Технологічні аспекти використання пряно-ароматичної сировини у технології напоїв ОП Вітряк Проблеми екологічної біотехнології, 2014 | 17 | 2014 |
Technological aspects of spice-aromatic herbs in beverage technology ОП Вітряк Problems of Environmental Biotechnology, 0 | 17* | |
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики ДІ Басюк, ІЯ Антоненко, ІМ Бабич, ОВ Безпала, Т Божук, НП Бондар, ... | 13 | 2017 |
Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мікроорганізмів ОП Вітряк | 5 | 2002 |
Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii ВЛ Прибильський, ОП Вітряк | 5 | 2000 |
Технологія коктейлів для дитячого харчування з використанням молочної сироватки та пюре айви ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, КО Данілова Збірник наукових праць "Продовольчі ресурси", 58-63, 2017 | 3* | 2017 |
Вплив УЗ-обробки на стійкість напоїв бродіння ВС Зубченко, ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко | 3* | 2008 |
ТЕХНОЛОГІЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ MEDUSOMYCES GISEVII V З ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЮ СИРОВИНОЮ 0 О ВІТРЯК, Л ТКАЧЕНКО, В ПРИБИЛЬСЬКИЙ | 3* | |
ТЕХНОЛОГІЯ СМУЗІ З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, АА Серенко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (1), 2019 | 2 | 2019 |
Використання екстрактів пряно-ароматичних рослин у технології продуктів оздоровчого призначення ОП Вітряк, ОВ Добровольська, ЛВ Ткаченко Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів …, 2016 | 2* | 2016 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк Сборник научных трудов SWorld 8 (3), 51-55, 2013 | 2 | 2013 |
Для виробництва нових напоїв бродіння науковцями досліджено консорціум Medusomyces gisevii. Одержано новий патент України ВЛ Прибильський, ОП Вітряк, ЮГ Григоров, НК Коваленко Харчова і переробна промисловість, 2000 | 2 | 2000 |
Інноваційна технологія житнього хліба ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, КО Данілова Продовольчі ресурси, 16-20, 2015 | 1* | 2015 |
Дослідження динаміки інверсії сахарози в процесі зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii v ВЛ Прибильський, ОП Вітряк, ВА Домарецький | 1 | 2000 |
IMPROVEMENT OF THERMAL TREATMENT TO ENHANCE BIOLOGICAL RESISTANCE OF FERMENTED BEVERAGES ЛР Решетняк, ОП Вітряк, А Серенко НАУ, 2018 | | 2018 |
Технология фалафель с повышенной биологической ценностью для питания веганов ОП Витряк, ЛВ Ткаченко Proceedings of the international scientific and practical conference "Food …, 2017 | | 2017 |
Традиції національних страв та напоїв - потенціал для розвитку еногастрономічного туризму в Україні ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко Монографія "Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні …, 2017 | | 2017 |
Using of flavoring composition with honey, ginger and flax in the smoothies technology with high boilogical value О Вітряк, Л Ткаченко 82 міжнародна наукова конференція учених, аспірантів і студентів "Наукові …, 2016 | | 2016 |
Розроблення композицій з рослинної сировини для використання у технології напоїв О Вітряк, Л Ткаченко Proceedings of the 4 International Scienges Congress "Science and Education …, 2015 | | 2015 |
Эффективность применения рециркуляции дрожжей в спиртовом брожении ОП Витряк, ЛВ Левандовский, ЛВ Ткаченко Химия и технология пищи; Food chemistry and technology: mokslo darbai 49, 54-62, 2015 | | 2015 |