Підписатись
Надія Івчук
Надія Івчук
Доцент, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування
ВД Іванова, НП Івчук, МС Хлебутіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 82-86, 2011
52011
Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів
НЕ Фролова, НП Івчук
ScienceRise 7 (2 (12)), 70-75, 2015
32015
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
АО Ущаповський, НП Івчук
22019
Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів
КМ Алтуніна, НП Івчук
22016
Перспективи використання інуліновмісної сировини в профілактиці хронічних неінфекційних захворювань
АО Башта, НП Івчук
Проблемы старения и долголетия, 222-229, 2016
22016
Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками
НП Івчук
22015
Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення
ВО Сливченко, НП Івчук
12018
Розроблення способу отримання помадних цукерок оздоровчої дії
НП Івчук, ОВ Башта
12017
Кисломолочні десерти оздоровчої дії
НП Івчук, НВ Горкавенко
12014
Порівняльна оцінка рецептур здобного печива з різним співвідношенням безглютенової сировини
МВ Побрусило, НП Івчук
2024
Обґрунтування доцільності використання пшона для виготовлення безглютенового печива
МВ Побрусило, НП Івчук
2023
Просо як один із видів безглютенових зернових культур
МВ Побрусило, НП Івчук
2023
Міжнародне та державне право захисту дитинства в часи війни
НП Івчук
2023
Розварювання як спосіб підготовки пшона до виготовлення безглютенового печива
МВ Побрусило, НП Івчук
2023
ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА»–один із найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні
О Полевик, НП Івчук
2022
Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання
НП Івчук
2022
Дослідження технології халви оздоровчого призначення
НП Івчук, СА Бажай-Жежерун
2022
Аналіз ринку безглютенових продуктів, які виготовляються в Україні
МВ Побрусило, НП Івчук
2021
Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактом
ВГ Давиденко, НП Івчук
2020
Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів
НП Івчук
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20