Follow
Ірина Турчин | Iryna Turchyn
Ірина Турчин | Iryna Turchyn
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Use of whey in the production of dessert
I Turchyn, H Hamkalo, A Voychishin
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
112017
Vykorystannia roslynnoi syrovyny v tekhnolohii syrkovykh mas
P Pukivskyi, I Turchyn, N Slyvka, O Mykhailytska
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2015
102015
Якісні показники м’яса свиней миргородської породи та її помісей
ГО Бірта
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
9*2008
Development of technology of cereal past with combined composition
I Turchyn, M Zalensky, A Voychishin
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
82018
Використання молочної сироватки при виробництві десертів
ВА Турчин І.М., Гамкало Х.
Науковий вісник ЛНУВМтаБТ імені С.З.Гжицького 19 (– № 80), – С. 165-168, 2017
8*2017
Використання рослинної сировини в технології сиркових мас
ОРМ П.Пуківський, І.М.Турчин, Н.Б.Сливка
Наук. вісник ЛНУВМ та БТ імені СЗ.Ґжицького 17 (4), – С. 109-114., 2015
7*2015
Vykorystannia nasinnia chia u tekhnolohii kefiru
I Krychkovska-Horoshko, IM Turchyn
Zbirnyk statei IKh Vseukrainskoi naukovopraktychnoi konferentsii molodykh …, 2016
52016
Vykorystannia roslynnoi syrovyny pry vyrobnytstvi yohurtu
H Krychkovska, IM Turchyn
Zbirnyk statei IKh Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh …, 2016
52016
Vykorystannia bdzholynoho medu u tekhnolohii atsydofilnoi pasty
IM Turchyn, OI Zarubiak, YL Bilonoha
Visnyk Lvivskoho instytutu ekonomiky i turyzmu 11, 142-148, 2016
52016
Целесообразность использования Семен чиа в технологии кефира
ИМ Турчин, ИВ Кричковская-Горошко, НБ Сливка, ОР Михайлицкая
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
42017
Розроблення технології ферментованих напоїв на основі сироватки
N Slyvka, O Myhaylytska, I Turchyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
32016
Development of technology of fermented drinks based on whey
N Slyvka, O Myhaylytska, I Turchyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
32016
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока
ІМ Турчин
32007
Розроблення технології сиркових паст з комбінованим складом
I Turchyn, M Zalensky, A Voychishin
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
22018
Market analysis of soft and hard cheeses in Ukraine and abroad
I Turchyn, D Maksimova
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Use of whey in the production of dessert. Scientifi c Messenger LNUVMB, 19 (80), 165–168
IM Turchyn, K Hamkalo, A Voichyshyn
22017
Доцільність використання насіння чіа у технології кефіру
МОР Турчин І.М., Кричковська-Горошко І.В., Сливка Н.Б.
Науковий вісник ЛНУВМтаБТ імені С.З.Гжицького 19 (75), – С. 153-157, 2017
2*2017
Використання овочевого пюре для підвищення біологічної цінності молочного пудингу
ЮІ Максимів, ІМ Турчин
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Аналіз ринку м’яких та твердих сирів в Україні та за кордоном
ІМ Турчин, ДО Максімова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Використання солоду з метою підвищення біологічної цінності питного молока
Турчин І.М., Сливка Н.Б., Михайлицька О.Р., Мелех Т.М.
Наук. вісник ЛНУВМ та БТ імені СЗ.Ґжицького 15 (3), – С. 98-102., 2014
1*2014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20