Підписатись
Кравченюк Христина Юріївна (Kravcheniuk Khrystyna,  Kravchenyuk Khrystyna)
Кравченюк Христина Юріївна (Kravcheniuk Khrystyna, Kravchenyuk Khrystyna)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
FORMATION OF BIOFILMS ON DAIRY EQUIPMENT AND THE INFLUENCE OF DISINFECTANTS ON THEM
NS M . K u k h t y n, O . B e r h i l e v y c h, K . K r a v c h e n i u k ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11(89)), 26-33, 2017
67*2017
Modeling the process of microbial biofilm formation on stainless steel with a different surface roughness
M Kukhtyn, K Kravcheniuk, L Beyko, Y Horiuk, O Skliar, S Kernychnyi
352019
THE INFLUENCE OF DISINFECTANTS ON MICROBIAL BIOFILMS OF DAIRY EQUIPMENT
NS Mykola Kukhtyn, Oleksandra Berhilevych, Khrysyna Kravcheniuk, Oksana ...
«EUREKA: Life Sciences», 11-17, 2017
332017
Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production
M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
232022
The effects of antimicrobial residues on microbiological content and the antibiotic resistance in frozen fish
M Kukhtyn, Z Malimon, V Salata, I Rogalskyy, B Gutyj, L Kladnytska, ...
World's Veterinary Journal, 374-381, 2022
102022
Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник
МД Кухтин, ХЮ Кравченюк
82023
Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів
А Рудь, МД Кухтин, ХЮ Кравченюк
Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021
82021
Study Of The Influence Of Savinase® evity16l Enzyme On Biofilms Formation Of Staphylococcus Aureus On Stainless Steel With Different Roughness
M Kukhtyn, K Kravcheniuk, L Beyko, Y Horiuk, O Skliar, S Kernychnyi
EUREKA: Life Sciences, 26-32, 2019
22019
Characteristics of fermentation changes in the dough for rye-wheat bread with the addition of propionic and lactic acid bacteria
A Lialyk, K Kravcheniuk, M Kukhtyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2024
12024
Innovative thermodynamic modeling for enhanced yeast dough mixing: energy perspectives and applications.
I Piddubnyi, V., Sabadosh, A., Mushtruk, M., Chahaida, A., Fedorov, V ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 18, 251–267, 2024
1*2024
Effect of сoncentration of coconut oil with demineralised whey powder on the properties of bean pastes
Ihor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Halyna Karpyk, Liudmyla Beiko, Khrystyna ...
Animal Science and Food Technology 13 (No. 3), P. 43-52., 2022
1*2022
ВПЛИВ ДЕФЕКТІВ РОБОЧИХ ПОВЕРХОНЬ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ САНІТАРНОЇ ОБРОБКИ
Кравченюк, Х, Криськова, Л, Кравченюк, Р
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІ …, 2022
12022
Характеристика процесу плівкоутворення Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі AISI 321 залежно від шорсткості поверхні
ХЮ Кравченюк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
ВПЛИВ ШОРСТКОСТІ ПОВЕРХНІ НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ AISI 321 НА АДГЕЗІЮ І ПРОЦЕС ФОРМУВАННЯ БІОПЛІВКИ E. coli
ХЮ Кравченюк, ВВ Лазарюк, МД Кухтин
II МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Інноваційні аспекти розвитку …, 2017
12017
Формування біоплівок на нержавіючій сталі AISI 321, залежно від шорсткості поверхні та початкової кількості Е.сoli
ХЮ Кравченюк, МД Кухтин
Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького 19 (№ 75), 144-148, 2017
12017
Зміни вільних жирних кислот та жирнокислотного складу молока під впливом психротрофних мікроорганізмів
МД Кухтин, ОС Покотило, ГВ Карпик, ХЮ Кравченюк, ОЮ Шинкарук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ РУХУ СЕРЕДОВИЩА У ТРАНСПОРТУЮЧИХ МЕРЕЖАХ БРОДИЛЬНИХ ВИРОБНИЦТВ
ВА Піддубний, ІЯ Стадник, ОМ Пилипець, ХЮ Кравченюк
Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка, 92-99, 2024
2024
Дослідження використання кокосового борошна в технології пшеничного хліба
АТ Лялик, ЛА Бейко, РС Рибчинський, ХЮ Кравченюк, МВ Рябовол
Здоров'я людини і нації, 54-63, 2024
2024
ТЕНДЕНЦІЇ У СЕКТОРІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ
I Stadnyk, R Kravcheniuk, K Kravcheniuk, V Piddubnyi
SWorldJournal, 77-82, 2024
2024
USE OF SECONDARY RAW MATERIALS FOR THE SYSTEM FOOD
I Stadnyk, R Kravcheniuk, K Kravcheniuk, V Piddubnyi
Sworld-Us Conference proceedings, 27-31, 2024
2024
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20