Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування ВД Іванова, НП Івчук, МС Хлебутіна Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 82-86, 2011 | 5 | 2011 |
Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів НЕ Фролова, НП Івчук ScienceRise 7 (2 (12)), 70-75, 2015 | 3 | 2015 |
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства АО Ущаповський, НП Івчук | 2 | 2019 |
Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів КМ Алтуніна, НП Івчук | 2 | 2016 |
Перспективи використання інуліновмісної сировини в профілактиці хронічних неінфекційних захворювань АО Башта, НП Івчук Проблемы старения и долголетия, 222-229, 2016 | 2 | 2016 |
Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками НП Івчук | 2 | 2015 |
Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення ВО Сливченко, НП Івчук | 1 | 2018 |
Кисломолочні десерти оздоровчої дії НП Івчук, НВ Горкавенко | 1 | 2014 |
ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА»–один із найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні О Полевик, НП Івчук | | 2022 |
Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання НП Івчук | | 2022 |
Дослідження технології халви оздоровчого призначення НП Івчук, СА Бажай-Жежерун | | 2022 |
Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактом ВГ Давиденко, НП Івчук | | 2020 |
Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів НП Івчук | | 2020 |
Сирково-горіхова паста оздоровчого призначення МО Кубицька, НП Івчук | | 2020 |
Природа харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирків Н Кравченко, ІМ Каплунець, НП Івчук | | 2019 |
Харчові добавки у складі кисломолочних напоїв ВГ Давиденко, МО Кубицька, НП Івчук | | 2019 |
Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба НП Івчук | | 2019 |
Спосіб отримання пюре-напівфабрикату із буряку столового (Патент на корисну модель№ 131283) АО Ущаповський, НП Івчук | | 2019 |
Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae НП Івчук, ТА Мартиненко | | 2019 |
Розроблення дієтичної добавки на основі порошків з пастернаку, петрушки, селери, імбиру та хрону НП Івчук, А Личак | | 2018 |