Підписатись
Надія Івчук
Надія Івчук
Доцент, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування
ВД Іванова, НП Івчук, МС Хлебутіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 82-86, 2011
52011
Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів
НЕ Фролова, НП Івчук
ScienceRise 7 (2 (12)), 70-75, 2015
32015
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
АО Ущаповський, НП Івчук
22019
Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів
КМ Алтуніна, НП Івчук
22016
Перспективи використання інуліновмісної сировини в профілактиці хронічних неінфекційних захворювань
АО Башта, НП Івчук
Проблемы старения и долголетия, 222-229, 2016
22016
Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками
НП Івчук
22015
Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення
ВО Сливченко, НП Івчук
12018
Кисломолочні десерти оздоровчої дії
НП Івчук, НВ Горкавенко
12014
ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА»–один із найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні
О Полевик, НП Івчук
2022
Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання
НП Івчук
2022
Дослідження технології халви оздоровчого призначення
НП Івчук, СА Бажай-Жежерун
2022
Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактом
ВГ Давиденко, НП Івчук
2020
Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів
НП Івчук
2020
Сирково-горіхова паста оздоровчого призначення
МО Кубицька, НП Івчук
2020
Природа харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирків
Н Кравченко, ІМ Каплунець, НП Івчук
2019
Харчові добавки у складі кисломолочних напоїв
ВГ Давиденко, МО Кубицька, НП Івчук
2019
Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба
НП Івчук
2019
Спосіб отримання пюре-напівфабрикату із буряку столового (Патент на корисну модель№ 131283)
АО Ущаповський, НП Івчук
2019
Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae
НП Івчук, ТА Мартиненко
2019
Розроблення дієтичної добавки на основі порошків з пастернаку, петрушки, селери, імбиру та хрону
НП Івчук, А Личак
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20