FORMATION OF BIOFILMS ON DAIRY EQUIPMENT AND THE INFLUENCE OF DISINFECTANTS ON THEM NS M . K u k h t y n, O . B e r h i l e v y c h, K . K r a v c h e n i u k ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11(89)), 26-33, 2017 | 67* | 2017 |
Modeling the process of microbial biofilm formation on stainless steel with a different surface roughness M Kukhtyn, K Kravcheniuk, L Beyko, Y Horiuk, O Skliar, S Kernychnyi | 35 | 2019 |
THE INFLUENCE OF DISINFECTANTS ON MICROBIAL BIOFILMS OF DAIRY EQUIPMENT NS Mykola Kukhtyn, Oleksandra Berhilevych, Khrysyna Kravcheniuk, Oksana ... «EUREKA: Life Sciences», 11-17, 2017 | 33 | 2017 |
Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 23 | 2022 |
The effects of antimicrobial residues on microbiological content and the antibiotic resistance in frozen fish M Kukhtyn, Z Malimon, V Salata, I Rogalskyy, B Gutyj, L Kladnytska, ... World's Veterinary Journal, 374-381, 2022 | 10 | 2022 |
Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник МД Кухтин, ХЮ Кравченюк | 8 | 2023 |
Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів А Рудь, МД Кухтин, ХЮ Кравченюк Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021 | 8 | 2021 |
Study Of The Influence Of Savinase® evity16l Enzyme On Biofilms Formation Of Staphylococcus Aureus On Stainless Steel With Different Roughness M Kukhtyn, K Kravcheniuk, L Beyko, Y Horiuk, O Skliar, S Kernychnyi EUREKA: Life Sciences, 26-32, 2019 | 2 | 2019 |
Characteristics of fermentation changes in the dough for rye-wheat bread with the addition of propionic and lactic acid bacteria A Lialyk, K Kravcheniuk, M Kukhtyn Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2024 | 1 | 2024 |
Innovative thermodynamic modeling for enhanced yeast dough mixing: energy perspectives and applications. I Piddubnyi, V., Sabadosh, A., Mushtruk, M., Chahaida, A., Fedorov, V ... Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 18, 251–267, 2024 | 1* | 2024 |
Effect of сoncentration of coconut oil with demineralised whey powder on the properties of bean pastes Ihor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Halyna Karpyk, Liudmyla Beiko, Khrystyna ... Animal Science and Food Technology 13 (No. 3), P. 43-52., 2022 | 1* | 2022 |
ВПЛИВ ДЕФЕКТІВ РОБОЧИХ ПОВЕРХОНЬ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ САНІТАРНОЇ ОБРОБКИ Кравченюк, Х, Криськова, Л, Кравченюк, Р Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІ …, 2022 | 1 | 2022 |
Характеристика процесу плівкоутворення Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі AISI 321 залежно від шорсткості поверхні ХЮ Кравченюк Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
ВПЛИВ ШОРСТКОСТІ ПОВЕРХНІ НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ AISI 321 НА АДГЕЗІЮ І ПРОЦЕС ФОРМУВАННЯ БІОПЛІВКИ E. coli ХЮ Кравченюк, ВВ Лазарюк, МД Кухтин II МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Інноваційні аспекти розвитку …, 2017 | 1 | 2017 |
Формування біоплівок на нержавіючій сталі AISI 321, залежно від шорсткості поверхні та початкової кількості Е.сoli ХЮ Кравченюк, МД Кухтин Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького 19 (№ 75), 144-148, 2017 | 1 | 2017 |
Зміни вільних жирних кислот та жирнокислотного складу молока під впливом психротрофних мікроорганізмів МД Кухтин, ОС Покотило, ГВ Карпик, ХЮ Кравченюк, ОЮ Шинкарук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 1 | 2015 |
МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ РУХУ СЕРЕДОВИЩА У ТРАНСПОРТУЮЧИХ МЕРЕЖАХ БРОДИЛЬНИХ ВИРОБНИЦТВ ВА Піддубний, ІЯ Стадник, ОМ Пилипець, ХЮ Кравченюк Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка, 92-99, 2024 | | 2024 |
Дослідження використання кокосового борошна в технології пшеничного хліба АТ Лялик, ЛА Бейко, РС Рибчинський, ХЮ Кравченюк, МВ Рябовол Здоров'я людини і нації, 54-63, 2024 | | 2024 |
ТЕНДЕНЦІЇ У СЕКТОРІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ I Stadnyk, R Kravcheniuk, K Kravcheniuk, V Piddubnyi SWorldJournal, 77-82, 2024 | | 2024 |
USE OF SECONDARY RAW MATERIALS FOR THE SYSTEM FOOD I Stadnyk, R Kravcheniuk, K Kravcheniuk, V Piddubnyi Sworld-Us Conference proceedings, 27-31, 2024 | | 2024 |