОРА В МАГНИТНОМ ПОЛЕ ДРОЖЖАМИ Saccharomyces cerevisiae 1968
СВ Горобец, ОЮ Горобец, ИЮ Гойко, ТП Касаткина
Биофизика 51 (3), 504-508, 2006
22006
Влияние магнитного поля на процесс травления стали в растворах азотной кислоты
СВ Горобец, МИ Донченко, ОЮ Горобец, ИЮ Гойко
Журнал физической химии 80 (5), 908-912, 2006
22006
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців
ІЮ Гойко, ГО Сімахіна, НО Стеценко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 197-203, 2015
12015
Використання полідекстрози як функціонального інгредієнту для розробки кисломолочного продукту
ІЮ Гойко, МО Студзінська
Харчова наука і технологія, 13-17, 2012
12012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20