Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування ТІ Юдіна Харків: ХДАТОХ, 2001 | 23 | 2001 |
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ... Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015 | 19 | 2015 |
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров Донецьк: Донеччина, 2010 | 17 | 2010 |
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16 ТІ Юдіна К.: КНТЕУ, 2016 | 16 | 2016 |
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016 | 12 | 2016 |
Технологічне проектування закладів ресторанного господарства: Метод ТІ Юдіна Вказівки до виконання курс. проекту за темою «Проектування доготовчого цеху …, 2010 | 11 | 2010 |
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза В Гніцевич, Т Юдіна, Ю Гончар Товари і ринки, 105–114-105–114, 2018 | 10 | 2018 |
Практичний посібник до виконання технологічної частини дипломного проекту для студентів денної та заочної форм навчання факультету харчування ТІ Юдіна, НД Роберман, ВМ Ветров Донецьк, ДонДУЕТ, 2004 | 9 | 2004 |
Проектування підприємств з основами САПР, курс лекцій ТІ Юдіна, ВМ Ветров Донецьк, 2008 | 8 | 2008 |
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021 | 5 | 2021 |
Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів АА Серенко, ЛО Моїсеєва, ТІ Юдіна Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 5-12, 2021 | 5 | 2021 |
Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів ТІ Юдіна, ОМ Безрученко, ВО Павлюченко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019 | 5 | 2019 |
Обґрунтування вибору рослинної сировини для виробництва комбінованих фаршів ТІ Юдіна, ІА Назаренко Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць.–Д …, 0 | 5 | |
Технологічні властивості борошна круп’яних культур для виробництва безглютенових кексів ТІ Юдіна, ОМ Безрученко Продовольчі ресурси 10 (19), 176-183, 2022 | 4 | 2022 |
Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини T YUDINA, R ROMANENKO, O BEZRUCHENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 36 (4 …, 2020 | 4 | 2020 |
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015 | 4 | 2015 |
Вплив стабілізаторів на процес піноутворення в модельних системах коктейлів на основі сколотин ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ОВ Старостєлє Обладнання та технології харчових виробництв, 155-163, 2013 | 4 | 2013 |
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ... | 3 | 2017 |
Дослідження тиксотропії емульсійного соусу з використанням концентрату зі сколотин при зберіганні ТІ Юдіна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 61-65, 2015 | 3 | 2015 |
Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин ТІ Юдіна Обладнання та технології харчових виробництв, 225-234, 2014 | 3 | 2014 |