Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 3263 | 2475 |
h-індекс | 28 | 26 |
i10-індекс | 70 | 60 |
Доступні для всіх
Переглянути всі2 статті
1 стаття
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Mehran AalamiDept. Food Sci. Technol., Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, IranПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Mahdi KashaninejadProfessor of Food Process Eng., Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Alireza Sadeghi MahoonakProfessor, Department of Food Science and Technology, Gorgan university of agricultural sciences andПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Mohammad GhorbaniAssociate Prof., Dept. Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences andПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Aman Mohammad ZIAIIFARProfessor of Food Process Engineering,Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
Підписатись
Morteza Khomeiri
Professor of Food Microbiology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
Підтверджена електронна адреса в gau.ac.ir