Підписатись
Оксана Вітряк, Oksana Vitryak, Оксана Витряк, Oksana Vitriak
Оксана Вітряк, Oksana Vitryak, Оксана Витряк, Oksana Vitriak
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні аспекти використання пряно-ароматичної сировини у технології напоїв
ОП Вітряк
Проблеми екологічної біотехнології, 2014
142014
Technological aspects of spice-aromatic herbs in beverage technology
ОП Вітряк
Problems of Environmental Biotechnology, 0
14*
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
ДІ Басюк, ІЯ Антоненко, ІМ Бабич, ОВ Безпала, Т Божук, НП Бондар, ...
92017
Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мікроорганізмів
ОП Вітряк
42002
Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
ВЛ Прибильський, ОП Вітряк
42000
Вплив УЗ-обробки на стійкість напоїв бродіння
ВС Зубченко, ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко
3*2008
Технологія коктейлів для дитячого харчування з використанням молочної сироватки та пюре айви
ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, КО Данілова
Збірник наукових праць "Продовольчі ресурси", 58-63, 2017
2*2017
Використання екстрактів пряно-ароматичних рослин у технології продуктів оздоровчого призначення
ОП Вітряк, ОВ Добровольська, ЛВ Ткаченко
Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів …, 2016
2*2016
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ
ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк
Сборник научных трудов SWorld 8 (3), 51-55, 2013
22013
ТЕХНОЛОГІЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ MEDUSOMYCES GISEVII V З ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЮ СИРОВИНОЮ 0
О ВІТРЯК, Л ТКАЧЕНКО, В ПРИБИЛЬСЬКИЙ
2*
ТЕХНОЛОГІЯ СМУЗІ З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, АА Серенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (1), 2019
12019
Інноваційна технологія житнього хліба
ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, КО Данілова
Продовольчі ресурси, 16-20, 2015
1*2015
Для виробництва нових напоїв бродіння науковцями досліджено консорціум Medusomyces gisevii. Одержано новий патент України
ВЛ Прибильський, ОП Вітряк, ЮГ Григоров, НК Коваленко
Харчова і переробна промисловість, 2000
12000
Дослідження динаміки інверсії сахарози в процесі зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii v
ВЛ Прибильський, ОП Вітряк, ВА Домарецький
12000
IMPROVEMENT OF THERMAL TREATMENT TO ENHANCE BIOLOGICAL RESISTANCE OF FERMENTED BEVERAGES
ЛР Решетняк, ОП Вітряк, А Серенко
НАУ, 2018
2018
Технология фалафель с повышенной биологической ценностью для питания веганов
ОП Витряк, ЛВ Ткаченко
Proceedings of the international scientific and practical conference "Food …, 2017
2017
Традиції національних страв та напоїв - потенціал для розвитку еногастрономічного туризму в Україні
ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко
Монографія "Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні …, 2017
2017
Using of flavoring composition with honey, ginger and flax in the smoothies technology with high boilogical value
О Вітряк, Л Ткаченко
82 міжнародна наукова конференція учених, аспірантів і студентів "Наукові …, 2016
2016
Розроблення композицій з рослинної сировини для використання у технології напоїв
О Вітряк, Л Ткаченко
Proceedings of the 4 International Scienges Congress "Science and Education …, 2015
2015
Эффективность применения рециркуляции дрожжей в спиртовом брожении
ОП Витряк, ЛВ Левандовский, ЛВ Ткаченко
Химия и технология пищи; Food chemistry and technology: mokslo darbai 49, 54-62, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20