Підписатись
Тетяна Юдіна
Тетяна Юдіна
Державний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування
ТІ Юдіна
Харків: ХДАТОХ, 2001
192001
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров
Донецьк: Донеччина, 2010
152010
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ЛГ Дейниченко
122016
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16
ТІ Юдіна
К.: КНТЕУ, 2016
112016
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
92015
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза
В Гніцевич, Т Юдіна, Ю Гончар
Товари і ринки, 105–114-105–114, 2018
52018
Обґрунтування вибору рослинної сировини для виробництва комбінованих фаршів
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць.–Д …, 0
5
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015
42015
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015
42015
Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин
ТІ Юдіна
Обладнання та технології харчових виробництв, 225-234, 2014
42014
Research on the quality of milk and vegetable mince based on the concentrate of buttermilk
T Yudina, I Nazarenko, R Nykyforov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3, 10-75, 2015
32015
Вплив стабілізаторів на процес піноутворення в модельних системах коктейлів на основі сколотин
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ОВ Старостєлє
Обладнання та технології харчових виробництв, 155-163, 2013
32013
Молочно-рослинні фарші функціонального призначення
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Вісник ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки, 53, 2012
32012
Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру
ГЄ Поліщук, НМ Бреус, ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ...
22020
ПІДВИЩЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ АГЛЮТЕНОВОЇ БОРОШНЯНОЇ СИРОВИНИ0
Т ЮДІНА, Р РОМАНЕНКО, О БЕЗРУЧЕНКО
Міжнар. наук.-практ. журн." Товари і ринки, 36, 2020
22020
Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів
ТІ Юдіна, ОМ Безрученко, ВО Павлюченко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
22019
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців
НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ...
22017
ЕФЕКТИВНІСТЬ ГІДРОЛІЗУ ЛАКТОЗИ У ВТОРИННІЙ МОЛОЧНІЙ СИРОВИНІ
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 129-136, 2021
12021
Безглютенові кекси з борошном круп’яних культур
ТІ Юдіна, Т Юдина, ОМ Безрученко, АМ Безрученко, ОВ Агапова, ...
Обладнання та технології харчових виробництв, 19-25, 2020
12020
Показники якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Обладнання та технології харчових виробництв, 21-26, 2017
12017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20