Подписаться
Тетяна Юдіна
Тетяна Юдіна
Державний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knute.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування
ТІ Юдіна
Харків: ХДАТОХ, 2001
232001
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
192015
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров
Донецьк: Донеччина, 2010
172010
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16
ТІ Юдіна
К.: КНТЕУ, 2016
162016
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко
Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016
122016
Технологічне проектування закладів ресторанного господарства: Метод
ТІ Юдіна
Вказівки до виконання курс. проекту за темою «Проектування доготовчого цеху …, 2010
112010
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза
В Гніцевич, Т Юдіна, Ю Гончар
Товари і ринки, 105–114-105–114, 2018
102018
Практичний посібник до виконання технологічної частини дипломного проекту для студентів денної та заочної форм навчання факультету харчування
ТІ Юдіна, НД Роберман, ВМ Ветров
Донецьк, ДонДУЕТ, 2004
92004
Проектування підприємств з основами САПР, курс лекцій
ТІ Юдіна, ВМ Ветров
Донецьк, 2008
82008
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021
52021
Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів
АА Серенко, ЛО Моїсеєва, ТІ Юдіна
Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 5-12, 2021
52021
Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів
ТІ Юдіна, ОМ Безрученко, ВО Павлюченко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
52019
Обґрунтування вибору рослинної сировини для виробництва комбінованих фаршів
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць.–Д …, 0
5
Технологічні властивості борошна круп’яних культур для виробництва безглютенових кексів
ТІ Юдіна, ОМ Безрученко
Продовольчі ресурси 10 (19), 176-183, 2022
42022
Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини
T YUDINA, R ROMANENKO, O BEZRUCHENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 36 (4 …, 2020
42020
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015
42015
Вплив стабілізаторів на процес піноутворення в модельних системах коктейлів на основі сколотин
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ОВ Старостєлє
Обладнання та технології харчових виробництв, 155-163, 2013
42013
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців
НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ...
32017
Дослідження тиксотропії емульсійного соусу з використанням концентрату зі сколотин при зберіганні
ТІ Юдіна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 61-65, 2015
32015
Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин
ТІ Юдіна
Обладнання та технології харчових виробництв, 225-234, 2014
32014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20