Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування ВД Іванова, НП Івчук, МС Хлебутіна Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 82-86, 2011 | 5 | 2011 |
Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів НЕ Фролова, НП Івчук ScienceRise 7 (2 (12)), 70-75, 2015 | 3 | 2015 |
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства АО Ущаповський, НП Івчук | 2 | 2019 |
Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів КМ Алтуніна, НП Івчук | 2 | 2016 |
Перспективи використання інуліновмісної сировини в профілактиці хронічних неінфекційних захворювань АО Башта, НП Івчук Проблемы старения и долголетия, 222-229, 2016 | 2 | 2016 |
Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками НП Івчук | 2 | 2015 |
Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення ВО Сливченко, НП Івчук | 1 | 2018 |
Розроблення способу отримання помадних цукерок оздоровчої дії НП Івчук, ОВ Башта | 1 | 2017 |
Кисломолочні десерти оздоровчої дії НП Івчук, НВ Горкавенко | 1 | 2014 |
Порівняльна оцінка рецептур здобного печива з різним співвідношенням безглютенової сировини МВ Побрусило, НП Івчук | | 2024 |
Обґрунтування доцільності використання пшона для виготовлення безглютенового печива МВ Побрусило, НП Івчук | | 2023 |
Просо як один із видів безглютенових зернових культур МВ Побрусило, НП Івчук | | 2023 |
Міжнародне та державне право захисту дитинства в часи війни НП Івчук | | 2023 |
Розварювання як спосіб підготовки пшона до виготовлення безглютенового печива МВ Побрусило, НП Івчук | | 2023 |
ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА»–один із найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні О Полевик, НП Івчук | | 2022 |
Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання НП Івчук | | 2022 |
Дослідження технології халви оздоровчого призначення НП Івчук, СА Бажай-Жежерун | | 2022 |
Аналіз ринку безглютенових продуктів, які виготовляються в Україні МВ Побрусило, НП Івчук | | 2021 |
Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактом ВГ Давиденко, НП Івчук | | 2020 |
Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів НП Івчук | | 2020 |