Підписатись
Тетяна Юдіна
Тетяна Юдіна
Державний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування
ТІ Юдіна
Харків: ХДАТОХ, 2001
222001
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
172015
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров
Донецьк: Донеччина, 2010
172010
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16
ТІ Юдіна
К.: КНТЕУ, 2016
142016
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко
Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016
132016
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза
В Гніцевич, Т Юдіна, Ю Гончар
Товари і ринки, 105–114-105–114, 2018
102018
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021
52021
Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів
АА Серенко, ЛО Моїсеєва, ТІ Юдіна
Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 5-12, 2021
52021
Обґрунтування вибору рослинної сировини для виробництва комбінованих фаршів
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць.–Д …, 0
5
Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини
T YUDINA, R ROMANENKO, O BEZRUCHENKO
Commodities· and· markets 36 (4), 93-102, 2020
42020
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015
42015
Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин
ТІ Юдіна
Обладнання та технології харчових виробництв, 225-234, 2014
42014
Вплив стабілізаторів на процес піноутворення в модельних системах коктейлів на основі сколотин
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ОВ Старостєлє
Обладнання та технології харчових виробництв, 155-163, 2013
42013
Технологічні властивості борошна круп’яних культур для виробництва безглютенових кексів
ТІ Юдіна, ОМ Безрученко
Продовольчі ресурси 10 (19), 176-183, 2022
32022
Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів
ТІ Юдіна, ОМ Безрученко, ВО Павлюченко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
32019
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців
НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ...
32017
Дослідження тиксотропії емульсійного соусу з використанням концентрату зі сколотин при зберіганні
ТІ Юдіна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 61-65, 2015
32015
Молочно-рослинні фарші функціонального призначення
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Вісник ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки, 53, 2012
32012
Крафтові кисломолочні напої оздоровчого призначення
АА Серенко, ТІ Юдіна
Глобалізаційні виклики розвитку національних економік: тези доповідей ІІ …, 2021
22021
Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру
ГЄ Поліщук, НМ Бреус, ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ...
22020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20