Подписаться
Оксана Григорьевна Сухомуд
Оксана Григорьевна Сухомуд
кандидат с.-г. наук, Уманський національний університет садівництва
Подтвержден адрес электронной почты в домене udau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Пшениця спельта
ГМ Господаренко, ПВ Костогриз, ВВ Любич, МФ Парій, ...
ТОВ" СІК ГРУП УКРАЇНА", 2016
92016
Вміст клейковини в зерні тритикале ярого залежно від рівня азотного живлення
ОГ Сухомуд, ВВ Любич
Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2013
72013
Урожай і якість зерна пшениці ярої за різних умов мінерального живлення
ОГ Сухомуд, ВВ Любич
Вісник Уманського нац. унів. садівництва 2, 2013
62013
Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного еколого-географічного походження
ВВ Возіян, ВВ Любич, ОГ Сухомуд
Вінниця, 2013
62013
Оцiнка господарськи цiних властивостей нового сорту пшеницi спельти озимої Зоря України
ФМ Парiй, ОГ Сухомуд, ВВ Любич
Насiнництво, 5, 2013
52013
Вплив застосування мікродобрив ТМ «Актив-Харвест» на ріст, розвиток і врожайність рослин кукурудзи
ОГ Сухомуд, ДМ Адаменко, ІС Кравець, СВ Суханов
doi. org/10.31395/2415-8240-2019-94-1-156-164, 156-164, 2019
42019
Багаторічна пшениця-світовий досвід і перспективи вирощування
ВП Карпенко, ОГ Сухомуд, ИС Кравец, ДМ Адаменко, ИИ Жиляк
ВІСНИК УМАНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ САДІВНИЦТВА, 2019
32019
Грушева листкова галиця та захист від неї саджанців у розсаднику груші в Центральному Лісостепу України
ЮП Яновський, CВ Суханов, ОГ Сухомуд, ВП Гричанюк
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2015
32015
Вміст білка та його вихід з урожаєм зерна пшениці озимої залежно від сорту
ІО Полянецька, ВВ Любич, ОГ Сухомуд
Наукові праці інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків, 235-239, 2014
32014
Вміст клейковини в зерні пшениці ярої та її якість залежно від рівня азотного живлення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ОГ Сухомуд
Збірник наукових праць [Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків …, 2012
32012
Стійкість пшениці озимої до ураження септоріозом залежно від сорту
ОГ Сухомуд
Новітні агротехнології, 11-17, 2013
22013
Ступінь прояву та розповсюдженість септоріозу листків пшениці озимої залежно від сорту
ОГ Сухомуд, ВВ Любич
Селекція і насінництво, 248-255, 2013
22013
ОСОБЛИВОСТІ ЖИВЛЕННЯ ТА УДОБРЕННЯ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ (огляд літератури) ГМ ГОСПОДАРЕНКО, доктор сільськогосподарських наук ОГ СУХОМУД, кандидат сільськогосподарських наук
ГМ Господаренко
Включено до переліків № 1 і № 6 фахових видань ВАК України з …, 2012
22012
Формування якості зерна пшениці озимої за різних норм добрив і застосування фунгіциду Фалькон460 ЕС, к. е. та стійкість її до ураження бурою листковою іржею
ОГ Сухомуд, ВВ Любич
Агробіологія, 114-119, 2011
22011
Фракціонування зерна тритикале як захід оптимізації технології переробки
ВВ Любич, ОГ Сухомуд, ВВ Новіков
Наука на службі сільського господарства: матеріали Міжнар. науково-практ …, 0
1
Агроекологічні перспективи використання багаторічних злаків у світі та Україні.
ВП Карпенко, ІС Кравець, ДМ Адаменко, ОГ Сухомуд
Умань, 2019
2019
БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ БАГАТОРІЧНИХ ЗЛАКІВ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
ВП Карпенко, ДМ Адаменко, ІС Кравець, ОГ Сухомуд
Умань, 2019
2019
Природоохоронні аспекти захисту зернових культур від фітофагів–векторів вірусної та мікоплазмової інфекції на біоценотичних принципах в умовах центральної частини лісостепу України
ІІ Мостов’як, ЖП Шевченко, ДМ Адаменко, ОГ Сухомуд, СМ Мостов’як, ...
Вісник Уманського національного університету садівництва, 103-111, 2019
2019
Біологічні особливості розвитку і шкідливість зеленої яблуневої попелиці (Aphis pomi Deg) в умовах промислових насаджень яблуні НВВ Уманського НУС
ІВ Крикунов, ДМ Адаменко, ОГ Сухомуд, ІС Кравець, СВ Суханов
Агробіологія, 136-143, 2018
2018
Биологические особенности развития и вредоносность зеленой яблоневой тли (Аphis pomi deg) в условиях промышленных насаждений яблони УПО …
ІВ КРИКУНОВ, ДМ АДАМЕНКО, ОГ СУХОМУД, ІС КРАВЕЦЬ, ...
Агробіологія, 136-143, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20